2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Hâlâ forvet alınmadı.
Bizim ileri de top tutan, hava toplarına hakim ve bitiriciliği iyi olan bir forvete ihtiyacımız var.
Benitez falan çok saçma transfer olur.
Vidic'in bonservisi elinde.
Tecrübesi ile bize çok şey katacaktir.
İlgileniyor muyuz acaba ?
Hocam görüşünüze saygım var ama Vidic o Vidic değil artık :D üstelik 35 yaşında. Takımı gençleştirelim demişti hoca bu lafını çiğnemesi için çok acayip biri çıkması lazım bence. Vidice anca yarım sezonluk sözleşmeyle sıcak bakarım kulübeyi de ısıtır Semihi de yollarız o şekilde olur.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Denizli, Emre Çolak, Sabri, Umut Bulut ve Semih Kaya'ya bir şans daha tanıyıp Koray, Jose, Tarık ve Jem'in gönderilmesi gerektiğini yönetime iletti. (Milliyet)

Ben biliyordum bu herifin hikaye olduğunu. Budamayı oynatmadığı adamlara yaptı.Umarım tez zamanda kovulursun Korkak Denizli.

Milliyet'in haberi olduğu için doğruluk payı beni çok ikna etmiyor. Ama bakıyorum Jose neyse de, Tarık, Jem, Koray da gönderilmesine karşı çıkılmayacak oyuncular.

Şu an o budama işinin yapılması için takımı komple yenilemeliyiz. Mesela Burak yerine biri Semih yerine biri Sabri yerine biri Umut yerine biri. Sadece burdan 4 tane çıktı daha Hamitle Emre Çolak var. Bunları çıkar takımdan 6 hamle+minimum 2 tane de şimdi ihtiyacımız var=8. Mümkün değil şu anda,değil Denizli Mourinho gelse devre arasında bu kadar oyuncu yollamaz. Emreyle Semih kaya gidebilir o başka mevzu

UEFA, Galatasaray'ın 2015-16 sezonu için gerekli olan mali kriterleri tamamlayamadığını açıkladı.

Yapılan açıklamada, "Galatasaray izlenilen sürede gereklilikleri yerine getiremedi. Bu nedenden dolayı gerekli yaptırımlar uygulanacak" denildi.

UEFA'nın kesin kararını Şubat ayının sonuna kadar bildireceği ifade edildi.

Muhtemelen transfer yasağı gelecek.
Bu yüzden şimdiden transferleri yapmak lazım ne pahasına olursa olsun.
Yoksa daha 1-2 sene Umut ile Sabri ile Emre ile Tarık ile Jem Paul ile birlikte olacağız.

Tek korkum Avrupa'ya katılamama gibi bir durumun söz konusu olması.
Umarım sadece transfer yasağı gelir.

Şu kadroya takviye yapılmazsa transfer yasağı ile katılamama arasında fark kalmaz. Kadrodaki gereksiz masraflardan kurtulmak için bir şans da olabilir, transfer yapamıyorsak eldekilerle devam fiyaskosu da olabilir. Basiretsizliğin sonuçları. Konu Galatasaray olmasa beter olsunlar diyeceğim ama işte...

Bu durumun oluşmasında payı olan Aysal Tulun Terim Mancini hepsinin Allah cezasını versin. Özellikle Aysal çıksın o 9 transferin sebebini anlatsın!!!. Terim de neden Brumaya 12 amrabata 8 verdirdiğini açıklasın? Galatasaray men alır da Avrupaya gidemezse bizim için bu sezonun hiçbir manası yok. Transfer yasağı gelirse o Burak Efendiler Selçuklar ve filozof Hamit çok seviyorlar ya kulübü indirsinler ücretlerini hadi bakalım. Ücretini indirmeyeni bu dönem satın. Sözleşmeleri bu hale getiren Aysalada selamlar, şimdi çıkıp konuşsun bakalım. Büyük Galatasaraylı ya sözde.
Lütfen yazdıklarım üzerine yeni bir Aysal tartışması başlamasın.

Bildiğim kadarı ile Uefa doğrudan transfer yasağı vermez en fazla aldığın adamları organizasyonlarımda oynatamazsın diyebilir. Bir başka seçenek de bjkye verilen sattığın oyuncu kadar transfer yapabilirsin olur. Ama bu yönetim hiçbir şey yapamaz, giderler Muslera, Sneijder, Podolski gibi adamları satarlar. Burak, Semih vs yollanmaz hayatta.

Bildiğim kadarı ile Uefa doğrudan transfer yasağı vermez en fazla aldığın adamları organizasyonlarımda oynatamazsın diyebilir. Bir başka seçenek de bjkye verilen sattığın oyuncu kadar transfer yapabilirsin olur. Ama bu yönetim hiçbir şey yapamaz, giderler Muslera, Sneijder, Podolski gibi adamları satarlar. Burak, Semih vs yollanmaz hayatta.
Keşke Beşiktaşa uygulanan bize de uygulansa kulüp saçma transferlerden kurtulurdu

Keşke Beşiktaşa uygulanan bize de uygulansa kulüp saçma transferlerden kurtulurdu

Benim beklentim ve okuduğum birçok kişinin beklentisi o yönde ama bizde şöyle bir sıkıntı var işte belirli bir plan dahilinde gerekli hamleleri yapabilecek bir yönetimimiz yok. Ağacı budayacağım diyen hocamızın bile gücü Jose, Emre Çolak gibi adamlara yetiyor. Büyük kan emicilerden nasıl kurtulacağız bilemiyorum. Ama ortaya çıkacak işte herkesten sözleşme indirimi istenecek o zaman göreceğiz kim kulübü düşünüyor, kim cebini...

