2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Önce elimizdekileri kullanmamız lazım Sayın Albayrak'ın laf attığı Gökhan Zan parasını alıyor ama bir gün bile antreman kaçırmış mı? şu durumda bile kulüp hakkında kötü bir söz söylemiş mi? Engin,Eboue ve Yiğit milyon dolarlar alınca iyi ama Gökhan kötü para yok diyorsun Serdar Aziz,Fernandao isimleri çıkıyor.Paran yoksa önce eldekileri göreceksin.Sonra parayı harcarsın...

Fernandao alana kadar Gekas daha cüzzi miktara alınabilir ama seneye de ŞL'ye gidersek yabancı sınırının da kalkmasıyla iyi yabancılar alırız diycem ama durumlar vahim.

Fernandao alana kadar Gekas daha cüzzi miktara alınabilir ama seneye de ŞL'ye gidersek yabancı sınırının da kalkmasıyla iyi yabancılar alırız diycem ama durumlar vahim.
Artık bizim iyi yabancılara ihtiyacımız yok iyi yabancı dediğiniz isme min yıllık 3 vermezsen gelmez bizim adam akıllı avrupada takip edilen gençleri almamız gerekiyor yanlış anlamayın Ontivero vs gibi yabancılar değil Bruma gibi belli bir kumaşı olan yabancılar almalıyız .

Albayrak sınırlı kapasitesiyle her yere atlamasa iyi olacak. Serdar Aziz'miş, 4 milyon euroymuş. Yabancı sınırı kalkarken gider o parayı verirler yerli sıradan birine sonra tv'lerde bayılır, ağlar. Profesyonel şekilde yönetildiğimizi ne zaman göreceğiz acaba?

Fernandao iyi futbolcu. Serdar da iyi futbolcu. Ben Kazakistan maçında beğendim serdarı attığı gol de çok güzeldi. Stoper için kornerden gol atmak önemlidir. Mesela Bizim Semih'in yapamadığı bir şey bu. Ama Fernandao aradığımız forvet değil. Bakın Club Bruggeda Felipe Gedoz diye bir adam var. Mükemmel bir kanat oyuncusu. Adam Brezilyalı ve düşük maliyetle maksimum verim alabileceğiniz ender oyunculardan. 1.5 2 milyon euroya çok rahat alınabilecek bir adam. Bu takımın herşeyden önce iyi bir kanat oyuncusuna ihtiyacı var. Ben Olcandan falan ümidi kestim. Bruma 12m lik bir futbol oynamıyor oynayacak gibi de durmuyor kendimizi kandırmalyalım. Felipe Gedozu seneye bu takımda görmek istiyorum.

2 stoperimiz yok diye 2-3 maç yedeklerle idare edemeyeceksek ne diye 40 kişilik takım oluşturuyoruz? Teklif varsa Türkleri çıkaracaksın elden. Şimdi yedekler sezon sonu ise Burak-Selçuk dahil tüm yerliler elden çıkarılabilir. Gerçi efendiler dışarıda %25ini zor kazanırlar burada aldıklarının. Selçuk GS'a geldiğinde her defasında Avrupa'ta tabi ki gitmek isterim diyordu. Şimdi ise Avrupa'ya gerek yok burada bırakırım diyor. Neyse konu dağılmadan yeni kural elimizi güçlendirmişken gidip Serdar Aziz'i, Mustafa Yumlu'yu falan düşünmek saçmalık.

Şu başlığı görünce şaşırdım. Ne olmuş acaba diye düşünüp tıkladım. Sneijder oyundan alınınca -hocasının elini sıktıktan sonra- doğrudan soyunma odasına gitmiş. Buymuş "şok" tepki... :)

Malum medya yine iş başında... Ellerini ovuşturarak tökezlememizi bekliyorlar.

Bu yenilgi iyi oldu.
Hoca Olcan ve Pandev'e güvenemeyeceğini anladı.
Çok büyük umutlarla alınan Olcan ve Tarık çok büyük hayal kırıklığı oldu.
Özellikle Olcan bu değil.

