2014-2015 Sezonu Bütçe Kısıtlaması

Alba ve Sancho gidecek mi yani şimdi

Sevgili Ayşe neden aklına Alba ve Sancho geldi? Bu takımda daha bir sürü oyuncu var.
Bu arada önemli bir ayrıntıya dikkat çekmek isterim: Kimin gidip kimin kalacağını, kimin geleceğini söylemek (bilsem bile) bana düşmez. Kulüp ve oyuncular arasında olan bir konuda öncelik bu ikisine aittir. Özel şeyler özel kalır. Biz ise sadece yorum yapar ve tahminde bulunuruz.

Hammon'ı en son 2 yıl önce olimpiyatlarda izlemiştim sanırım, orda oyun zekâsıyla şov yapıyordu. Açıkcası burda Dumerc, Palau gibi isimler çok ön plana atılmıştı ama en iyisi Hammon. Her neyse Augustus tarzı bir skorer alırsak sağlamlaştırırız kadroyu. Shavonte dışında skorer kısamız yok.

Böyle bizi şaşırtsalar keşke cuma günü şampiyon olduktan sonra( bu hakemlerden sonra sanmıyorum ama ) ya da pazartesiden sonraki gün bi anda kadroda tutulması gereken oyuncularla sözleşme imzalandığını açıklasalar ayrıca bide transferleri açıklasalar ne güzel olur uğraşmayız .

Bu kadroda yerini dolduramayacağımız ya da doldurmakta zorlanacağımız oyuncular Işıl ve Sancho' dur.Verdiği katkı açısından Zellous'un da kalması gerekir ki zaten sözleşmesi de olduğundan kalacaktır.Kadrodaki diğer oyuncuları bir şeklide idare edebiliriz.Başarının devamını istiyorsak bu oyuncuların kalması çok önemli.

Galatasaray Bayan Voleybol takımı Türk Telekom ile çok yüksek ücretli bir sponsorluk imzalayacakmış (10 milyon Dolar) Daikin ile Sponsorluğu dondurmuşlar, Daikin ile devam edilseydi Kulüp 6 milyon tl koyacaktı, şimdi buna gerek kalmadı umarım o parayı Kadın Basketbol takımına aktarırlar..

Sparta&K. N.Vieru ile yollarını ayırmış umarım atik davranır ve kaparız, pota altı için çok önemli bir oyuncu..

Fenerin yeni koçu Ceyhun Yıldızoğlu olacakmış. Temennimiz orayı'da batırması.

Kayseri Kaski, İspanyol uzun Laura Nicholls ile anlaştığını açıkladı. (Kaski çok iyi hamle.)

Sparta&K M.R. Vidnoje'de iki yıldız oyuncu Natalie Vieru ve Sonja Petrovic takımdan ayrıldı. (Eskiden olsa direk Vieru'yu direk alalım diye yazardım ama maddi durumlar elvermediği için yazamıyorum.)

Bayan Voleybol takımı için müthiş bir hamle inşallah bayan basketbol takımı içinde böyle sponsorlar bulunur da bütçe kısıtlaması gibi saçma şeylerle uğraşmaz şampiyon takım.

Bende onu diyecektim Della Done 4 numara Alba gibi 2-3-4 opsiyonu olsa belki ama ben Shavonte'yi ancak Maya Moore gibi bir komplike oyuncuya karşı değişirim. Onun dışında Shavonte'yi bu kadar çabuk gözden çıkarmak istemiyorum.

Elena Delle Done tıpkı Alba Torrens gibi komple bir oyuncu Guard pozisyonundan Forvete kadar her pozisyonda oynayabilir, Ne arasan var; asist yapar 3'lük 2'lik her her türlü şutu atar, blok yapar, potaya drive eder, Alba'da çok iyi oyuncu ama Elena ondan daha iyidir, tek sorun ABD dışına çıkmaz Avrupa Basketbol'u için büyük kayıp..

Yazmak istemezdim ama malesef Işıl , Alba ve Sanchonun rus takımlarıyla sözleşme imzaladı bilgisini aldım çok üzüldüm yazıklar olsun yönetime demek istiyorum ama susuyorum bugün değil yarın tepkimizi veririz . Fener temizlik yapmaya başlayacakken olmadı bu sene yaşananlar .

Yazmak istemezdim ama malesef Işıl , Alba ve Sanchonun rus takımlarıyla sözleşme imzaladı bilgisini aldım çok üzüldüm yazıklar olsun yönetime demek istiyorum ama susuyorum bugün değil yarın tepkimizi veririz . Fener temizlik yapmaya başlayacakken olmadı bu sene yaşananlar .

Işıl'ın ön sözleşme yapmış olduğunu zaten Murat Özyer geçen hafta TV'de açıkladı, tazminat ödeme durumu var iptali için..

Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu, Kadın basketbol da bütçeyi yarıya çekeceklerini söyledi. via:Derinbasketbol

Şaşırmadım Erkek Voleybolda da küçüleceklerini açıklamışlardı.Sanırım Fair Play kurallarıyla herkesin sıkıntıları var biz daha öngörüşlü olup 1 yıl önceden yapmıştık.

Küçülmeden kasıt bazı gereksiz oyuncuları atmakta olabilir.4 yabancı+1 devşirme kullanabilirler.

Biz elimizdeki kadroyu koruduktan sonra Lig şampiyonu oluruz.

Şu takıma 2 yerli Tuğba ve Newlin'i katsak lig için yeterli bile olur.

Doğru olduğunu düşünmüyorum,takımın tamamını koruyup üzerine 2-3 iyi transferle daha da iyi olmalıyız.