2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Ya hocam Allah aşkına Denizli berbat yönetiyor eyvallah da. Bu takımı ben kurmadım Hamza bey kurdu lütfen yaptıklarını meşrulaştırmayın. Yaptığı yapmadığı şeylerin de payı büyük. Yönetimin de payı büyük. Bizim bile payımız var

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İddia ediyorum Hamza hoca olsaydı fark bu kadar olmazdı !
Size Mustafa Hoca'nızla başarılar !!

İddia ediyorum Hamza hoca olsaydı fark bu kadar olmazdı !
Size Mustafa Hoca'nızla başarılar !!
Hocam kusura bakma da gerçekten bu ifadeleriniz hoş değil. Ben ne yazmışım okur musunuz lütfen? Ayrıca ben hangi antrenörü istemişim? Zaman yanlıştı demiş miyim? Hamza Hamzaoğlu çok iyiydi evet:bunu mu söylemeliydim? Hamza H yi eleştiren herkese aynısını söylüyorsunuz sanki biz Çemizgezeksporluyuz. Kulüp zaten bitik bu saatten sonra o iyi bu kötü de demeyeceğim. İyi gün taraftarı değiliz çok şükür

Birilerinin çiftliği olmuş Galatasaray. Denizli de hemen uyum sağladı. "Budama" dedi, "transferler gelecek" falan diye laflar etti ama Sabri'yi, Semih'i, Umut'u oynatıp duruyor üstüne bir de "transfer de yapmayacağız" diyor. Ee ben ne anladım bu işten? Hamza-Mustafa-Dursun. Al birini vur ötekine.

Bu sezon zaten gitti de bu gidişle önümüzdeki seneler de heba olacak. Bu yönetim, bu kadro, bu teknik direktör hiç ama hiç ümit vermiyor. Büyük temizlik şart, tepeden tırnağa! O da imkânsız olduğu için geçmiş olsun. Futbolda saçmalayacağınıza basketbola önem verin en azından beceriksizler!

Mustafa Denizli, "5 tane transfer yapmayı düşünüyorduk, koşullar şu anda değişti. Bu transferleri muhtemeldir ki, yapamayacağız. Linnes ve Donk dışında transferimiz olmayacak. UEFA'nın son açıklamasından sonra başkanımızla böyle bir karar aldık" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz'a gelen teklifle ilgili de konuşan deneyimli teknik adam, "Henüz benim duyduğum bir şey yok ama öyle bir şey olursa şu şartlarda Burak'ın satılmasına sıcak bakmıyorum" dedi.

Transfer yok.
Burak gidici.
Sezon bitti...

Bu gidişle sonumuz kötü. Lig yarışından koptuk. Uefa'da da bir halt yapamayacağımız âşikâr. Her geçen gün daha kötüye gidiyoruz. Önümüzdeki seneleri de heba edeceğiz bu yönetimle. Yazın yaşadığımız rezillikler, FFP yalanları, fakir edebiyatı, Donk'a/Denizli'ye saçılan paralar, yapılamayan transferler, diğer branşlardaki kötü gidişler...

Evet bu durumdan kurtulmak için öncelikle ya kulübün satılması ya da adam gibi ve parası olan/kaynak yaratacak bir yönetimin gelmesi gerek. Ardından da..

1-) Yıllardır bir halt etmeden çuvalla para kazanan takımdaki yerli leşleri Sabri, Umut, Burak, Selçuk, Semih.. hepsini gönderecek.
2-) Takımın yerlerde sürünen kalitesini her mevkiye Sneijder/Muslera/Podolski klasında adamlar alarak yükseltecek.
3-) Hamza-Mustafa gibi yerli yalakalarını bırakıp başa başarıya aç, hırslı, disiplinli yabancı(tercihen Alman) bir teknik direktör getirilecek.
4-) Amatör branşlarda takımlara sahip çıkılacak. Haksız rekabeti ortadan kaldırmak içim Ekrem Memnun'a ve Ergin Ataman'a rakiplerine verilen bütçe verilecek.
5-) Hem isim hem fiyat bakımından Galatasaray'a yakışan sponsorlar bulunacak. Gerekirse krampona bile sponsor alınacak.
6-) Şu lise hakimiyetine son verilecek. Kulüp hayatları beleş çay ve pilavdan ibaret olan dinazorların elinden alıp halka açılacak.
7-) Yıllardır konuşulan Riva vb. gayrimenkuller kulübün çıkarları doğrultusunda değerlendirilecek.

