2014-2015 Sezonu Bütçe Kısıtlaması

Ben S.Augustus un eskisi gibi olmadığını dusundugumden oraya bir D. Taurasi, C.Parker vs gibi hamle yapmamız gerektiğini düşünüyorum...

Alba'nın yokluğu zor onun ayarında Avrupalı oyuncu da yok maalesef bu yüzden aklıma gelen tek seçenek Bone ile vedalaşıp.Avrupalı bir uzun ve Kıta dışı hakkımızla ancak Alba'nın boşluğu dolar.

Angel Fenerbahçe'den ayrılıyorsa ilk tercih olmalı diyebilirim.Yanlış hatırlamıyorsam 300 bin dolar civarı deniyordu maaşı için uygun denilebilir.O olmazsa Seimone Augustus aklıma gelen diğer oyuncu pek bir alternatifimiz yok maalesef.

Alba'nın boşluğunu doldurabilecek bir avrupalı yok, o yüzden bende Bone'nun gideceğini düşünüyorum, doğru olanda bu, benim için süper olacak tek hamle Diana Taurasi olur...

albanın yerine taurasi ne alaka onu anlamadım.aynı mevkinin oyuncusu değil bir kere.seimoneden başkası kesmez beni.fenerbahçe whalenı alsın bence, fenerin ihtiycı olan bir oyuncu değil.tinayı alırlarsa pota altında çok güçlenirler ama angel gider demek ki buda esmeralin de gideceğini varsayarsak çok yanlış hamle olur.seneye ligde rahat olacağımızı düşünüyorum ama yapacağımız hamlelerde çok dikkatli olmalıyız ki tekrar avrupada final oynayalım.

Angel, formamız altında görmek istemeyeceğim yegane oyunculardan ki aldık diyelim;tarzıyla sistem içinde nereye koyacağız.
Savunmasıyla güzel işler yapabilir buna itirazım olmaz fakat ofanstaki savrukluğu soru işareti.
Alba'dan sonra güvenebileceğimiz bir isim değil.

Gerçi kimi getirsek bir yanımız eksik kalacak ya neyse. Kısmet...

albanın yerine taurasi ne alaka onu anlamadım.aynı mevkinin oyuncusu değil bir kere.seimoneden başkası kesmez beni.fenerbahçe whalenı alsın bence, fenerin ihtiycı olan bir oyuncu değil.tinayı alırlarsa pota altında çok güçlenirler ama angel gider demek ki buda esmeralin de gideceğini varsayarsak çok yanlış hamle olur.seneye ligde rahat olacağımızı düşünüyorum ama yapacağımız hamlelerde çok dikkatli olmalıyız ki tekrar avrupada final oynayalım.

Alba tipik bir 3 numara mıda? TAURASİ sadece 2mi oynar demek istiyorsun? Taurasi 1,2,3 hepsinde oynar, bide dünyanın en iyi oyuncusu olduğundan hiçbir oyuncuya değişmezdim...

yıllardır dream team gibi kadrolarla koç beceriksizliği yüzünden fenerin şamar oğlanına dönmüşüz 14 sene sonra takım şampiyon olmuş yetmemiş avrupanın da en büyüğü olmuş hala yönetime bok atma derdinseniz . bu yönetim kurdu bu takımı başarıda da payları muhakkak var. millet sırf eleştireyim biraz da ben çakayım havam olsun diye yazanlar önce bir takdir edin yahu... 1 hafta tadını çıkaralım şu şampiyonluğun bari ayıptır ayıp...

Siz Şampiyonluğun tadını çıkardıktan bir hafta sonra; Yönetime neden b.k attığımızı açıklayalımmı ne dersiniz ?

Alba'nın kalmasını isterdim, yönetimin beceriksizliği illaki var (eğer açıklaması doğru ise) ama Alba'nın da biraz vefalı davranıp kalması gerekirdi, bu sene her ne zorluk yaşadıysa yaşasın. Sonuçta sakatlık çok uzun sakatlık dönemlerinde gönderilmedi, takımda tutuldu, destek verildi. En azından buna saygı duymasını beklerdim. Yolu açık olsun (gerçekten anlaştıysa)

Bakın VEFA duygusu ve eylemi elbet gerekir ama Bu yönetim; bu durumları suistimal ediyor, ALBA,ya sabredildi kimse inkar edemez bununla birlikte oda gereğini yapıp büyük maçlarda büyük oynayarak karşılığını verdi. Eh artık bundan sonrası suistimal etmeden 3 hedefe ulaşıp şampiyon olan takımın oyuncularına fedakarlık yapması gerekende yine yönetimdir. Mesela FUTBOL,da bolbolculuk yapıp olmadık futbolculara saçıyorlar, Chelsea ve Beşiktaş,ı yensinler diye uçuk bir prim koyuyorlar,bugün bir haber okudum, Türkiye kupası kazanılırsa 500.00 TL vereceklermiş.Örnekleri çoğaltabiliriz, Bu bolbolculuğun çeyreğini BAŞARI kazanmış bu takıma ayırsa ciddi rotasyonlu bir takım çıkar ortaya. Yönetimi eleştiriyoruz diye bize kızan arkadaşlar hadi buyrun cevabınızı bekliyorum ...

Çocuk doğurmak istediği için teşekkür etmiş. Yoksa çok iyi olurdu.

Sizlerin düşüncelerinizede saygılıyım ama FB,den yerli veya yabancı hiç bir oyuncunun alınması taraftarı değilim, kendi takımlarında hakemlerin yardımlarıyla maç kazanmaya alışmış oyuncular bizim takımı bozar, ama illaki alacaklarsa ve kendiside gelmek isterse BİRSEL olabilir. Ama almasınlar gerek yok ...