chedjou, danny, ontivero ve amrabat ın maliyetine Ömer toprak ve Serdar Azizi alırdık... Defansta problemin kalmazdı, Yabancı kontenjanın açılırdı, üstüne cebinde de 3-5 milyon kalırdı...
Bruma için yorum yapan arkadaşlara katılmıyorum...19 yaşında, Portekizin geleceği olarak görünen birinden bahsediyoruz.. C. Ronaldo 20 yaşındayken fenerden 3 yiyen ManU da yıldız adayıydı...
Yasin'i kesinlikle yadırgamıyorum.. Ama bizde oynayamaz.. Hatta Aydın ile Emre Çolak'ın yarısı bile olamaz..Kimse bana ilk maçı falan demesin.. Yıllardır ligimizde oynayan adam.. Bilmediğimiz biri değil yani.. (Elinde Engin Baytar gibi adam var, 5+3 gibi bir saçmalık var, adamı disiplinsiz diye kadro dışı bırakıyorsun.. Sanki Melo çok disiplinli)
Selçuk ve Burak alternatifleri olmadığı için rahatlar.. Zaten biri kaptan da oldu , 5+3 de kesik yemeyecekleri için de rahatlar...
Selçuk; 30 yaşına geldin, hala şu topu stop edene kadar 3-5 saniye kaybettiğinin farkına varamadın mı? İlla dikine top sürerken her topu Burak'a mı atmak zorundasın?
Burak; Sana yorum bile yapamıyorum.. Kendini atmaların, top ezmelerin, gereksiz yaptığın fauller..
Gökhan İnler şart...
Forvet şart.. (Almedia hariç)
Burak ve Selçuk aynı anda sahada olmamalı, en azından bir kaç hafta..