2014-2015 Sezonu Bütçe Kısıtlaması

nash örneğini vermemin sebebi mvp ödülünün benim için önemli olmaması.benim için winner özelliği olan oyuncu final niteliği olan maçları takımına kazandıran oyuncudur.dianada son zamanlarda bu konuda başarısız.2011-12 de en iyi kadro bence bizdeydi ama dediğin gibi casares gerçek bir takımdı.

Taurasi'yi takip etmediğini ve rastgele yazdığını düşünüyorum.Spartak dönemine girmiyorum zaten 4 EL şampiyonluğu-Fenerbahçe dönemi belli bizim dönemde elinden geleni fazlasıyla yaptı en skoreriydi EL'nin Ummc ile de kazandı.

Bunun dışında WNBA'de 2 Şampiyonluk ve 5 kez En skoreri seçildi.

O dönem konuşulanlar ve o dönem unutulmuş ama o yıl burdaki de dahil herkes Casares'in en büyük favori olduğunu biliyordu zaten.

S.Dominguez-Palau-Maya Moore-E.Murphy-J.Vesela-Sancho Lyttle-Lauren Jackson-Isobel Yacobou aklıma ilk gelenler şu kadro bizim kadromuzdan daha iyi bir takımdı bu net bizim o dönemki kadromuz planlamasız ve dağınıktı örneğin takımda PF oynayan bir oyuncu yoktu.Tamamen plansız yapılan bir transfer politikasının sonucuydu.

Taurasi ve Ummc'yi bizimle kalite olarak kıyaslamadım ama yazdığınız gibi o finalde o oyunla hemde Taurasi,li takımı sadece GALATASARAY yenebilirdi (y) ve öylede oldu.Rakip bile ne olduğunu anlayamadı şaşkın ördekler gibiydiler <=-P derken o anı yine hatırladım sayenizde =)) Demek istediğim GALATASARAY takımlarını genel anlamda FİNAL takımları demek istedim,büyük maçlarda büyük oynayarak kazanıyor takımlarımız MÜCADELE SABIR ve İNANÇ bize kazandıran bu unsurlar. Son olarak EKA takımı zaten en iyi takım ama üç unsur karşısında kim tutunabilirdiki ? (y)=))<=-P

Ben Zaten Ekrem hoca ve takıma güvendigim için, sahadaki mucadelelerini gordugum icin, f8 oncesi finale çıkarız, çıarsakta kazanırız diye yazdım, bir voleybol forumundada en kadro degiliz ama en iyi takımız dedim ve şampiyon olabiliriz dedim, bunu ben soylemedim oyuncuların ve hocanin verdigi guven soyletti bana...

Nasıl en iyi kadro bizdeydi merak ediyorum, bi yazarsan neye gore, Bizim favori olarak gosterilme sebebimiz bile Taurasi'ydi, Ros bizden en az iki gomlek ustun bir takimdi oyil, birde Ceyhun hoca vardi tabi, fbde olaylar olmasaydi kupayi alirlardi, Ummcdede ilk yil kazandi bu yilda 10 macta 1 kez olacak bir oyun oldu biz kazandik...

fowles, tina bence en iyi pota altıydı.yedekde matic vardı.diana ve alba vardı.guardda prince vardı.türk olarak da ışıl, şaziye ve bahar vardı.bu takım sadece diana var diye mi favoriydi yani.ceyhun hoca yerine ekrem hocanın elinde bu kadro olsaydı bize 30 atan casaresi burdan çıkarmazdık.

Uzun lafın kısası ben Taurasi'yi tekrar bu forma altında görmek istiyorum, olur yada olmaz bilemem ama dünyadaki hiçbir oyuncuyada değişmem, Ummc'dede kalcagini dusunmuyorum, zaten kalırsa bu yıl gibi olmaz Ummc Taurasi-Alba-Gruda-Parker vs oyuncularlar kupayı kimseye vermez eminim...

daha fazla tartışmaya gerek yok zaten ona verecek paramız yok.dianayı takip ediyorum dememe gerek yok basketbolu takip etmeyenlerde bilir.ama son 5 sezonda sadece bir şampiyonluğu olduğu için benim için başarısızdır.ben bu konuyu kapatıyorum aykut sinirlenmeye başladı :) dediğim gibi inşallah gelirde beni haksız çıkarır o zaman bende onun 5 tane formasını alır kuzenlerime dağıtırım.

fowles, tina bence en iyi pota altıydı.yedekde matic vardı.diana ve alba vardı.guardda prince vardı.türk olarak da ışıl, şaziye ve bahar vardı.bu takım sadece diana var diye mi favoriydi yani.ceyhun hoca yerine ekrem hocanın elinde bu kadro olsaydı bize 30 atan casaresi burdan çıkarmazdık.

