2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

O kadar olay oldu koca takımda kimse Melo'ya destek çıkmadı. AYI volkana iki laf edemedi kimse. Yazıklar Olsun! Sadece kulübeden Sneijder tepki göstermişti ve Instagram hesabından Gökhan Zan. Kaptan geçinen pas özürlü Selçuk, gol atacağına trip atan Burak neredeler acaba? Sabri Reyiz olsa savunurdu takımını. Sneijder, Muslera hem ruh hem kişilik olarak hepinizden 10 kat daha iyi GSli.. Onlar da olmasa hepten mahalle takımı kadrosu olacak zaten.

Adam 6 pastan gol atma özürlüsü aman diyim boşa giden milyonlara bir yenisini eklemeyelim. Omar Niasse'ı alsak daha iyi olurdu Almeida'dan, hem daha az maliyetli.

Doumbia söylentileri var inşallah olur çok iyi adam. Ancak böyle olumlu bir hamle şaşırtır beni. Bir hücum bir savunma oyuncusu alınacak sanırım. Tabii önce eldeki yabancılardan kurtulmak lazım.

Takıma sadece forvet gerekiyor başka bir şey değil. Hoca takımın ne oynayacağına daha karar verememiş ya da takım sahaya yansıtamıyor. İşin gerçeği bu.

Instagram geri dönmeli sağ bek veysel gitmez bunun şampiyonlar ligiside var.
Bu kadar kolay eboue'den vazgeçilmesini anlamak zor bu takımda her türlü oynar.
Başarıları 2 süper kupa 2 lig şampiyonlugu Şampiyonlar ligi çeyrek final,Şampiyonlar ligi Gruplardan çıkmak.Eboue bunlarda çok büyük katkısı var
Son senesinde kötüydü ama takımda zaten iyi olan azdı.Yaşlı bir oyuncu değil
Nonda'nın gitmeside çok büyük yanlıştı ama eboue gidişi ondan daha çok aranacak zamanlar herkes bunu anlayacak
Sabri yıllardır kesebilen tek oyuncuydu Eboue şimdi ikisinide yolladık.

chedjou, danny, ontivero ve amrabat ın maliyetine Ömer toprak ve Serdar Azizi alırdık... Defansta problemin kalmazdı, Yabancı kontenjanın açılırdı, üstüne cebinde de 3-5 milyon kalırdı...

Bruma için yorum yapan arkadaşlara katılmıyorum...19 yaşında, Portekizin geleceği olarak görünen birinden bahsediyoruz.. C. Ronaldo 20 yaşındayken fenerden 3 yiyen ManU da yıldız adayıydı...

Yasin'i kesinlikle yadırgamıyorum.. Ama bizde oynayamaz.. Hatta Aydın ile Emre Çolak'ın yarısı bile olamaz..Kimse bana ilk maçı falan demesin.. Yıllardır ligimizde oynayan adam.. Bilmediğimiz biri değil yani.. (Elinde Engin Baytar gibi adam var, 5+3 gibi bir saçmalık var, adamı disiplinsiz diye kadro dışı bırakıyorsun.. Sanki Melo çok disiplinli)

Selçuk ve Burak alternatifleri olmadığı için rahatlar.. Zaten biri kaptan da oldu , 5+3 de kesik yemeyecekleri için de rahatlar...
Selçuk; 30 yaşına geldin, hala şu topu stop edene kadar 3-5 saniye kaybettiğinin farkına varamadın mı? İlla dikine top sürerken her topu Burak'a mı atmak zorundasın?

Burak; Sana yorum bile yapamıyorum.. Kendini atmaların, top ezmelerin, gereksiz yaptığın fauller..

Gökhan İnler şart...
Forvet şart.. (Almedia hariç)

Burak ve Selçuk aynı anda sahada olmamalı, en azından bir kaç hafta..

Beşiktaş'ın elenmesini ve ordan gelecek parayi bekliyor sanırım yönetim kurulu.

Ama ben Beşiktaş'ı daha şanslı görüyorum. Çok iyi top oynuyorlar. Arsenal'in ilk 11 inde forvet yok. Giroud sakat Sanogo yedek.

Kısaca daha çok bekleriz !!!

Manu gruptan çıkmayı garantilediği için 3 yedi fenerden ne alaka konuyla onu anlayamadım. Bruma'da yetenek yok demiyoruz, çok hızlı ve bilekleri iyi ama sahaya yansıtamıyor.

Galatasaray'a Gaziantep'ten transfer olan, geçtiğimiz sezon ise Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Kamerunlu stoper Dany, bu sezon İspanyol ekibi Granada'nın formasını giyecek. Radyospor'a konuşan Granada Kulübü Başkanı Quique Pina, "Galatasaray ve Dany ile anlaştık. Dany, şu andan itibaren Granada'nın oyuncusudur. Dany kiralık olarak sezon sonuna kadar bizde oynayacak. Satın alma opsiyonu yok. Webo'yla ilgilenmiyoruz" dedi.

Böyle bir haber var umarım doğrudur.

Manu gruptan çıkmayı garantilediği için 3 yedi fenerden ne alaka konuyla onu anlayamadım. Bruma'da yetenek yok demiyoruz, çok hızlı ve bilekleri iyi ama sahaya yansıtamıyor.

ManU guruptan çıkmayı garantilediği için yedekleri ile oynamıştı ve o zamanlar Ronaldo bile dünkü çocuktu.. Ayrıca Ronaldo 20 yaşındaydı o zamanlar.. Senin elindeki adam 19 yaşında ve Portekizin geleceği olarak gösterilen 3-5 adamdan biri... Neredeyse 8 aydır resmi maça çıkmamış çocuk, Ağır bir sakatlık geçirmiş... Umarım şimdi ne demek istediğimi anlamışsındır kardeşim...

Bruma sakatlanmadan önce de böyleydi ama. Geldiğinde ilk birkaç maç çok iyi izlenim bıraktı sonra saçmalamaya başladı. Ben de biliyorum potansiyelini, o yüzden diyorum ya potansiyelini yansıtmalı artık.

Telles'e Sevilla'dan teklif varmış. Elimizde patlamadan satsak iyi olur aslında. Bizim lige uyum sağlaması zor. Hem savunması yok hem fiziği zayıf. Yabancı kontenjanını işgal ediyor.

Şu Tarık saçmalığından da vazgeçelim artık. 6 m € istiyormuş şikeci yardakçısı es es başkanı. Tarık kim ulan? Bilmeyen de Cafu sanacak. Bizim kulübün de dünya da tek bek oymuş gibi davranması ayrı rezillik. Alsınlar turşusunu kursunlar.