2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Sneijder Muslera satarsak tekerleksiz araba gibi kalırız ortada. Ki Sneijderle yeni sözleşme yenilendi.
Ben satılsın demiyorum satmak zorunda kalınabilir veya satarlar diyorum. Kaldı ki özellikle Musleranın mutlaka 1 tık üste çıkma hedefi vardır olası bir men cezasında teklif gelince değerlendirmek isteyebilir. Dediğim gibi ben satılsın demiyorum umarım da öyle bişey olmaz ....

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zararı 10 milyon seviyelerine indirmezsek 2 yıl men olacak. Sadece kur farkından dolayı bile bu seviyelere inmesi çok zor zararın. Riva veya başka bir araziyi değerlendirmeden, oyuncu falan da satmadan imkansız bu iş.

Kimse Aysal suçsuz demiyor. Herkesin olduğu gibi onun da hataları var ancak ona sallamak saçma. Aysal geldiğinde rezil Polat yönetimi gelecek yılların gelirlerini bile harcamıştı. Adam kendi kaynak yarattı, sevabıyla/günahıyla elinden geleni yaptı, her branşta zirveye çıktı, sadece Sneijder transferinin bile Galatasaray'ın aldığı kupalardaki, derbilerde kaybedilen üstünlüğün kazanılmasındaki katkısı had safhada. Üstelik Aysal "geldiğimde borç şu kadardı, bıraktığımda da şu kadar" diye de söyledi. Bir Allah'ın kulu da ağzını açıp tek kelime edemedi. Her şeyi geçtim Aysal'ın kulübe kazandırdığı vizyonu rüyasında bile göremeyecek adamlar Aysal'a sallıyor ya en çok da o komik oluyor. Ne diyeyim bazılarına gerçekten şikeci destekçisi dinazor Duygun ve uşak kılıklı maraba Dursun müstahak!

Ben 1 senelik Avrupa'dan men cezasına fitim... Yeter ki transfer yasağı veya kısıtlaması gelmesin. ŞL'ye gidemedikten sonra Avrupa'da oynamamnın bir getirisi yok zaten... Eldeki imkanlara göre bir kadro kurup, sadece lige odaklanırız. Belki böylesi bizler için daha hayırlı olur.

Bugün çıkan Uefa kupası geri alınabilir haberini gördünüz mü? O kadar alçak ve komikler ki çok büyük kulübüz valla. Tüm ezikler şikeciler çakal gibi haberin üstüne atlıyorlar. İyi ki Galatasaray var

Sanki fuhuşta basıldık, şike yaptık veya eroin kaçırdık bu ne korku ve bittik mantığı arkadaş ya..

Mali kriterlere uymadık ceza alırız leşlerden kurtuluruz hem temizlenerek daha güçlü geliriz su bulanmadan durulmaz demişler.
Yönetime zerre inanmıyorum ama elimizdeki imkanlar bu artık biraz destek olmamız gerekir ayrıca biraz güçlü olalım ya şikeden gidemiyoruz değil ya.
Sene sonu Telles 8.5 + Bruma 7,5= 16 Milyon Euro
Sabri 1.8 Millyon Euro serbest kalıyor.
Umut 2.1 Milyon Euro serbest kalıyor.
Emre Çolak 0,8 Milyon Euro serbest kalıyor.
Hamit 2.9 Milyon Euro serbest kalıyor.

Serbest kalanlardan 7,6 Milyon Euro + 16 Milyon Euro = 23,6 Milyon Euro buda yaklaşık 70 Milyon TL yapıyor. Sene sonu bir şey yapmasak bile 70 Milyon TL kar.
Takım kötü değil bir iki serbest ama kaliteli oyuncu ile takviye edersin takımı zaten tek kulvarda gideceksin sorun yok.
Oyuncu maaşlarında %10 indirime gidilse bile 3-4 Milyon TL kar ediliyor. Durum vahim değil sadece bazı şeyleri yapmak zorundayız.

Rakip takım taraftarlarının kendilerini aklamak için atmadıkları takla kalmadı 4 yıldır, o yüzden bu durumu kullanmaları onların karakterlerinin gerektirdiği bir şey.
Sıkıntı Avrupa'dan men değil. Sıkıntı olayı buralara kadar getiren Galatasaray yönetim şekli. Aysal, Özbek, Polat vs isimlerden de bağımsız aslında bu durum.

Arkadaşlar ne Sneijderin ne Musleranın satılmasından bahsediyosunuz ? Oyunculara ya % 30 Feda edeceksin maaşından ya da buyur diyeceksin. Feda etmeyenleri satacaksın. Altyapıda Altınordunun başında olan adamı getireceksin ve oradan gençleri kadroya monte edeceksin büyük takımsın diye sabit ücretleri yüksekten vermeyeceksin.

Bence tam tersi Telles kesin Bruma belirsiz. Telles orda kalacak gibi ama Bruma daha yeni yeni oynamaya başladı, inşallah onu da alırlar

Oyuncu satarak kapanmaz ama 2.yıl için de men riski var 16 olmasın da 13 olsun yaklaşık 50 milyon lira gibi paralar bunlar. 10 milyonun altına inmemiz için eldeki verim alamadığımız herkesi yollayıp serbest ve ucuz oyuncuları kadroya katabiliriz. 40 milyon euro maaş bütçesi inanılmaz bir rakam burdan 10 milyon tasarruf etsek gene ikisi beraber 90 100 milyon tl artıdayız. Tabi böyle bakkal hesabıyla dönmüyor bu işler kurun durumu vs. hepsi aleyhimize. İnşallah çözerler Avrupa yoksa ligin de anlamı kalmıyor

Yada mantıklı olan yapılsın kulübe ait olan Rivadaki arazi satılsın mesela, yıllardır orayı satsak borcumuz kalmaz demek yerine, Genel kurul izini versin mesela, bunları yaşamayalım, adamlar çıkıp Genel kurulda Galatasaray'ın değerlerini satırmayız diyor, sanki gökten para inecek, yok yani amaç ne, en çok arsa bizde olursa toprak ağasımı olacağız, biri çıkıp birşey satmadan o borç nasıl kapanacak söylesin mesela?

Riva'da ki arsayı satmayıp ne yapacağız ?
İleri de ne işimize yarayacak ?
Cidden bende anlamış değilim.
Birisi aydınlatırsa sevinirim.

Telles ve Bruma meselesine gelince de Telles neyse de Bruma'yı neden satıyoruz onu anlamadim ?
Biz genç oyuncu aramıyor muyuz zaten ?
Bruma gibi bir genç kanat oyuncumuz varken onu satıp başkasını almak çok saçma olacak.
Sinan ve Bruma bizim 2 genç kanat oyuncumuz olacak.
Biraz sabırlı olmakta fayda var..

Budama işi n'oldu ? Emre Çolakta banane gitmeyeceğim demiş. Otoriteniz nerede ? Atletico Maçına çıkamayıp 4.5 Milyon Dolar alan cesaret abidesi hocamız orda mısın ? Online mısın :)

3-4 kişi gidiyordu 1 hafta içinde eve mi gidiyor dedin yoksa biz yanlış mı anladık.

Budama işi n'oldu ? Emre Çolakta banane gitmeyeceğim demiş. Otoriteniz nerede ? Atletico Maçına çıkamayıp 4.5 Milyon Dolar alan cesaret abidesi hocamız orda mısın ? Online mısın :)

3-4 kişi gidiyordu 1 hafta içinde eve mi gidiyor dedin yoksa biz yanlış mı anladık.
Hocam zaten kulüp batmış,10 tane mi yollasın ne yapsın anlamadım ki:D?