Takımda saydığın isimlerin hepsi iyiydi ama üst düzey oyunculuğundan dolayı Taurasi bir Dünya markası olduğu için evet öyleydi favori anlamında değil bu takım bu işi yapar anlamındaydı,tek katılacağım nokta KOÇ farkı işte orada haklısınız. MEMNUN hocamız o takımın başında olsaydı en azından fark yiyerek yenilmez belkide yenebilirdi orası meçhul.

1- Fowles yada Tina'dan birini oynatabiliyorduk biz Tina'yı seçtik.
2-Alba sakattı.
3-Prince Ruslara karşi oynayamiyordu.
4- Ticha, Elgle, Matic vs oyuncuları saymıyorum bile oyuncu diye Caseres almazfdi onlari, Ticha zaten 37 yadinda felandi.
5-Ceyhun Yıldızoğlu faciası vardı birde...
Hangi iyi kadro kadro yapilanmasina girmeye bile gerek yok bence...

Uzun lafın kısası ben Taurasi'yi tekrar bu forma altında görmek istiyorum, olur yada olmaz bilemem ama dünyadaki hiçbir oyuncuyada değişmem, Ummc'dede kalcagini dusunmuyorum, zaten kalırsa bu yıl gibi olmaz Ummc Taurasi-Alba-Gruda-Parker vs oyuncularlar kupayı kimseye vermez eminim...

Sadece bunlar olsa iyiye Nolan, Kobryn, Arteshina,Dominguez eskisi kadar süre bulamasada Steponova gibi elit oyuncular var. Bencede kimseye bırakmaz UMMC şampiyonluğu. Taurasi'yi bende bu forma altında görmek isterim ama zor. Maya Moore Çinde 600 bin dolar kazanıyor diye söyleniyordu. Onu alabiliriz.

daha fazla tartışmaya gerek yok zaten ona verecek paramız yok.dianayı takip ediyorum dememe gerek yok basketbolu takip etmeyenlerde bilir.ama son 5 sezonda sadece bir şampiyonluğu olduğu için benim için başarısızdır.ben bu konuyu kapatıyorum aykut sinirlenmeye başladı :) dediğim gibi inşallah gelirde beni haksız çıkarır o zaman bende onun 5 tane formasını alır kuzenlerime dağıtırım.

Valla hic sinirlemedim :D

en azından şunda hemfikiriz albanın yerine amerikalı bir oyuncu düşünüyoruz.peki ikinci amerikalı kim olacak.kimi kesip yerine avrupalı bir oyuncu alacağız yada alacak mıyız?ben takım bozulmaz hatta nurnia ile birlikte bir avrupalı uzun alırız birde yerli şutör alırız diyordum ama albanın gitmesi herşeyi alt üst etti.

Eğer bu yönetim biraz samimi ve ciddi davranır,Euroleage Şampiyonluğunu kazanan temel çekirdek kadroyu korurda birazda alternatif rotasyonlu kadro kursa,yerli yabancı ve şayet gelecek sezonda onlarla finalde karşılaşırsak ben kolay kaybetmeyiz diyorum takımımıza inandığımız için. Tabii bunları ALBA,nın gideceğini bilerek vede yerine en azından Uluslararası tecrübesi olan birini alsalarki ( Nuria Martinez ) ismi dolaşıyor zaten şart o durumda umudum var ...

