Arkadaşlar her neyse artık transfer bitti ve kim ne derse desin bence çok iyi bir takım oluşturuldu. Artık sıra bizde. Herkes kombinesini alsın ve muhteşem zaferlere takımın yanında şahit olalım.
Galatasaray Basketbol Akademisinden Ege Arar, Kristijan Nikolov ve daha önce açıklanan Göktürk Ural ile birlikte geçtiğimiz sezon da Galatasaray Liv Hospital kadrosunda yer bulan Şuacan Pişkin yeni sezona A Takım ile çalışmalara katılarak başlayacak.
Peki Nikolov'un lisansı ne oldu?
Bilgim yok resmi siteden bu şekilde açıklama yapılmış .
Teşekkürler bir duyumu olan varsa paylaşabilir mi?
Şimdi yine savunacaksın da keşke Erceg'den çıkıp şu seviye maçlarda iş yapabilen bir 4 numara bulaydıkPocius gayet iyi ve enerjikti Yeni Zelanda maçında.
Bu arada 8 yabancımız olmasa Kalinic 3,5 numara diye tabir ettiğimiz profil için çok iyi bir takviye olurdu...
O takım mı en büyük efsanemiz? Garibime gitti okurken.O seneden sonra kurduğumuz kadroların hepsi daha iyiydi 1 sonraki sezon hariçYapilan transferler arasinda en cok Araodriyi bekliyorum. Cok fazla umitliyim adini efsanelerin arasina yazar mi dersiniz, ya da o efsane takim (Dee,Hite,Owens,Gaines) bu sene yine olur mu dersiniz..
Şimdi yine savunacaksın da keşke Erceg'den çıkıp şu seviye maçlarda iş yapabilen bir 4 numara bulaydık![]()
Erceg'in iyi hücumcu olduğunu da düşünmüyorum ki.İyi şutör sadece.Dribblingi kötü değil direkt yok,pasörlüğü vasat altı,pota altı bitiriciliği kötü.Milli takım seviyesi bir 4 numara alırız seneye umarımAbi Erceg napsa senin gözüne giremedi bi türlü, hayret bişey![]()
Savunmada kırılgan ama hücumda gayet iyi katkı verdiğini düşünüyorum geçen sezonun kritik maçlarında.