Albanın yerine çok süper bir hamle bekliyorum yönetim başarıdan sonra geçte olsa uyandı sanırım .
Kimmiş o ? isim belliyse paylaşın öğrenelim <=-P
Albanın yerine çok süper bir hamle bekliyorum yönetim başarıdan sonra geçte olsa uyandı sanırım .
Dünyanın en ıyi oyuncusu dediğiniz kişi bir winner degil malesef, ayrıca diana 1 ve 2 oynar ama 3 numara için zorlamaya gerek yok.ayrıca evet alba tam anlamıyla 3 numaranın tanımıdır.birde diana savunma konusunda son zamanlarda cok sıkıntılı, yani bizlik degil bence.seimone da belki sıkıntılı ama size olarak ıyi bir oyuncu ayrıca taraftar olarak da sevdiğimiz bir oyuncu.
Taurasi Winer değilmi kazanmadığı kupa varmı? Mvp olmadığı bir organizasyon varmı? Taurasi 3 numara oynar, birde kadın basketbolda size erkeklerdeki gibi önemli değil, Ummc'de Nolan&Taurasi oynuyor, Nolan Shavone'den dahamı size'lı, Taurasi dünyanın en iyisi oldugu sadece benim gorusum degil, bu oyunu izleyen cogu kisini goeusu ayrica, Augustus'u bende severim ama Taurasi'yle kıyaslamam valla, Taurasi'nin oynadığı takım favoridir...
Taurasi Winer değilmi kazanmadığı kupa varmı? Mvp olmadığı bir organizasyon varmı? Taurasi 3 numara oynar, birde kadın basketbolda size erkeklerdeki gibi önemli değil, Ummc'de Nolan&Taurasi oynuyor, Nolan Shavone'den dahamı size'lı, Taurasi dünyanın en iyisi oldugu sadece benim gorusum degil, bu oyunu izleyen cogu kisini goeusu ayrica, Augustus'u bende severim ama Taurasi'yle kıyaslamam valla, Taurasi'nin oynadığı takım favoridir...
taurasi winner değil.evet onun olduğu kadro her zaman favori oluyor ama bunun sebebi o değil, takımın çok iyi olması.bizdeyken en iyi kadro bizdeydi kupa alamadık.fenerbahçedeyken avrupada bir başarı gelmedi.bu sene en iyi kadro yine ummc idi ama olmadı.mvp lik içinde steve nash de 2 kez mvp oldu ama şampiyonluğu yok malesef.ayrıca kadınlarda size çok önemli.fenerbahçe yıllarca daha sizelı oyuncularla oynadığı için şampiyon oldu.ayrıca nolan ve diana şampiyon olamadı biz olduk.diana nın dünyanın en iyisi olduğunu bende biliyorum ama diana bizim aradığımız oyuncu değil.benim görüşüm bu yönde.
taurasi winner değil.evet onun olduğu kadro her zaman favori oluyor ama bunun sebebi o değil, takımın çok iyi olması.bizdeyken en iyi kadro bizdeydi kupa alamadık.fenerbahçedeyken avrupada bir başarı gelmedi.bu sene en iyi kadro yine ummc idi ama olmadı.mvp lik içinde steve nash de 2 kez mvp oldu ama şampiyonluğu yok malesef.ayrıca kadınlarda size çok önemli.fenerbahçe yıllarca daha sizelı oyuncularla oynadığı için şampiyon oldu.ayrıca nolan ve diana şampiyon olamadı biz olduk.diana nın dünyanın en iyisi olduğunu bende biliyorum ama diana bizim aradığımız oyuncu değil.benim görüşüm bu yönde.
Taurasi kaç El şampiyonluğu oldugunu biliyormusun? Fb'deyken doping olayi olmasaydi fb sampiyondu emin ol, bizdeyken En iyi takım bizmiydik Ros Casares neydi koy takımimi? Taurasi bu El'yi en çok kazanan oyunculardan biri ayrıca, bizdeykende C.Y denilen hoca yerine başka biri olsaydi o takim final oynardı, Ummc her yıl guçluydu ama Taurasi gelene kadarda Şampiyonluğu yoktu, Eğer Taurasi Winer değil diyorsan Son Spartak sezonunda f4 ve fb serisinde 30 sayı ortalamayla oynayıp Spartak'ı şampiyon yapan kimdi, bu dünya uzerindede Taurasi'nin Winer olmadigini soyleyen tek kişi sensindir bence kardeşim, Taurasi gelmiş gecmiş ve yaşayan en iyi kadın basketbolcu sen kabul etsende etmesende...
Ben Taurasi'nin Ummc'de kalacağını düşünmüyorum, Alba'da sorunun para olduğunuda düşünmüyorum, sezon başında Alba gönderilmek istendi ve kendi kaldı kontratı devam ettiği için, birde millet transferleri f8'den once yapıyor lig bitince değil, hem Işıl, hemde Alba'nın kontrat imzalamasındanda ortada, birde oyuncularda değişiklik isteyebilirler sonuçta, Tauarasi'ye istediği parayı verirsek gelir bana göre, Yönetimde artık bu takım için birseyler yapar herhalde...
Taurasi Winner değil mi?Açıkçası şaşırdım ama Winner kelimesi sadece kazandıkları bireysel yada takım başarısı değildir.
Steve Nash örneği verilmiş onu konu alırsak Nash gibi çok büyük bir oyuncu da Winner değil o zaman çünkü kariyerinde Mvp'lik dışında birşey yok.Yada T-Mac kariyerinde hiçbir bireysel ödülü yok play offlarda 2.turu görmüşlüğü bile yok ama benim izlediğim en büyük oyunculardan ve Winner'lardan birisidir.Yaptıklarını belki de bir daha yapacak bir oyuncu gelmeyecek (Spurs'e karşı maçın son 35 saniyesinde 13 sayı atması vb.)
Bu arada 2011/12 de en kaliteli takım olduğumuzu düşünmüyorum bizden çok daha iyi bir Ros Casares vardı.
Birde anlamadığın bu kadın'ın kazanmadığı kupa yok, El'yide en çok kazanan oyunculardan birisi, kazanırkende takımlarının en iyisi, fb'de neler olduğu ortada o yil, bizde C.Y faciasi vardi birde Tarihin en pahali kadrosu oldugu idaa edilen Ros Casares vardı, birtek bu yıl bir hayal kırıkligidir Taurasi icin, oda bizim o mactaki super oyunumuzdan dolayı kaybettiler...
bak dostum spartak zamanından sonra 5 sene geçti.5 sene içinde 1 şampiyonluğu var oda açık ara favori olan takımla.bizdeyken en iyi kadro bizdeydi evet.hatta final 8 de bizdeydi.casares bizim bu sene olduğumuz gibi iyi bir takım oldu ondan şampiyon oldu.nba de de son 5 sene şampiyonluğu var mı diananın.ben diananın en iyisi olduğunu kabul ediyorum.ama artık zamanı doldu.
Birde Ummc Taurasiyle bir onceki yıl şampiyon oldu, eger Taurasi ve Ummc'yi Sadece bizim macla kıyaslayıp biz daha iyiyiz diyorsanız oda ayrı bir mantık, biz o gün çok extra oynadık, ozellikle ilkyari, ki biz daha iyi olsaydi ben ve bu forumdan bir iki kişi hariç herkez en az 20 sayi fark yeriz demezdi emin olun...