Zamanında biz Colin Kazım'ı Bursa'ya verirken , Serdar'ı alacaktık... Hata ettik.. Takas makas 3-5 lira verip alacaktık..

Fenerin şike sezonunda , ikinci yarı Fener'in satın alamadığı tek maç Bursaspor maçıydı.. Kadıköyde 0-0 biten maçta , Serdar bir top oynamıştı..O gün , Serdar'ın fanatik Galatasaraylı olduğunu anlamıştım.. Bülent Korkmaz , Puyol gibiydi... O maçtan sonra Serdar'ı bu forma altında hep görmek istedim..

Şimdi bu yabancı kuralı ile alınır mı? Devre arasında kesinlikle o para verilip alınmaz ama sezon sonu rahat alınabilir.. Yeni yabancı kuralı ile birlikte 2 lira etmeyen adamları, bir daha 20 lilraya satamayacakları için sezon sonu seve seve verecekler.. Çünkü artık Anadolu da oynayan , 3 büyükleri hayal eden futbolcular da kulüplerine rest çekecekler.. Erkan Zengin gibi..

Rizespor maçında kademe anlayışımız ve savunmamızı çok beğendim, rakibin hücumlarını etkisiz kıldık
Burak oynamak istemiş sanırım ama yine de çok gereksiz oldu son 10 dakika oyuna girmesi
Hücumda çok pozisyona girdik ama son vuruşlarda, paslarda başarılı olsak en az 5 lik maçtı
Hamit cidden bayıyor oyunu yavaşlatıyor, hiç gerek yok oyuna almaya
Telles ve Bruma'nın süratlenip adam eksiltme konusunda maşallahları var, Emre de iyi oynadı bugün.

Koray, Telles, Bruma, Sneijder bugün çok çok iyiydi.
Hamza Hoca keşke Burak'ı almasaydı. Hiç gerek yoktu. Umarım ciddi bir sıkıntı yoktur.

Burakın oynama isteği ve Hamza hocanın onu kıramayışından kaynaklandı şükür ki ciddi bir sakatlığı yokmuş en az bir iki hafta dinlenmesi lazım takımı beğendim hocadan Hamit yerine Pandev Sinanı alıp Umutla Sneijderi alkışlatmasını beklerdim şahsen . Takım iyi heyecan veriyor ikinci yarı oyundan dolayı sıkıntılar olsa da o kadar olur . Defansta KOrayı çok beğendim ama Hamza hocanın Korayı beğendim ve kazandık demesine rağmen neden hala stoper arıyoruz demesini anlamıyorum eğer Gökhanı satamıyorsak neden A2de bu adam Melonun defansta oyandığı maçlardan daha mı kötü defans yapacak anlamak güç cidden .

Bu hafta Bursa maçı sezonun en önemli maçı belki de kadıköye kadar kayıpsız gitmek gerek.Hem de iç sahada puan kaybı yapmamak lazım bjk-mersin ile oynarken karabük-fb ile oynayacak.Karabükten bir reaksiyon bekliyorum (Sow ve Viola kupada cezalılar ligde oynayacaklar) bu tarz maçlar çokça sürprize sahne olur.

Bursaspor gerçekten son dönemde çok formda.
Hücum hattında çok iyi isimlere sahipler. Fernandao, Bakumba, Traore, Volkan, Enes Ünal, Holmen gibi çok tehlikeli silahları var.
Semih ve Chedjou da yokken çok büyük sıkıntı çekeceğiz gibi sanki.
Rıza maçında Hakan ve Koray iyidiler ama Kweuke yoktu. Hatta doğru düzgün forvet yoktu da o yüzden iyiydiler.
Çok zor maç olacak.
Az önce biten maçta da Mersin'i deplasmanda 5-0 yendiler.
Iddia oynayanlar üst oynasınlar bu maça :)

Edit: BJK Tolgay'ı çok cüz'i fiyata almış.
450 bin euro bonservis bedeli ve yıllık 1.500.000 civarı para alacak. Keşke biz alsaydık.