2014-2015 Sezonu Bütçe Kısıtlaması

Aklı, izanı olan kimsenin Alba gibi karakteri gönderme gafletine düşeceğine inanmıyorum.
Hele hele Eka maçındaki terminatörlüğünden sonra.

En az 2 yıl daha bizimle olacaktır.
Temennim budur.

bir dahaki sene için tek istediğim kaskinin guardı nunia idi ve duyumlara göre anlaşmışız.bence tek eksiğimizi de kapattık.artık sadece belki bir avrupalı uzun alınıp transfer sezonu kapatılabilir.ha birde esmeral alınabiliyorsa bu sezon ki başarıların aynısı seneye tekrarlanır.

Yazdıklarınıza Esmeral haricinde katılıyorum, Bize rakip takımda oynayıp hakemlerle maç kazanmaya alışmış oyuncu lazım değil hemde hiç birisi, yanlış anlaşılmasın buda benim görüşüm ama şahsen istemiyorum ...

Isil, Alba ve Sancho cok degerli parcalar. Sozlesmeleri sona eriyor. Bone da 1 yillikti diye hatirliyorum. Zellous'un sozlesmesiyle alakali bir bilgi bulamadim. Ayrica Nevriye birakacak diyorlardi. Kimsenin hakkini yemek istemem ama Sebnem'i de ustte yazilan isimlere dahil edersek geri kalan isimlerin 0 katki verdigini biliyoruz. Dolayisiyla elde 3 kupa var ama takim yok su an.

Oncelikli hedefimiz eldekilerin tamamini tutmak olmali. Nuhia ve Nevlin hamleleri bunlarin ustune olabilir anca. Galatasaray yonetimine guvenmesem de bu yaz futbol takimiyla beraber en buyuk sinavlarindan birini verecekler. Bakalim kimleri kadroda tutabilecek basari basari basari diyen Aysal?

( geri kalan isimlerin 0 katki verdigini biliyoruz. ) Doğru ama; katkısı sıfır dediğiniz isimlerin bu durumda olmasında birazda KOÇ,umuzun katkısı var, zira eğer bu oyunculara güvenmiyorsa o zaman neden aldırdı veya kadroda tuttu ? yok eğer güvenerek kadroda tutmuş yada aldırmışsa sezonun genel anlamında vede EuroLiG,teki maçlarda belli aralıklarla cesaret edip daha süre vererek oynatmalıydı.yeni sezon kadro yapılanmasında MEMNUN hocamızın bunları değerlendirme yapmasını bekliyoruz,

Işıl , Sancho ve Albayı kalacak gibi yazmayın arkadaşlar oyuncular çok kırgın yönetime sezon boyunca üvey evlat muamelesi görüldü sezon sonu başarıdan sonra ters dönüş pek yumuşatmamış haklılar . Işıl ve Alba imzayı zaten attılar , zorlarsak Sancho kalır bir iki güne kadar belli olur diyorsunuz olmaz . Martinez haberi doğrudur ve Işılın yedeği değil yerine alınmıştır malesef.

Işıl , Sancho ve Albayı kalacak gibi yazmayın arkadaşlar oyuncular çok kırgın yönetime sezon boyunca üvey evlat muamelesi görüldü sezon sonu başarıdan sonra ters dönüş pek yumuşatmamış haklılar . Işıl ve Alba imzayı zaten attılar , zorlarsak Sancho kalır bir iki güne kadar belli olur diyorsunuz olmaz . Martinez haberi doğrudur ve Işılın yedeği değil yerine alınmıştır malesef.

Bu kadar keskin ve net konuştuğunuza göre; bir bildiğiniz var demekki o zaman gidin o yetkililer yönetim içindeyseki başka türlü bu kadar kesin konuşulmaz yaptıkları hataları telafi etsinler tabii taraftarla karşı karşıya gelmek istemiyorlarsa. Bu zamana kadar gelen ve bundan sonra gelecek olası başarıları ASLA hak etmeyen bir yönetim var maalesef,geçmiştede Faruk SÜREN vardı bu kulübün kaderimidir nedir anlamadım. Elin Şikecileri her türlü PİSLİK uğruna debelenirler başarılı olamazlar, Bizim kulüp yönetimi MÜSVEDDEDESİ ise hazıra konmuş MİRAS YEDİ,ler gibi hareket ediyorlar. Benmi kafaya çok takıyorum çıkamadım işin içinden ...