1- Fowles yada Tina'dan birini oynatabiliyorduk biz Tina'yı seçtik.
2-Alba sakattı.
3-Prince Ruslara karşi oynayamiyordu.
4- Ticha, Elgle, Matic vs oyuncuları saymıyorum bile oyuncu diye Caseres almazfdi onlari, Ticha zaten 37 yadinda felandi.
5-Ceyhun Yıldızoğlu faciası vardı birde...
Hangi iyi kadro kadro yapilanmasina girmeye bile gerek yok bence...

böyle yazınca haklı gibi geldin :D ama ben o takıma sene başında çok inanmıştım.belki bende diana var diye bu kadar inanmıştım ama alırdık bence o kupayı salaklığımıza verdik

Avrupalı skorer kısa yok gibi birşey, maçın sonucunu etkilecek bir avrupalı kısa oyuncu goremiyorum, sadece Prince var rus milli takımındada oynuyor ama onu alirsakta bizim federasyon Sancho'yla beraber oynatamazsin diyor, 2 secenek var zor olani Shavinte yada Bone'den birini devsirmeyi basarip milli takimda oynatmak, ki bu federasyonla cok zor, yada Bone gondermek, Sonucta avrupali 5 numara bulursun ama Shavonte ayarinda Alba ayarinda kisa yok malesef...

Avrupalı skorer kısa yok gibi birşey, maçın sonucunu etkilecek bir avrupalı kısa oyuncu goremiyorum, sadece Prince var rus milli takımındada oynuyor ama onu alirsakta bizim federasyon Sancho'yla beraber oynatamazsin diyor, 2 secenek var zor olani Shavinte yada Bone'den birini devsirmeyi basarip milli takimda oynatmak, ki bu federasyonla cok zor, yada Bone gondermek, Sonucta avrupali 5 numara bulursun ama Shavonte ayarinda Alba ayarinda kisa yok malesef...

Bone,yi genç ve potansiyelli olduğu için Amerikalılar kaptırmak istemeyecektir ama devşirebilirsek Shavonte,ye tercih ederim Bone,yi müthiş iş başarmış olurlar,Bone olmazsa en iyi seçenek olarak geriye Shavonte kalıyor ve yakışırda.Hem kaliteli hem sempatik kesinlikle, bırakana kadar fazlasıyla faydalı olur QU,dan dahada fazla kesinlikle <=-P Ama bu Fenerasyon yokmu bazen ağzımı bozmamak için kendimi zor tutuyorum /:)

böyle yazınca haklı gibi geldin :D ama ben o takıma sene başında çok inanmıştım.belki bende diana var diye bu kadar inanmıştım ama alırdık bence o kupayı salaklığımıza verdik

Sezon başında bende inanmıştım, ama Alba'nın sakatlıgı, price rus tskimlarina karşı oynatılamaması, Yanlış kadro yapılanması, Ceyhun hoca, yapilan bos tranferler yuzunden hayal kırıklıgina ugradim, Ama son ana kadar Ceyhun hocaya ragmen bir inancım vardı oda Galatasaray ismi ve Taurasi'nib olmasıydı, Sadece Taurasiylede bir yere kadar, o yıl her yazımda bir avrupalı uzun alınsabile En azindan final oynayabilirdik, tek istedigim kaliteli bir uzun oyuncuydu, tabi herşeye ragmen Ceyhun hoca faciasinida hesap edemedik, yalniz f8'den oncede Ceyhun hocanı gonderilmesinden yanaydım...

Bu arada sırası gelmişken,arada kırgınlığa fırsat verilmeden ve yol yakınken Ekrem hoca Milli takımın başına getirilse fenada olmaz hani tabii kendiside isterse,çünkü bu yıl yapılacak Dünya Şampiyonluğu turnuvasından fazla umudum yok açıkçası ev sahibi olmamıza rağmen.Siz ne düşünüyorsunuz ?

Bu arada sırası gelmişken,arada kırgınlığa fırsat verilmeden ve yol yakınken Ekrem hoca Milli takımın başına getirilse fenada olmaz hani tabii kendiside isterse,çünkü bu yıl yapılacak Dünya Şampiyonluğu turnuvasından fazla umudum yok açıkçası ev sahibi olmamıza rağmen.Siz ne düşünüyorsunuz ?
Ekrem Memnun TBF'ye 10 beden büyük gelir diyorum Dursun abi,Turgay Demirel bizzat çıkıp kendisi yönetsin diye de ekliyorum.

Ekrem Memnun TBF'ye 10 beden büyük gelir diyorum Dursun abi,Turgay Demirel bizzat çıkıp kendisi yönetsin diye de ekliyorum.

Doğru,hem ona bakarsan Ergin Atamanda 10 beden büyük gelir,Futbolda Fatih Terim,de Demirören Şerefsizine,yani kısacası Bizim takımların hocaları Fenerasyonlara 5 bilemedin 10 beden büyük gelir :D