2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Telles hiç bir fark göstermedi. Tipik Brezilya oyununa düştük. Adamlar böyle adamları 1-2 kez özel maçlarda oynatıyorlar ve Brezilya Milli Takımı oyuncusu etiketiyle satıyorlar. Bu kadar potansiyelli adamı 6 milyon avroya bıraktılar.

Muslera
Veysel Semıh Gokhan Hakan

Bruma Melo Selcuk Olcan

Sneıjder
Adebayor

Sampıyonlar lıgı ıcın Telles ,Chedju,hatta Ebue'yı eklersın takıma olur bıter. Seneye transfer yapacak rahatlığı sağlarsın.

Muslera
Veysel Semıh Gokhan Hakan

Bruma Melo Selcuk Olcan

Sneıjder
Adebayor

Sampıyonlar lıgı ıcın Telles ,Chedju,hatta Ebue'yı eklersın takıma olur bıter. Seneye transfer yapacak rahatlığı sağlarsın.

Bu savunma hattı çok yetersiz. Özellikle ŞL'de geçen sene ki Real Madrid maçları gibi çok skor görürüz. (6-1,4-1)

Adebayor keşke gelse ama çok zor.

Bu takıma Ömer Toprak ya da Ersan Gülüm gibi kaliteli bir yerli stoper ve Tarık,Ishak ve Ozan Tufan gibi kaliteli yerli bekler lazım.

Başkan dün 3-4 kişi gidecek 2-3 kişi gelecek dedi. Bakalım nasıl olacak ?

Karabükspor bile taş gibi takım olmuş. Bu sezon ligde kolay galibiyet yok. Gerekli hamleler yapılamazsa 2010'dakine benzer bir sezon geçirme riskimiz var.

Arkadaş artık adam gibi bir stoper alın ya da çekin Hakan'ı stopere de en azından vasat oyuncular için kontenjan harcamamış olalım.
Veysel denen çocuk sağ beki geçtim bence futbolcu değil. 5 metreye top atamayan oyuncu oynamasın bu klüpte.
Telles hala 4lü defansın soluna alışamadı. Basması gerektiği zamanla kademeye girmesi gerektiği zamanı hiç bilmiyor halen daha. Savunmanın önüne koyacak bi çapamız olsaydı Telles çok fark yaratırdı aslında.
Yasin'i kim aldırdıysa kendisine gülüyorum. Aklıma Altan Aksoy filan geliyor . Yine gülüyorum.
Gökhan Zan Chedjou'dan daha iyi stoper. En azından yapabilecekleri ve yapamayacakları ortada. En iyi stoper en az heyecanlandırandır.
Selçuk kesinlikle rezalet durumda ama takımın dinamizmi düşükken Selçuk asla iyi olamaz. Bunu ben görüyorken hoca göremiyorsa sıkıntı büyük.
Burak'ı yine yanlış oynatıyoruz. Adamdan 3-4 saniye boyunca 2 stoper arasında topu tutup zaman kazandırmasını bekliyoruz. O masalları geçin abi yok böyle bi dünya. Bruma da yokken orta sahan tam bir kağnı.
Ben olsam baklava diziliminde 4-4-2ye dönerim. Eğer bizim takım gibi kağnı bir takımsan bare merkezi elinde tutmaya çalışmalısın çünkü. Mesela şu tarz bir kadro.

-----------Nando--------------
Sabri Hakan Semih Telles
---------Melo---------------
---Selçuk----Emre-------
----------Wes--------------
-----Burak----Gabbiadini
Takım bu şekilde oturursa rakip de merkezi dengelemek zorunda kalacağı için Telles ve Sabriyi rahatça ileri salarsın. Orta sahandaki her adamımız 40 metreye top atabilecek adamlar. Bunu kullanmak zorundayız bu sene. Ama Gabbiadini tarzı biri şart. Hiçkimseyi alamıyorsanız gidin Almeida'yı alın. Yoksa bu takım bu sene kaleye gidemez.

Profesyonel futbolcularımızdan Dany Achille Nounkeu Tchounkeu'nun 2014-2015 sezonu için Granada Club De Futbol'a geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Granada Futbol Kulübü kiralama bedeli olarak Şirketimize 390.000 EUR ödeyecektir. Ayrıca kiralama dönemi içerisinde oyuncuya 750.000 EUR sabit transfer ücreti Şirketimiz tarafından ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bu işten ne karımız var anlamadım ben. Birisi aydınlatabilir mi beni? :)

Ne yazıkı gercek değerı 500 bın euro bıle gecemeyen adamlar mılyon Euro'lar alıyor ve gondermek ıcın ustune para verıyorsun. 3 senedir. sampıyonlar ligi'nın gelırlerı savurduk bakalım bundan sonra ne olacak.?