Ve bunların da hiçbiri olmayacağı için geçmiş olsun.. Allah rahmet eylesin. Biz çok iyi takımdık ya..

2 yaz önce alacaktık Nani'yi. Drogba, Sneijder den sonra bi mevkiye daha 1.sınıf adam alıp silindir gibi gidecektik, bozmayacaktık first class modasını.. Kırılma noktası o zaman oldu.. Sonra bilaller, jem pauller, carole ler falan. .

2 yaz önce alacaktık Nani'yi. Drogba, Sneijder den sonra bi mevkiye daha 1.sınıf adam alıp silindir gibi gidecektik, bozmayacaktık first class modasını.. Kırılma noktası o zaman oldu.. Sonra bilaller, jem pauller, carole ler falan. .
Bu yabancı kontenjanı mevzusu tamamen planlı bir şekilde bu sene devreye sokuldu. Başımızda Aysal varken çıksaydı bizi kimse durduramazdı çünkü. Bizzat açıklamaları var Nani Farfan vs. Düşünsenize takımı. Şimdi gelecek sene bile çöp gözüküyor. Of of

Herkes farkında sanırım bu sezonun gittiğinin ve gelecek sezon Avrupadan men cezasının geleceğinin. O zaman önünde 2 seçenek var ya böyle enkazla gidebildiğimiz kadar gideceğiz ya da yeter artık deyip Yeni Galatasaray'ı kurmaya çalışacağız. Peki bu nasıl olacak; öncelikle tüm oyuncuların sabit ücretlerinde % 30 35 arası indirim isteyeceksin '' Bizim durumumuz bu mali olarak düzeltmemiz lazım fedakarlık bekliyoruz'' diyeceğiz. Bazı arkadaşlar kabul edecek bazıları etmeyecek, kabul etmeyenleri satılık listesine koyacaksın ismine bakmadan. Hala gitmek istemedi mi sözleşmesi bitene kadar A2 takımında çalıştıracaksın ( Beşiktaşın yıllık 4 e yakın para alan Q7ye yaptığı gibi ) . Şuan sanırım yıllık 47 milyon € bir maaş bütçesi var indirim istendi kabul edenler, yollananlar ile bu bütçe bir anda 19 25 milyon € lara düşüyor. Bu oyuncular ( Semih, Burak,Umut,vb) az çok bonserviste alındı diyelim kulübün sadece yıllık ücretlerden kazancı 30 milyon € ları buluyor. Şimdi yaşlı oyuncular gönderildi çöplerle beraber gelelim transfere basın açıklaması yapıp taraftara biz Yeni Galatasaray'ı oluşturmak için taraftarımızdan bu dönemde dahil 1.5 yıl istiyoruz diyeceksin. Linnes gibi 1 2 milyon € lara alacağın ve 1 milyon € lara oynatacağın max 23 yaşında isimler alarak genç, dinamik bir kadro oluşturacaksın, takım önde basacak, yorulmayacak ! Bunları yaptıktan sonra takıma Muslera, Sneijder, Podolski gibi isimleri araya serpiştirip bir harmoni yakalayacaksın varsın şu işlemler yapılsın diğer sezon 3 4 olalım umrumda değil ama geleceğimizi kurtarmış oluruz.
Gerçekte ne oluyor peki Başkan çıkıyor oyuncu ücretlerinde indirim isteyemeyiz diyor ?! Nasıl isteyemezsin arkadaş bi ton para kazandınız şimdi zor günümüzdeyiz fedakarlık bekliyoruz denilince 500 600 bin €ya kıyamayan adamlar zaten gitsin ! , sonra Denizli çıkıyor Linnes ve Donkla kapattık transferi Burak Yılmazı sattırmam diye saçma sapan akla sığmayan açıklama yapıyor. Ya hocam bu sezon gitmiş Burak 7 milyon etse aldığı parayla 10 milyon € rahatlatıyorsun kulübü gelen parayla 2 3 e bir genç forvet al 1 de oyuncuya ver 6 milyon cebinde kalsın. Gerçekten üzülüyorum tamam bir sezon çöpe atılır ama bir ne oluyoruz bu sezon gitti bir planlama yapalım der yahu bir insan bunlarda o da yok ilginç.

