2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Linnesle anlaşmışlar bence çok mantıklı transfer. Bir forvet ve olursa bir de kanat alınırsa takım kendine gelecektir. Bence şimdi transfer yaptık yaptık, yapamazsak kesin yasak yiyeceğiz bir daha toparlayamayız.
Beşiktaşla çok eğlenmişti herkes feda sezonunda ama adamlar çok iyi doğrulttular bellerini Fikret Orman cidden iyi başkan..

Bende Fikret Başkanı beğeniyorum.
Bize de öyle bir başkan lazım.
Adnan Öztürk'ten büyük beklentim vardı ama o kaçmayı tercih etti.
Canı sağolsun.

Linnes iyi transfer ama Avrupa'da oynamayacak sanırım.
Benim anlamadığım durum böyle iken neden transfer ettik ?
Bize Avrupa'da katkı sağlayacak başka oyuncu mu yoktu ?

Linnes genç oyuncu uzun yıllar sağ beki kotarabilir. Kısa vadeli düşünmemek lazım. Avrupada Denayer oynar n'olcak. Hem en fazla 3 değişiklik hakkı var donk forvet ve kanat değişikliği yaparız avrupa için...

Fikret Orman ilk 2 senesinde o kadar saçma işler yaptı ki öyle öyle tecrübe kazandı. Beşiktaşın bu durumda olmasında Önder Özenin de payı büyük. Bugünkü açıklamalarıysa açıkça eziklik psikolojisi bazen o kadar saçmalıyor ki anlamak çok zor

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fikret Orman ilk 2 senesinde o kadar saçma işler yaptı ki öyle öyle tecrübe kazandı. Beşiktaşın bu durumda olmasında Önder Özenin de payı büyük. Bugünkü açıklamalarıysa açıkça eziklik psikolojisi bazen o kadar saçmalıyor ki anlamak çok zor

Söylememiş o sözleri

Donk ardından Linnes inanılmaz sevindiğim transferler tam olarak kanayan yere tampon iki isim olacak inşallah. Bu sezon keşke biri çıksa dese ki biz kanat almayacağız forvet alacaz ve kanatta genç Sinanı kullanacağız. Bu sezon şampiyonluk inanılmaz uzak elinde böyle bir yetenek var bu çocuğun sürekli oynaması lazım Yasini kesmesi lazım . Transfer sezonunun en önemli olayı çöplerden kurtulmak şuan için öyle durum yok ona üzülüyorum . Maddi olarak zor günler geçiriyoruz diyelim TS nin başlattığı feda durumuna gitmemiz lazım Onurdan sonra Özerde yıllık ücretinde %35 indirime gitmiş Selçuk,Burak ve tüm oyuncularla konuşulmalı yüksek ücretli isimlere ya feda ya veda denilmeli umarım güneşli günler görürüz kadromuz gençleşir, evlatlar uzaklaştırılır Galatasaray yeniden Galatasaraylıların olur.

Hamza Hamzaoğlu: Türkiye kupasındaki finalde şans Galatasaray'dan yanaydı Bursaspor çok etkili oynadı ama GS kazandı. (AMK)

Hamza Hoca cidden fazla konuşmaya başladı.
Konuş konuş bitmedi.
Bir sus be hoca tamam..

Molde Teknik Direktörü, Linnes transferini açıkladı.
Hayırlı olsun..

Hamza zor susar. Bakalım kupa maçı sonrası ne demiş diye baktım "şampiyon gibi oynadık kazandık" demiş. Ben bu adamdan her halde görüyor ama idare etmek için sahip çıkıyor diyordum lakin gerçekten de futboldan falan anlamıyor.

Hamza Hamzaoğluna saygı falan duymuyorum sadece acıyorum şu durumda. Bir insan bu kadar mı saçmalar kardeşim

Devre arası bu fiyatlara kaliteli oyuncu olmak kolay iş değil bir santrafor mutlak suretle transfer etmeliyiz.
Bakalım kaçan treni yakalayabilecekmiyiz...

Donk ve Linnes transferi şahsen beni mutlu etmedi.
Fenerbahçe ve Beşiktaş 11 puan geride kalsaydı çok daha kaliteli oyuncular alırlardı.
11 puan geride olan bir takım böyle transferler yapmamalıydı.
Bu 2 transferden memnun olmamakla beraber hayırlı olsun demekten de başka çare yok.

Bence yıldız yerine isim yerine böyle takım oyunu oynayan takım olunca bir üste çıkacak oyuncular almak daha mantıklı 2 oyuncu da olumlu. Sadece stoperden bozma ön libero donka fazla para verildi ben donktan şüpheliyim para/performans olarak. Ama bir gediği kapatacağı kesin. Linnes ise net iyi transfer...

Linnes transferi ile Avrupa'da gözümüz olmadığı belli.
Eğer Avrupa'da başarı hedefimiz olsaydı bize orada katkı verecek biri gelirdi.
Bu transferden anladım ki Avrupa'da başarı kimse beklemesin.
Olursa ligte artık.

Linnes de Donk da çok mantıklı hamleler oldu, nokta atışı. Mustafa Denizli, Hamzaoğlu denen kafatasçının yanında Alex Ferguson gibi kalıyor. İki transferi de olumlu gayet. Bizim, takıma enerji katacak "asker"lere ihtiyacımız vardı, bu açık bir nebze giderildi. Bir de forvet bulabilirsek çok güzel olacak.

Ayrıca Umut, Burak, Semih, Sabri ve hatta Selçuk'tan en geç sezon sonu kurtulmamız gerekiyor. Bunlar çürüyen yaprak gibi, geri dönüşü yok ve takıma artı değer katamazlar artık.

Hayırlı olsun.

Yalnız Linnesin bedeli ve aldığı ücret çok iyi. Donk un bonservisi ne kadar saçmaysa bu iş de bir o kadar mantıklı. Umarım böyle devam ederler

Bonservisten ziyade oyuncuya verilen yıllıklar artık absürt bir maaş tablosu olmayacağını gösteriyor. Türkiye kupası için maç başı ücret ödememek, maç başı ücretini 25 maçtan sonra 10bin € gibi makul bir ücretle anlaşmak bence gayet mantıklı. Umarım bu durumu tüm oyuncu maaşlarında ya feda yapın ya da veda diyerek yapar yönetim. O kadar içim acıyo ki verilen paralara Hamit, Umut, Burak, Selçuk,Sabri,Tarık, bunların hepsiyle konuşulup durum anlatılıp ya feda yapın ya da veda edelim sizlerle denilmeli ya sezon sonunda ya da şimdi.

Linnes Sabri'nin aldığı ücrete bakıp "Demek 2-3 sezon oynayıp göze girebilirsem Avrupa'nın hiç bir yerinde kazanamayacağım parayı kazanırım." diyerek 950 bini kabul etmiştir. Takımda 7-8 oyuncunun (genel adı geçenler) aldıkları ile hak ettikleri ücret arasında toplam 10-12 milyon Euro fark var. İyi bir kanat ve forvet almaya yeter de artar bile. Kimse o parayı silah zoruyla almıyor ama bizde de "feda" olmalı.