2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Mancini'yi göndermek için tuhaf tuhaf açıklamalar yaptın ki zaten alman hataydı ve en azından gönderirken her halde birileriyle anlaşmışlardır diye düşündük lakin o da yok ya da biz birisini aramıyorduk demek için yine bekletiyorlar.

Emre, Mancini kimseye çağ atlatamaz ve devrim mevrim yapamaz. Mancini başarısız bir teknik direktör lakin bir kez o piyasaya girmiştir ve bırakana kadar hep üst düzey takımlarda çalışacak lakin hep başarısız olacak.
Adama bin tane adam alsan yine benim istediği adam değil diyor.

Bu saatten sonra hedef 4. yıldız ise Mustafa Denizli'yi getireceksin. Türk oyuncular saygı duyar en azından.

Bir de Spaletti meselesi var. Roma'ya göze hoş gelen bir futbol oynattı lakin sonrası felaket. Belki de o dönem ligde bir tek İnter'in kalmasından böyle oldu.

Gerets o zamanki şartlarda ilk sezon harika iş çıkardılar ama 2. yıl ilk yılın tersi gibiydi.

Sözün özü o defter artık kapandı.

Ottmar Hitzfeld olmasını çok isterim. Her ne kadar kulüp takımlarından bir müddet uzak olsa da , tecrübesiyle, futbol anlayışı ile çok şeyler katabilir bize.

Luciano Spalletti ise kurguladığı taktik ile Roma'da kısmen başarılı olmuş birisi. Kariyerinde Teknik Direktör olarak şampiyonluğu yok. Zenit'ten de ayrıldı.

Dirk Advocaat, Bernd Schuster, Joachim Löw, Jürgen Klinsmann bakalım kim gelecek...

Erdal KESER'in geçmişini bilmiyorsanız hem Kaan hemdi Veysi kardeşlerim o zaman google hemen bakın insanlar gülmesin arkanızdam:)

Abi çok şükür kimdir necidir biliyoruz ama sence sportif direktör olması mı? Yoksa Almanya'da hayata geçirilen projenin başında olması mı? Ben 2. yi tercih ederim. Sportif direktör olarak da bir katkısı olacağına inanmıyorum.

Abi ben Tuchel sevmiyorum kaba tabirli yemişim Tuchel'i. Önemli olan ortaya koyacağın vizyon. Benim görüşüme göre Hitzfeld, Rikaard, Lucescu, Gerets gibi içi ve modası geçmiş adamlardan ziyade genç, başarılı ve başarıya aç adamlar gelmeli. En iyisi Kalli gelsin bizi kurtarsın

Not: Yukarıda saydıklarımın hiç birinin teknik adamlığına lafım yok. Yanlış anlaşılmasın

Frank Rijkaard'ın adının bizimle anılması bile bence tuhaf?.. Barça dışında hiç bir kulüpte başarılı olamadı. Çünkü sistem takıntısı var. Bizde de o zamanki kadro ile 4-3-3 oynatmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Bazıları hala bu başarısızlığı o dönemki kadromuzun kalitesizliğine bağlasa da, ben asıl sorumlunun Rijkaard olduğunu düşünüyorum. Çünkü marifet, elindeki malzemeden maksimum verimi alabilmektir. Olmayacağını göre göre sistemde ısrar etmek değil... Baktın 4-3-3 olmuyor, başka sistem denersin. "Benim sistemim bu" diyerek inat etmezsin. Modern futbolda böyle takıntılara yer yok. Dünyadaki başarılı hocalara bakın; hepsi elindeki kadroya en uygun sistemi bulup oynatan kişilerdir.

Eric Gerets ise Marsiyla'daki başarısından sonra Arap ülkelerine giderek kendi kendini bitirdi. O dönem Avrupa'nın kallavi kulüpleri Gerets'e teklif götürdü; ancak o parayı kariyere tercih etti. 5 senedir de Avrupa futbolundan uzakta... Bu yüzden Gerets'in de bu saatten sonra bize geleceğini sanmıyorum.

Jorge Jesus'un da Benfica ile uluslar arası bir başarısı yok. Sadece yerel lig ve kupa şampiyonlukları var. Yıllardır kaç tane final kaybetti. Her ne kadar kaybedilen finaller Guttman lanetine bağlansa da, neticede takımın başında Jesus vardı ve sorumluluk ona da ait. Artık "looser" olarak adı çıkmış birinin taraftarları memnun edeceğini sanmıyorum.

