2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Hocam zaten kulüp batmış,10 tane mi yollasın ne yapsın anlamadım ki:D?

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kulüp batmış da 1.85 Milyon € alan Umut'u takasta vermedik Kasımpaşa'ya Denizli'nin isteği ile.

5 Trilyon alan Sabri hala takımda ver Bursa'ya gitsin. Emre Çolak çıkıyor gitmeyeceğim diyor sen kimsin kulüp istemiyorsa gideceksin bu kadar yoksa A2'de tamamlat sezonu bak bakalım bir böyle gider yapabiliyorlar mı ?

Otorite 0'a inmiş isteğe bağlı giden gidiyor kalan kalıyor. Denizli yalan budamayı oynatmadığı adamlara yapar sonra çıkar bakın gönderdim der.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kulüp batmış da 1.85 Milyon € alan Umut'u takasta vermedik Kasımpaşa'ya Denizli'nin isteği ile.

5 Trilyon alan Sabri hala takımda ver Bursa'ya gitsin. Emre Çolak çıkıyor gitmeyeceğim diyor sen kimsin kulüp istemiyorsa gideceksin bu kadar yoksa A2'de tamamlat sezonu bak bakalım bir böyle gider yapabiliyorlar mı ?

Otorite 0'a inmiş isteğe bağlı giden gidiyor kalan kalıyor. Denizli yalan budamayı oynatmadığı adamlara yapar sonra çıkar bakın gönderdim der.

Katıldığım noktalar var tabi de daha önce de yazdım 3 4 oyuncu dışında kimseyi gönderemeyiz şu vakitte. Çoğuna talip bile çıkmıyor kaldı ki. Durumumuz zaten felaket Sabriyi göndersek Tarıka kalıyoruz o kadar fena durumdayız

Katıldığım noktalar var tabi de daha önce de yazdım 3 4 oyuncu dışında kimseyi gönderemeyiz şu vakitte. Çoğuna talip bile çıkmıyor kaldı ki. Durumumuz zaten felaket Sabriyi göndersek Tarıka kalıyoruz o kadar fena durumdayız

Sene sonu Sabri, Emre Çolak, Umut Bulut ile sözleşme yenilenirse takıma ihanet edilmiş olacak asıl yangın o zaman çıkacak.

Aman Sabri'yi, Semih'i, Selçuk'u falan sakın kesme hoca. Çarpılırsın falan. Bu Denizli ile de sene sonu anlaşarak ayrılıp vizyonlu, genç, başarıya aç bir hoca bulmak lazım.

İşte Galatasaray'ın ilk 11'i:

Fernandao Muslera, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer, Semih Kaya, Hakan Balta, Ryan Donk, Selçuk İnan, Sinan Gümüş, Wesley Sneijder, Olcan Adın, Burak Yılmaz

Yedekler:

Cenk Gönen, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Umut Bulut, Jose Rodriguez, Lionel Carole, Martin Linnes.

Hâlâ Sabri ve Semih ile başlıyor.
Hoca hani senin Budama ?
Gücün genç çocuklara mi yetiyor ?
Hani Carole hani Linnes ?

İlk geldiğinde aldığın parayi duyunca zaten soğudum.
Budama Budama deyip genç çocuklara gücünün yettiğini görünce ve hâlâ Sabri ile başladığıni görünce delirecek gibi oluyorum.
Sene sonu göndermekte fayda var...

Hamza hocadan daha iyi ama onun da net hataları var. Sezon sonundaki durumumuza göre bakmakta fayda var, ben güveniyorum.

Bu basit gol yeme sorunumuz hallolacak gibi değil. Takımda büyük bir revizyon şart. Sneijder, Muslera, Podolski, Linnes hariç geri kalanı temizleyeceksin!

Muslera bile kötü abiler bu takımın 2 sene falan toplayabileceğini sanmıyorum. Ne bütçe var ne vizyon var ne ruh var? En iyisi maç izlememek. 4 5 kadro dışı bekliyorum

Bu basit gol yeme sorunumuz hallolacak gibi değil. Takımda büyük bir revizyon şart. Sneijder, Muslera, Podolski, Linnes hariç geri kalanı temizleyeceksin!

Boğaç abi iyi güzel hoş diyorsun da 4 adam saydin. Şu anda durumumuz 20 oyuncu alacak bir durum değil. Ne temizlemesinden bahsediyorsun Allah aşkına.

Ben hâlâ Sabri'yi görmekten bıktım.
3 kupalı Hamza Hoca'yı gönderip kaç senedir Teknik Direktörlük yapmayan para kazanmaktan başka bir amacı olmayan bir teknik direktör getirirsen olacağı budur.

Aklım almıyor cidden.
Güzel giden şeyleri bu kadar kolay tersine çevirmek sadece bize has birşey.
2 sene üste üste şampiyon olmuş Türkiye Kupaslari ve Super Kupaları kazanmış Fatih Terim'i gönderdik önce.

Bu sene de 3 kupalı teknik direktörü gönderdik.

Yemin ederim Aziz Yıldırım'ın aklına gelmezdi bu.
Yazıklar olsun hepinize Galatasaray'ın düşmanları..

Denizli geldiğinden beri takım geri gidiyor. Devre arası kampında bu takım ne yaptı, merak ediyorum. Oyunculaın koşacak hali yok...

Hamzaoğlu'nun yollanmasına sebep olan bazı oyuncuların kayrılması durumu, Denizli döneminde de tam gaz devam ediyor. Hazır gelen Linnens yedek, Sabri ik 11'de... Maç içinde iki asist yapan Sinan çıkıyor, Umut giriyor, Burak oyunda... Takım ileriye top taşıyamazken Yasin kulübede, yokları oynayan Olcan sahada...

Daha da ilginci, Hamzaoğlu döneminde kaybetsek bile maçın bazı bölümlerinde rakibe baskı kurup, pozisyonlar bulabiliyorduk. Denizli geldiğinden beri kaleye gitmekte bile zorlanıyoruz.

Her açıdan fiyasko bir sezon... Yönetim, teknik heyet, oyuncular, taraftar...

Ruhsuz topçu ahı eksik olmayan yönetim neden teknik ditektör olarak getirildiğini anlamayan denizli..
İçim acıyor şu halden iyi gün taraftarı değilim ama mental, ahlaksal, yapısal sorun var. Sorun çözme odaklı değil hiçbirşey herşey sahte bir kere bu çok acı...

Ya hocam Allah aşkına Denizli berbat yönetiyor eyvallah da. Bu takımı ben kurmadım Hamza bey kurdu lütfen yaptıklarını meşrulaştırmayın. Yaptığı yapmadığı şeylerin de payı büyük. Yönetimin de payı büyük. Bizim bile payımız var