Ben S.Augustus un eskisi gibi olmadığını dusundugumden oraya bir D. Taurasi, C.Parker vs gibi hamle yapmamız gerektiğini düşünüyorum...
3 kupa en çok bizim yönetimi zora soktu zira bu yazın en büyük sınavını kadın takımı iç transferde verecekler. Bir takım basiretsizlikler görülse de şu takımın dağıtılmayacağını görmek için göze bile gerek yok.
Hadi ya :/ Bu sene minimum sakatlıkla geçti ama bu kadar zorunlu uzun süreler aslında acaip çok tehlikeli. Bi çözüm bulmamız lazım bu işe. Bu seneki kadar şanslı olamayabiliriz sakatlık konusunda. Sonuçta sporun içinde bunlar var.Çocuk doğurmak istediği için teşekkür etmiş. Yoksa çok iyi olurdu.
Gidene değil Gönderilene! Whalen da gittiğinde kal demedik dimi? Günlerce "paran hazır, gel hemen verelim de bizle devam et" demedik dimi?
albanın yerine taurasi ne alaka onu anlamadım.aynı mevkinin oyuncusu değil bir kere.seimoneden başkası kesmez beni.fenerbahçe whalenı alsın bence, fenerin ihtiycı olan bir oyuncu değil.tinayı alırlarsa pota altında çok güçlenirler ama angel gider demek ki buda esmeralin de gideceğini varsayarsak çok yanlış hamle olur.seneye ligde rahat olacağımızı düşünüyorum ama yapacağımız hamlelerde çok dikkatli olmalıyız ki tekrar avrupada final oynayalım.
yıllardır dream team gibi kadrolarla koç beceriksizliği yüzünden fenerin şamar oğlanına dönmüşüz 14 sene sonra takım şampiyon olmuş yetmemiş avrupanın da en büyüğü olmuş hala yönetime bok atma derdinseniz . bu yönetim kurdu bu takımı başarıda da payları muhakkak var. millet sırf eleştireyim biraz da ben çakayım havam olsun diye yazanlar önce bir takdir edin yahu... 1 hafta tadını çıkaralım şu şampiyonluğun bari ayıptır ayıp...
Alba'nın kalmasını isterdim, yönetimin beceriksizliği illaki var (eğer açıklaması doğru ise) ama Alba'nın da biraz vefalı davranıp kalması gerekirdi, bu sene her ne zorluk yaşadıysa yaşasın. Sonuçta sakatlık çok uzun sakatlık dönemlerinde gönderilmedi, takımda tutuldu, destek verildi. En azından buna saygı duymasını beklerdim. Yolu açık olsun (gerçekten anlaştıysa)
Çocuk doğurmak istediği için teşekkür etmiş. Yoksa çok iyi olurdu.