Bert van Maarwijk deniliyor simdide.Sergen gelse acaba nasıl olur diye kafamdan geçmedi değil ,Sergen Çok zeki adam takımın yönetebilicek potansiyelde tecrübesi az olsada
Sammer bugün bize evet
veya hayır diyecekmiş olmazsa Mustafa Denizli'ye gidilecekmiş.Sammer , şuana kadar adı geçenlerden en fazla heyecan vereni bence Luce-Tuchell karışımı bir şey olur benim gözümde
Anlaşılan hoca nasıl heyecan verici mi? Yoksa Van Mirvick veya Jol gibi biri mi?Başkan'a ısrar edildiği için görüşüyor Hikmet Karaman ile. Artık o ısrarı eden Hikmet Hoca mı yoksa Mustafa Sarıgül mü bilmem ama GS'ın ondan hayır beklediği yok. Başkan da biliyor. Ama başkan nazik bir adam olduğundan görüş alışverişi diyip es geçmiş. Hoca ile de anlaşılmış haftaya açıklanıyor. Zaten yönetimin panik butonuna basmadığını farketmişsinizdir. HOca şu an piyasada ismi sıkça geçenlerden biri değilmiş diyelim
Başkan'a ısrar edildiği için görüşüyor Hikmet Karaman ile. Artık o ısrarı eden Hikmet Hoca mı yoksa Mustafa Sarıgül mü bilmem ama GS'ın ondan hayır beklediği yok. Başkan da biliyor. Ama başkan nazik bir adam olduğundan görüş alışverişi diyip es geçmiş. Hoca ile de anlaşılmış haftaya açıklanıyor. Zaten yönetimin panik butonuna basmadığını farketmişsinizdir. HOca şu an piyasada ismi sıkça geçenlerden biri değilmiş diyelim
Bu olayı yönetimden öğrendim direk. Açıkçası bunlar denildikten sonra ismi de sormadım. Bu yüzden ismi bilmiyorum arkadaşlar. Eğer söylenecekse söylerdi zaten dedim. Zaten ben transfer döneminde isim söylenmesindne ziyade ortay atılan isimlere kafa yormayı seven biriyim