2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Galatasaray'ın uzun süredir takımın başına getirmek istediği Thomas Tuchel'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Ve teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray'da Thomas Tuchel defteri kapandı.

NTV Spor'a konuşan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal; Thomas Tuchel'in, sarı-kırmızılı takımda çalışmaktan onur duyacağını belirttiğini ancak 1 yıl dinlenmek istediğini söyledi.

Ünal Aysal "Thomas Tuchel, Galatasaray'ı çalıştırmaktan onur duyacağını ancak 1 yıl dinlenmek istediğini söyledi. Gelecek yıl teklif alırsa seve seve geleceğini ifade etti. Artık diğer alternatiflere bakıyoruz. Zamanımız var. Teknik direktörlerin en meşhurunu değil bize en uygun olanını alacağız" dedi.

Thomas Tuchel'den olumsuz yanıt alan Galatasaray'ın teknik direktör adayları arasında Dick Advocaat, Jorge Jesus, Ottmar Hitzfeld, Luciano Spaletti ve Mustafa Denizli var.

Bizim için iyi oldu bence.

Sonumuz Mustafa Denizli gibi görünüyor hadi bakalım hayırlısı :)

Dick Advocaat gelmesin de aman aman Dick Advocaat, gelecegine Hikmet Karaman gelsin tercihimdir. Hiztfeld, Frank RİJKAARD İSTERİM. Frank dönemindeki orta saha oyuncuları Baris Özbek ,Mustafa Sarp ,Ayhan Akman ,Sabri Sarıoğlu ve de Türkiye´ye uyum sağlayamamıs Elano.

Bugünkü orta sahamız Melo,Selcuk,Wesley,Yekta,Hamit,. Gelirse Olcan gibi cok daha kaliteli isimlerden kurulu.Frank istedeği tip bence Frank`a gidilmeli.

Tuchel hayranlığı nerden geliyor kariyer sıfır başarı sıfır maınz ligde kalmış bumu Galatasaray'a layık görülen adam bu nasıl büyük düşünce bazıları efendim yeni klop diyolar diyor.Beyler biz klop tarzı bir hoca istesek basar parayı ona teklif götürürüz.Kabul eder etmez o ayrı niye macera arıyoruz getir frank rıjkaart'ı bu kadroyla neler yapıyor görelim.

Yok abi koymuyorum tabi ki. Rikaard artık başarısızlığını ispat etmiş bir hoca. Tuchel ise daha yolun başında. O yüzden kıyas kabul etmezler.

Bırakın şu italyan hoca sevdasından adamların futbol kültürleri anlayışları dibe vurmuş durumda.

Schuster,Paul Le Guen,,Martin O'Neil,Löw ,. Ottmar Hitzfeld,Gérard Houllier,Bert van Marwijk,Zico,Juande Ramos,Gerets,Frank Rikaard

Aman uzak dursun Rijkaard.

Barcelona eğer 10 senedir konuşuluyorsa Temelini Frank atmıştır.

Bizde sorunu hücüm değildi savunmaydı nedeni cok basit.Defansından top cıkartamassan Defans yapamassın her top geri sana hücüm olarak geri döner,O dönem zaten kewell,Keita,Baros,Arda elimizdeydı top hücüm tarafına geçtiğinde gol atıyorduk

Defans kısmına gelince Top`u 5 mt uzaga atmakdan aciz orta saha oyuncuların varsa yer paylasımı bilmeyen oyuncuların varsa nekadar yırtınırsan yırtın 3 atsanda 5 yersin .Frank gelsin bu takımla Hem hücüm oynarız hemde göze hoş gelen top oynarız

Spaletti ve Zidane diyorlar adaylar için.Zidane ilk gün önerdim ama artık kariyerinde ilk defa hocalık yapacak bir adam için takvim çok geç vakit kalmadı.Yine de isterim orası ayrı

Barcelona eğer 10 senedir konuşuluyorsa Temelini Frank atmıştır.

