B
Berkay Yaman
Misafir
Oyuncular ile görüşmeleri Murat Özyer yapmaya devam ederse yandık.
Alba gidiyor mu, gidiyorsa nereyle anlaştı söylemek bana düşmez ama şunları söyleyeyim:
1- Bizden aldığını söylediğin rakam yanlış!
2- Alba geçen yaz gönderilmek istendi ama kendisi kalmakta diretti!
3- 1 sezon keyfinden oynamamazlık yapmadı, sakatlıktan dönünce de Euroleague'i kazandırdı ve dünkü final serisi 5. maçında henüz maçın başında farkı açarken en çok katkıyı veren oyuncumuzdu ve takımımızın da en skoreriydi.
4- İlk yükselişi dediğin Euroleague Şampiyonluğu ve Euroleague MVP'liği ise bu Alba'nın 2. Euroleague Şampiyonluğu ve 2. Euroleague MVP'liğiydi.
5- Çekip gitmek mi yoksa kulüp tarafından istenmemek mi? Biliyor musun detaylarını?
Azıcık saygılı olun. Ayıptır milletin arkasından atıp tutmak. Yok giderse durup düşünürmüş! Gönderilmek isterken Galatasaray'a katkı vermek için kalmakta direttiğinde niye düşünmedin? Ayıp ya...
Birisi kuyuya taş atıyor, 40 kişi çıkartamıyor. Adamın biri 350 dedi, sonra 350 değilse 320'dir dedi diye Alba'nın aldığı paranın o söylenen para olduğunu mu düşünüyorsunuz? Düşünüyorsanız yanlış. Daha az mı alıyor, daha çok mu alıyor söylemek olmaz ama bu uydurulan rakamlar Alba'nın aldığı paraya yakın bile değil.
Sanki sorun paraymış gibi yansıtmayın!
Giderse sorumlusu Alba'dır gibi yansıtmayın!
Yalan yanlış şeylerle insanların kafasında gerçek dışı intibalar uyandırmayın! Birkaç güne kaldı mı, gitti mi, gittiyse nereye gitti iyice ortaya çıkar. O zaman gerekirse daha da detaylı yazacağım ama yanlışlarla ve bu yanlışlara inanarak insanın sabrını zorlamayın. Alba, seneye takımımızda olmazsa bunun sorumluluğunu Alba'ya yüklemeye yönelik bilinçli bir algı yönlendirme projesi var gibi hissediyorum. Bu hislerim doğru çıkarsa tanıyanlar bilir ben de çok farklı oynarım oyunu, ona göre...
Konuyu esasından uzaklaştırıp üslup tartışmasına çekme.
Tekrarlıyorum.
1- Sanki sorun paraymış gibi yansıtmayın!
2- Giderse sorumlusu Alba'dır gibi yansıtmayın!
Birisi kuyuya taş atıyor, 40 kişi çıkartamıyor. Adamın biri 350 dedi, sonra 350 değilse 320'dir dedi diye Alba'nın aldığı paranın o söylenen para olduğunu mu düşünüyorsunuz? Düşünüyorsanız yanlış. Daha az mı alıyor, daha çok mu alıyor söylemek olmaz ama bu uydurulan rakamlar Alba'nın aldığı paraya yakın bile değil.
Sanki sorun paraymış gibi yansıtmayın!
Giderse sorumlusu Alba'dır gibi yansıtmayın!
Yalan yanlış şeylerle insanların kafasında gerçek dışı intibalar uyandırmayın! Birkaç güne kaldı mı, gitti mi, gittiyse nereye gitti iyice ortaya çıkar. O zaman gerekirse daha da detaylı yazacağım ama yanlışlarla ve bu yanlışlara inanarak insanın sabrını zorlamayın. Alba, seneye takımımızda olmazsa bunun sorumluluğunu Alba'ya yüklemeye yönelik bilinçli bir algı yönlendirme projesi var gibi hissediyorum. Bu hislerim doğru çıkarsa tanıyanlar bilir ben de çok farklı oynarım oyunu, ona göre...