Alex Song geliyor galiba. Stoper ve ön libero oynaması transferin en büyük avantajı.Melo veya Selçuk kötü oynadığı zaman oraya koyabileck alternatifimiz olur. Ama asıl takımın çehresini değiştirecek oyuncu hücuma yapacağımız takviye.Ben Pato değil daha çok yönlü bir forvet istiyorum.Gerektiğinde kenar forvet , gerektiğinde santrafor . Tarık da alınmalı kontanjan durumları , hem sağ hem sol bek oynayabilmesi açısından. Yoksa Alper olayından sonra Es-Es le masaya oturmam. Bu sene Tarık+Erkan için 6.3 isteyip daha sonra Tarık için 6 isteyen bir takım. Bir de plansızlık akıl alır gibi değil. Geçen sezonun ortasında işi iddiaya bindirip almadın şimdi 3 katını ödemek zorundasın , ayrıca 6 aylık periyotta 3.yeni sağ bekimiz gelecek(Veysel+Salih+Tarık) . Plansızlık.

Dany @Granada, Amrabat @Malaga, Ontiveiro @ ? , Eboue @İngiltere (Yüksek İhtimal).

Dany ilk geldiğinde hepimiz için çok büyük sürpriz olmuştu, maalesef olmadı. Zarar ettik, yapılan anlaşmalara bakılırsa en minumum zararla bu faciayı kapatmaya çalışıyoruz.

Song @Liverpool olacak büyük ihtimalle. Pato ne alemde Brezilya'da tekrar toparlanabildi mi ? Takip eden var mı ?

Balanta ısrarını bende anlayabilmiş değilim, en son kendi takımında yaptığı hatalar nedeniyle kızağa çekilmişti.

Hangi Gökhan, Chedjou'dan daha iyi ? Chedjou, Gökhan'ın Galatasaray kariyerinde oynadığından daha fazla istikrarlı maç oynamıştır. Gökhan bildiğin sakat. Adama ne zaman ihtiyaç var her daim istikrarlı şekilde sakat.

Senin elinde Dortmund altyapısından yetişmiş hem de yerli statüsünde oynayan Koray Günter var. Neden şans vermezsiniz arkadaş? Yeter saçmalayıp paraları çar çur ettiğiniz. Selçuk da gitsin kumda oynasın yetenek fakiri. Onun yerine İnler olsa keşke. Bize en az iki hücum oyuncusu da lazım. Bugün Bursa maçı farklı olur umarım. Ruhsuzlar ve yeteneksizler topluluğu görmek istemiyoruz artık.

Song-Pato dendiğine göre yerlerine bir Afrikalı bir de Latin Amerikalı oyuncu gelecek. Çabaladık, olmayınca alternatiflerini aldık diyecekler. Inamoto falan gelmese bari.

edit: sinir stres sahibi olmak için akşam özellikle Burak'ı takip edin.

Fatih terim takımda olsaydı eboue dany engin sabri kesin takımda kalırdı ambramat belki.İsim yapmış bir yabancı antrenör getiriyorsan zararlarıda katlanacaksın.
Dany granada mükemmel oynarsa bonservis parası kazanabilirsin tek kar ordan oluşabilir
Bu futbolcu zararlarına fatih terim bağlamak yanlış fatih terim bunlarla 2.lig şampiyonlugu ,2süper kupa,Şampiyonlarliginde çeyrek final oynadı.

Song'u anlarım da Pato ne ara bu kadar kolay alınabilecek bir futbolcu oldu şaşırdım. İkisini alırsak yeniden şahlanırız o ayrı da...

Muhammed inanıyor musun sen bu Song ve Pato haberlerine inanıyor musun ?

Melik Cem renkdaşıma katılıyorum. Aynen öyle olacak.

Telles ve Hajrovic gibi sıradan oyunculara hazırlanalim.

Kurumsal başkanımız bakalım neler yapacak ?

Galatasaray'ın renklerine katmak için Barcelona kulübi ile el sıkıştığı Alex Song, tercihini İngiliz ekipten yana kullandı. Hem de düşük bir rakama...

Galatasaray transferde son dakika şoku yaşıyor. Sarı kırmızıların bitirme noktasına geldiği Barcelonalı Alex Song, tercihini Premier Lig ekiplerinden West Brownich Albion'dan yana yaptı. 27 yaşındaki Kamerunlu futbolcunun çocuğunun beyin tedavisi için Londra'ya gitmek istediği ve bu nedenle tercihini İngiliz ekibinden yana kullandığı belirlendi. Song'un Galatasaray'ın önerdiği rakamın çok altındaki bir rakama West Albion forması giyeceği de belirtildi. Bu gelişme Galatasaray'ın tüm planlarını alt üst etti. Sarı Kırmızılar barcelona ile anlaşmış iş oyuncu ile çok ufak detaylara kalmıştı. (Kaynak: Skorer)