Bu durumunun mimarları geçmiş dönemlerde hunharca,acımasızca ederinin 10 katı 20 katı 100 katını vererek transfer yapanlar Galatasarayın parasını iç edenlerdir. Oynamayan adamlara 3milyon ve üzeri maaş verenlerdir.
attachment.php

Bizdeki maaş skalasının küçük bir örneği oyuncunun bu parayı hakedip haketmediği tartışılır dikkat çekmek istediğim neden ücret birde 10 kat 20 kat 100 kat artıyor??

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    20.2 KB · Görüntüleme: 153
Faruk Süren'den başlayarak bu güne kadar gelen tüm başkanlar bu tabloda sorumlu. Aysal, bunlardan biri, tek başına tablonun sorumlusu değil. Dönemindeki gelir, gider tablosunu buraya yazardım ama ön yargıları yıkmak çok zor. Faruk Süren ile Aysal'ın harcadıkları ve verdiklerini kıyaslarsak en iyileri onlar. Bize Duygun Yarsuvat müstehak.

a'dan f'ye kadar UEFA'nın FFP cezası ile ilgili kriteri var. Bizim içinde olduğumuz kriter g. Bir sonraki ceza; turnuvadan diskalifiye etme veya gelecek turnuvalara katılımını yasaklama. Fakat a,b ve f'yi direk atladık. Ne ceza gelir şu anda kimse karar veremez.

attachment.php
(@is_xs)'den alıntıladım.

Ekli dosyalar

• CZBdOSSWEAA9oS8.jpg
    CZBdOSSWEAA9oS8.jpg
    21.3 KB · Görüntüleme: 62
Aysal'a hiç suç bulmuyorum, çok iyi yapmış doğru bildiği yolda. Sopayla kovalamasalardı adamı şimdi UEFA'yı bile satın alırdı.

Evet çok para harcadı belki ama başarı geldi, kıçımıza bile reklam alıyorduk o dönem. Neymiş efendim 40-50 milyon euro boşa gitmiş. Sırf çeyrek final oynadığımız sezon CL'den kaç para gelmiş onu bi hesaplasınlar!

Hele ki bu beceriksiz, vizyonsuz, aşağılık yönetimin hiç ama hiç konuşup onu boklamaya hakkı yok!

Evet Aysalın suçu yok,Polat Özbek Yarsuvat suçlu hatta. Devre arasında yaptığı transferleri ben göremiyorum siz görüyor musunuz? Aysalin hiç suçu yok ne demek abi ya, başarıları tabiki var ama bu onun yaptığı yanlışları meşrulaştırmaz ki. Son 1.5 seneyi çıkar Aysal olağanüstü başarılı olabilir lakin Tarık Pandev Ontivero Hajrovic Salih Dursun Dzemaili Veysel Oğuzhan Umut gündoğan hatta Amrabatı da sayıyorum ordan da bir 4 5 milyon eksideyiz. Saydığım futbolcuların bonservisleri 20 milyon euroya yakın yaklaşık 7 8 milyon euro da ücretleri var sadece bir sene için böyle hala ücretini ödediklerimiz de var. 30 milyon euro sadece burdan gitmiş bu transferlerin nasıl bir katkısı oldu mesela bunu anlatabilir misiniz? Ya da selçukla burak 2 milyon küsür alırken 5 senelik yeni sözleşme yapıp onlara zam yapmanın mantığı nedir? Zaten sadece bu yazdıklarım olmasa kulübün 45 milyon üstündeki açığınn büyük bir kısmı yok oluyordu. Kendin yazmışsın işte abi Cl de kaç kere gruptan çıktık 4 kez üst üstte gittik. Gelen paralar çarçur edildi tamamen. Terim döneminde başarılı olduğumuz için ordaki transferleri yazmadım zaten paralarını çıkarmışızdır. Ama bunların hesabını kim verecek?
Zaten Dursun Özbek Aysala laf atmadı şu ana kadar en büyük destekçilerden Aysal. Hepsi aynı zihniyet arkadaşlar Özbek de liseciler tarafından getirildi Aysal da o şekilde

Buda oldu o rahatladım hadi hayırlısı seneye kadro da tamamen bozulur muslera Sneijder falan okuturuz temizinden borçları falan azaltıriz bir 2 yıl icinde yep yeni bir yapılanma gerekcek belliydi böyle olacagı

Maalesef bazı oyuncularımızın satılması da gerekebilir. Mesela Muslerayı satmak zorunda kalabiliriz. İşimiz çok zor,artık kulübün durumu ortadayken Benitez vs.uğraşmaya gerek yok. İlk fırsatta Burak Semih Yasin ve maalesef çok iyi bir teklif gelirse Muslera ve Sneijder satılacak herhalde.