Yönetim istese kesenin ağzını açsa Alba da kalır Işılda kalır bu takıma herkeste gelir biraz ilgi beklediler bu sezon sadece ilgi EL şampiyonluğundan sonra sözleşmeyi konuşmak istersen oyuncuların tepkisi bu ana kadar biz söyledik de ne oldu olu ki haklılar da yönetim farkında taraftar tepkisi olacağının uğraşıyorlar ama uğraşan isim MUrat Özyer !

Kulübün her hangi bir iletişim dairesinde çalışan herkes bu durumu bilir duyumum ordan arkadaşlar çıkmazsa tabi ki kızın sonuçta Alba ve Işıl kalmış takım korunmuş olur ama şu andan sonra takımı korumak için yönetimin elini cebine atması gerekiyor diyeceğim o kadar arkadaşlar .

Işıl ayrılacak olsaydı haberi önceden twitter adresinden duyururdu. Işıl tam bir arma sevdalısı arkadaşlar kolay kolay bırakıp gitmez.
Alba konusu biraz karışık... Kalacağını ümit ediyorum.....

Işıl ayrılacak olsaydı haberi önceden twitter adresinden duyururdu. Işıl tam bir arma sevdalısı arkadaşlar kolay kolay bırakıp gitmez.
Alba konusu biraz karışık... Kalacağını ümit ediyorum.....

Olaya nereden baksak işin ucu doğal olarak Yönetime çıkıyor, güvenmiyorum ama Kah uA olsun kah bu FORUM,da ADMİN ve ziyaretçi olsun SÖZ sahibi arkadaşlar ne yapıp edip Yönetimi KUMPASA almalılar BU GÜNLER tam zamanı. Oyuncularımız tatile çıkmadan gereğini yapıp kafaları rahat bir şekilde tatile çıkmaları sağlanmalı. ilgili arkadaşlar için çok zor olmasa gerek ...

yıllardır dream team gibi kadrolarla koç beceriksizliği yüzünden fenerin şamar oğlanına dönmüşüz 14 sene sonra takım şampiyon olmuş yetmemiş avrupanın da en büyüğü olmuş hala yönetime bok atma derdinseniz . bu yönetim kurdu bu takımı başarıda da payları muhakkak var. millet sırf eleştireyim biraz da ben çakayım havam olsun diye yazanlar önce bir takdir edin yahu... 1 hafta tadını çıkaralım şu şampiyonluğun bari ayıptır ayıp...

Alba verdigi roportaj'da ekraterinburg ile anlastıgını acıkladı .. Cok büyük kayıp .. Emeklerin icin tesekkürler alba.. Keşke ömür boyu bu forma altinda izleyebilseydik seni .

Alba'nın kalmasını isterdim, yönetimin beceriksizliği illaki var (eğer açıklaması doğru ise) ama Alba'nın da biraz vefalı davranıp kalması gerekirdi, bu sene her ne zorluk yaşadıysa yaşasın. Sonuçta sakatlık çok uzun sakatlık dönemlerinde gönderilmedi, takımda tutuldu, destek verildi. En azından buna saygı duymasını beklerdim. Yolu açık olsun (gerçekten anlaştıysa)

Alba gidiyor maalesef yapmamız gereken kadroyu derinlestirip onun yerine de bir winner almak; zaten seneye rakibimiz sanırım KASKI olur ligde...

Alba gitmiş.En azından sadece alba kaybıyla kapatalım. 2 Yabancı 2 yerli almamız şart. Nuria Geldiyse iyi hamle.Fenerbahçe'de Cappy - Matovic gidiyor Yacoubou kalıyor.

Alba gittiğine göre semione den başkası bizi kesmez.ama avrupalı bir 2 numara veya pivot bulup buna göre kelsey veya zellousdan vazgeçmemiz gerekecek ve bu üzücü olacak.benim tercihim kelsey kalmalı, çünkü pota altında o kadar güçlü bir avrupalı bulamayız.seneye lig bizde büyük ihtimal ama avrupada başarılarimizi tekrarlamak icin hamle şart.