Bizde sorunu hücüm değildi savunmaydı nedeni cok basit.Defansından top cıkartamassan Defans yapamassın her top geri sana hücüm olarak geri döner,O dönem zaten kewell,Keita,Baros,Arda elimizdeydı top hücüm tarafına geçtiğinde gol atıyorduk

Defans kısmına gelince Top`u 5 mt uzaga atmakdan aciz orta saha oyuncuların varsa yer paylasımı bilmeyen oyuncuların varsa nekadar yırtınırsan yırtın 3 atsanda 5 yersin .Frank gelsin bu takımla Hem hücüm oynarız hemde göze hoş gelen top oynarız

Ben Rijkaard dönemini iyi takip ettim. Ve hiç başarılı olduğunu düşünmüyorum. Elemelerde 5. sınıf takımlara 5-6 gol attık herkes havaya girdi. Defansif yönü kötü olabilir takımın ama hücum yönü de acayip iyiydi. Ona rağmen 3. olan Rijkaard başarılı falan değildir. Lucescu'nun kadro da kötüydü zamanında ama oynatıyordu adam. Banane Barcelona'da yaptıklarından. Bizde ne yaptı? Bizden gittikten sonra neden kimse istemedi? Şu an niye boşta?

Ben Rijkaard dönemini iyi takip ettim. Ve hiç başarılı olduğunu düşünmüyorum. Elemelerde 5. sınıf takımlara 5-6 gol attık herkes havaya girdi. Defansif yönü kötü olabilir takımın ama hücum yönü de acayip iyiydi. Ona rağmen 3. olan Rijkaard başarılı falan değildir. Lucescu'nun kadro da kötüydü zamanında ama oynatıyordu adam. Banane Barcelona'da yaptıklarından. Bizde ne yaptı? Bizden gittikten sonra neden kimse istemedi? Şu an niye boşta?

Rijkaard dönemini madem iyi takip ettin o zaman bana Rjikaard``ın istediği kac oyuncu alındı söyler misin Rikaard´ın yardımcısı Erdal keser cıkıp neler söylemisti yazar mısın Yönetim hakkında?

Rijkaardın dönemindeki takımı sayar mısın? Rikaard´ın istemi sitemi nelerdi söyler mısın...Bizden sonra ne yapmıs ne yapmamıs bana ne. Ben takım olarak onun oynattiği oyuna uygun takım olduğumuzu söyluyorum.

Mahmuti Bizden Efese gitti, ordan ayrıldı, kötu koç mu oldu simdi? Erman Kunter Beşiktas´ı bıraktı kötu hoca mı oldu? Bilic Lokomativ´i bıraktı, kötu hoca mı?Lucescu bizden giderken kotu muydu veya Gerets kötu muydu ellerindeki kadro ile ellerinden geleni yaptılar ?

Kötü diyorsak Skibe, Bülent Korkmaz bize gelmis kötu hocalar. Ne oynatıklarını, ne istediklerini kendileri de bilmiyorlardı. Frank en azından ne oynatmak istediğini biliyor.

Sportif Direktör olarak Erdal KESER'in geleceği ve Eric Gerets'i istediği söyleniyor, ne kadar doğru bilmiyorum ama Ünal AYSAL'ın futbol danışmanı Bülent TULUN olduğu düşünülürse kankisini yine getirebilir ama bu Aysal yönetiminin fişi çeker resmen. Taraftarın Fatih TERİM gidişi ile ilgili bi köşede sakladığı tepkisi duruyor yine yapılacak başarısız bir tercih dönüşü olmayan yollara sokar camiayı...

Gerets düşmanlığını anlayamıyorum kendisi gayet başarılı bir kariyere sahip burada ki şartları beklentileri biliyor ve en önemlisi kötü bir kadromuz olmasına rağmen şahane futbol oynatıyordu belkide Galatasaray tarihinin en başarılı şampiyonluğunu kazanmıştır.Üstelik mevcut kadro yapımızda sistemine uyar

Erdal Keser yıllarca kaliteli gurbetçileri milli takıma ve Galatasaray'a kazandırdı. Ve Gerets kötü bir teknik direktör. Eğer 85 puan toplanması o'nun başarısı ise 56 puan toplamakta o'nun başarısızlığı.

Ligin başlamasına daha 2 ay var ama Avusturya kampının başlamasına 16 gün kaldı sadece. Hazırlıklar Istanbul'da daha da erken başlayacak muhtemelen. Hoca işinin bu hafta sonuna kadar kesinlikle belli olması gerekiyor. 16 gün var şaka gibi.