Ayrıca Portekiz futbolunun yıllardır oturmuş bir düzeni olduğunu ve elde edilen başarıların bu düzen dahilinde geldiğini de unutmamak lazım. Böyle düzen adamları ülkemizde başarılı olamıyor.

Bence gelinen noktada en doğru tercih Mustafa Denizli gibi duruyor. Tabi uzun vadeli bir tercih olmaz. Sadece bu seneliğine takımın başına geçip bizi ligde şampiyon yapabilecek bir isim olması bakımından tercih edilebilir. Seneye tekrar yabancı hoca adaylarına bakarız. Bu sene ligde şampiyonluk şart. Hoca tercihi de buna uygun olmalı. Macera aramaya gerek yok.

Şikeciler Şampiyonlar Ligi'ne gidebilir mi ?

Şimdi tapeleri tek başına delil olarak kabul ettirmeme peşindeler. İyi de bu tür şeyler zaten böyle çıkar ortaya. Tüm para transferleri nakit yapıldığı için zaten buradan bir şey yakalayamazsın. İbrahim Akın Fener bana para teklif etti diyor erzurumlu hocaya mahkemede mesela dedim diyor. Yok çok korkmuş emniyette, çok safmış garibim o yüzden.
Tapeler de her şey ortada ve o tapeler sesli olarak mahkemede dinletildi. hani diyorlar ya konuşmaları kesmişler tamamen yalan. Moggi kadar delikanlı değiller.
UEFA'nın 2007 tarihli şike ile ilgili yaptığı değişiklikle zaten şüphe bile yeterli ceza için.
Fener diyor ya yeni deliller çıkaracağız umarım şeref sahibi savcılar şu dava da gizlenen delilleri ortaya çıkarır.

Yerinde bir açıklama olmuş. FBli yöneticiler sanki FB aklanmış gibi bir hava yaratmaya çalışıyordu. Anlaşılan 17 temmuzdaki toplantıdan sonra ortalık daha da alevlenecek.

Bu yönetime Ünal Aysal'ın yanına bir de Cem Uzan katılsa; Hem manevi hem maddi gücümüz artar. Sesimiz daha gür çıkar, ekonomik açıdan daha güçlü oluruz. Ancak haklı mı haksız mı nedenini bilmediğim bir sebep yüzünden Türkiye'ye girdiği an hapis cezası var. Çok iyi bir Galatasaraylıdır kendisi.

Bu yönetime Ünal Aysal'ın yanına bir de Cem Uzan katılsa; Hem manevi hem maddi gücümüz artar. Sesimiz daha gür çıkar, ekonomik açıdan daha güçlü oluruz. Ancak haklı mı haksız mı nedenini bilmediğim bir sebep yüzünden Türkiye'ye girdiği an hapis cezası var. Çok iyi bir Galatasaraylıdır kendisi.

Gerçekten çok iyi olur kulübümüz adına.

Geçen bir yerde okudum. Genç Parti'yi tekrar oluşturma çabası içinde olduğu ve en yakın zamanda bunu gerçeklestirmek istediği yönünde.

Umarım hem bu dediginiz hem de bu parti işi doğrudur.

Cem Uzan'a 1 yıl uzaklaştırma

Cem Uzan zamanında kulüpten uzaklaştırma cezası almış, başkan ve yönetici olma şansı kalmamıştı. O da camiadan uzaklaşıp siyasete atılmıştı. Bu saatten sonra tekrar kulübe yakınlaşacağını sanmıyorum. O yakınlaşmak istese bile yönetim, iktidar ile aramız limoniyken bu fikre sıcak bakmaz diye tahmin ediyorum.

Bu arada Uzan'ın siyasete döneceği haberleri asılsız çıktı. Bizzat kendisi facebooktan yalanlamış.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=526986634074320&id=100002889650844

Yönetime giremez ihraç edildi 2001 yılında kendisi.

Balıkesirspor yönetimine yakın kaynaklardan aldığım bilgiye göre Balıkesirspor, Zaccardo transferini bitirmek üzereymiş. Rıza'yı Ankaraspor istiyormuş. Vermeyeceklermiş. Murat ve Hasan'da stoper oynayabiliyor. Dany için girişimlerinin olacağını ama Zaccardo olursa Dany için ''olmasa da olur moduna geçer yönetim'' dedi.

Dany'i Süper Ligden çok takım ister ama Dany ikna edilebilecek mi bilemiyorum.

Hajrovic, Dany, Amrabat, Ontivero hala takımda. Hoca belli değil. Takım stoper, sağ bek, kanat, forvet diye bağırıyor. Takımın yarısı sorunlu biz ise yarın ne olacak bilemiyoruz. Sonumuz hayrola.