2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Bert van Maarwijk deniliyor simdide.Sergen gelse acaba nasıl olur diye kafamdan geçmedi değil ,Sergen Çok zeki adam takımın yönetebilicek potansiyelde tecrübesi az olsada

Bu yonetıme bundan sonra paradan cok ne yaptığını bılen adamlar gerekıyor. Futbol takımın kadrosu 1-2 takvıye ıle ligi goturecek sevıyede teknık adam konusunda takımın yapısına bakıldığında tebrubelı bırı gereklı her an patlamaya musaıt adamlarımız var bunları ıadere edecek bırı gereklı yonetımın bundan sonra hata yapma luksu kalmadı ılk alınacak basarız sonuclarda taraftar tepkısı buyuk olur. Onumuzdekı sezon her anlamda onemlı karsımızda sadece rakıplerımız olmayacak.

Sammer bugün bize evet veya hayır diyecekmiş olmazsa Mustafa Denizli'ye gidilecekmiş.Sammer , şuana kadar adı geçenlerden en fazla heyecan vereni bence Luce-Tuchell karışımı bir şey olur benim gözümde :)

Benim en çok istediğim isim thomas tuchel'di fakat tuchel olayının taraftarın ağzına bir parmak bal çalmak için,bakın biz sizin isteklerinizi önemsiyoruz demek için bir kurgu olduğunu düşünüyorum..Tahminimce ya teklif yapılmamıştır ya da çok istekli davranılmamıştır.Ben tuchel'in galatasarayı reddedeceğini düşünmüyorum,tükenmişlik sendromu filan da hikaye bence..
adı geçen isimlerin çoğu çöp maalesef,hele jol,advocaat filan bence intihar olur..

Benim tercihim;
1)thomas tuchel
2)ottmar hitzfeld
3)ralf rangnick
4)mathias sammer
5)juande ramos

şeklinde olur du..bu 5 adaydan biri olması durumunda ben başarılı olacaklarına inanıyorum fakat içimden bir histe bu 5 adaydan biri olmicak en son kimse olmadı bakın mecburen mustafa denizliyi getirdik filan dicekler ki bu da bir kurgu olcak bence..

Forvet transferine de gerek kalmaz nasılsa Hikmet Meloyu forvet sanıyor :D.Şaka bir yana şike dosyasında adı var diye hatırlıyorum.Tabii şu da var Karaman'ın geleceği yok Başkan'ın yaptığı ölümü gösterip Sıtmaya razı etmek.

gelecek seneye dair hiçbir heyecanım kalmadı,ne yazıkki çok geç kaldık..eğer bir b planın yoksa hocanı göndermiceksin/karşılıklı feshetmiceksin

Evet, gerçekten bir görüşme olmuş sanırım Les Ottomans Hotel'e Ünal AYSAL'ın arabası ile gelmiş Hikmet KARAMAN.

Mustafa DENİZLİ'yi hadi bi yere kadar kabul eder bu taraftarda hani Hikmet KARAMAN falan ama diyorum çok ama çok tatsız şeyler olur !

BJK yönetiminin Samet AYBABA'yı takımın başına getirirkenki uyguladığı yolu deniyorlar gibi herkes ile görüştük gelmedi içimizden camiayı tanıyan birisini getirdik, sözüm ona yerli edebiyatı yapacaklar gibi ...

Nİke ile yılda 4,6 Milyon € luk forma anlaşmamız vardı 2 yıl kalmıştı. Bunun üzerine sözleşme 8 yıl daha uzatıldı ve 10 yıl oldu. 70.75 Milyon € daha verilecek yani 10 yıllık 80 Milyon €'ya tamamlanmış anlaşma. Bu da demektir ki yıllık 8 Milyon € para alacağız bu anlaşma sonrası :)

FB'nin yıllık 8.5 Milyon $ BJK'ın 5 Milyon $ kazandığı ortamda (üstelik onlar forma satışından pay almayacak) Biz yıllık 8 milyon € dışında + forma başı kâr alacağımız gibi ayrıca formalarımız dünyanın her yerinde Nike mağazalarında satılacak :)

Yani yönetim gerçekten iyi bir iyileştirmeye imza atmış. Ki hemen gelecek 10Milyon €'luk sıcak para da ayrı bir keyif. Futbol içinelimizi biraz güçlendirir o taze para. Ki hafta sonuna kadar 25Milyon $ ödeme yapıyoruz oyunculara.

Başkanın Hikmet hoca ile görüsmesi ,Almanyada ekolundeki Hocalardan bilgi amaclı imis :Bune lahana bu ne perhiz turşusu derler Erdal Keser neden orda diye sorarlar .

Başkan yine Şapkadan tavşan cıkarıcakya hayırlısı.

Başkan'a ısrar edildiği için görüşüyor Hikmet Karaman ile. Artık o ısrarı eden Hikmet Hoca mı yoksa Mustafa Sarıgül mü bilmem ama GS'ın ondan hayır beklediği yok. Başkan da biliyor. Ama başkan nazik bir adam olduğundan görüş alışverişi diyip es geçmiş. Hoca ile de anlaşılmış haftaya açıklanıyor. Zaten yönetimin panik butonuna basmadığını farketmişsinizdir. HOca şu an piyasada ismi sıkça geçenlerden biri değilmiş diyelim:)

Başkan'a ısrar edildiği için görüşüyor Hikmet Karaman ile. Artık o ısrarı eden Hikmet Hoca mı yoksa Mustafa Sarıgül mü bilmem ama GS'ın ondan hayır beklediği yok. Başkan da biliyor. Ama başkan nazik bir adam olduğundan görüş alışverişi diyip es geçmiş. Hoca ile de anlaşılmış haftaya açıklanıyor. Zaten yönetimin panik butonuna basmadığını farketmişsinizdir. HOca şu an piyasada ismi sıkça geçenlerden biri değilmiş diyelim:)
Anlaşılan hoca nasıl heyecan verici mi? Yoksa Van Mirvick veya Jol gibi biri mi?

Beklentilerimize katkı verecek biri mi Sühan Bey ?

Bizi heyecanlandiracak biri mi sizce ?

Hangi ekolden bu hoca ?

Bu olayı yönetimden öğrendim direk. Açıkçası bunlar denildikten sonra ismi de sormadım. Bu yüzden ismi bilmiyorum arkadaşlar. Eğer söylenecekse söylerdi zaten dedim. Zaten ben transfer döneminde isim söylenmesindne ziyade ortay atılan isimlere kafa yormayı seven biriyim

Bu olayı yönetimden öğrendim direk. Açıkçası bunlar denildikten sonra ismi de sormadım. Bu yüzden ismi bilmiyorum arkadaşlar. Eğer söylenecekse söylerdi zaten dedim. Zaten ben transfer döneminde isim söylenmesindne ziyade ortay atılan isimlere kafa yormayı seven biriyim

Yaşça benden büyük olduğunuz için abi demem de sakinca yoktur umarım Sühan Abi :)

Abi niye sormuyorsun ? Hiç mi merak etmedin :)