Zaten ilk maçı deplasmanda oynuyoruz.Abi saha avantajını anlamadım ben saha dezavantajı gibi bu durum. Statü çok garipmiş. Furbolda bile Uefada falan seri başı olmayan takım ilk maçı kendi evinde oynuyor. Bana kalsa ilk maçı deplasmanda oynamayı yeğlerdim. Neyse artık Gelebilecek en ters takımlardan birisi geldi. Bunları geçersek yürürüz gibi geliyor. Tabi herhangi bir terslik olmaması kaydıyla. Bir de taraftara büyük iş düşüyor, sadece avrupa maçları değil lig maçlarında da doldurulmalı bir şekilde salon. Takıma o güven ve his aşılanmalı.
Ayni fikirdeyim. Özellikle Canarıa kolay lokma değil...Unıcs Kazan sürpriz bir şekilde Gran Canarıa veya Limoges'a elenebilir.
İlk maçın deplasmanda olması bence avantaj değil. Yumruğu yedikten sonra ne anlamı kalabilir ki? Rezalet bir eleme sistemi. Gruplarda 1. olmanın hiçbir artık değeri yok bana kalırsa.
Valencia nın elendiği maccabinin elenmemek için çırpındığı bi eurocup tarihinin en zor senesi olacak bu kupayı daha da anlamlı hale getirecek alın getirin şu kupayı aslanlar güvenim tam sizlere ligde karşıyakaya kaybettiğimiz maç sonunda yazmıştım gün itibariyle hem eurocup hemde lig şampiyonluğumuz hayırlı olsun diye! Yanıltmayın beni aslanlar...
İlk maçın deplasmanda olması bence avantaj değil. Yumruğu yedikten sonra ne anlamı kalabilir ki? Rezalet bir eleme sistemi. Gruplarda 1. olmanın hiçbir artık değeri yok bana kalırsa.