Bu yabancı kontenjanı mevzusu tamamen planlı bir şekilde bu sene devreye sokuldu. Başımızda Aysal varken çıksaydı bizi kimse durduramazdı çünkü. Bizzat açıklamaları var Nani Farfan vs. Düşünsenize takımı. Şimdi gelecek sene bile çöp gözüküyor. Of of

İlk 2 yılında tam anlamıyla kulübü ayağa kaldırdı.Buna minnettarız da son bir buçuk senedeki politikasına biraz daha devam etseydi zarar daha kaç milyon euro olurdu tahmin edemiyorum.Yerli transferlerin tamamı usulsüz hatta buna uzatılan sözleşmeler de dahil.Hukuki açıdan bahsetmiyorum.Ama bu para hareketlerinin hepsinde birileri indiregandi yaptı.
Eboue'yle Sabri'yi kadro dışı bırakıp 3 tane yerli çöp sağbeke milyon eurolar harcandı.İsviçre'deki kebapçıların tavsiyesiyle oyuncu transfer edildi.Bunu yabancı sınırı varken yapması daha da vahim oldu.Yabancı sınırı olmasa ya tutarsa diye alırsın da sınır varken Hajrovic, Burdisso, Ontivero hangi akılla alındı.Basketbol şubesini düşürdüğü durum utanç vericiydi şimdi aynısını futbol şubesi yaşıyor.Bırakıp giderken de "GS Global" diye bir palavra atıp bizimle dalga geçerek gitti.Ve anlamadığım bir şekilde koskoca bir camia hala Ünal Aysal'dan medet umuyor.Olacak iş değil.

İlk 2 yılında tam anlamıyla kulübü ayağa kaldırdı.Buna minnettarız da son bir buçuk senedeki politikasına biraz daha devam etseydi zarar daha kaç milyon euro olurdu tahmin edemiyorum.Yerli transferlerin tamamı usulsüz hatta buna uzatılan sözleşmeler de dahil.Hukuki açıdan bahsetmiyorum.Ama bu para hareketlerinin hepsinde birileri indiregandi yaptı.
Eboue'yle Sabri'yi kadro dışı bırakıp 3 tane yerli çöp sağbeke milyon eurolar harcandı.İsviçre'deki kebapçıların tavsiyesiyle oyuncu transfer edildi.Bunu yabancı sınırı varken yapması daha da vahim oldu.Yabancı sınırı olmasa ya tutarsa diye alırsın da sınır varken Hajrovic, Burdisso, Ontivero hangi akılla alındı.Basketbol şubesini düşürdüğü durum utanç vericiydi şimdi aynısını futbol şubesi yaşıyor.Bırakıp giderken de "GS Global" diye bir palavra atıp bizimle dalga geçerek gitti.Ve anlamadığım bir şekilde koskoca bir camia hala Ünal Aysal'dan medet umuyor.Olacak iş değil.
Yeni bir Aysal tartışmasına girmeyelim bence. Zira herkesin fikri de belli. Ben onu Aysalı övmek için yazmadım. Söylemek istediğim yıllarca kontenjan kalksın dedik kalktı en çok biz zarar gördük.

Galatasaray tam anlamıyla yapısal değişime gitmeli. Kulüp kenelerden kurtulmalı. Store tırı soyuldu ondan önce beyoğlu store yandı, daha öncesinde yine 1 milyon dolarlık ürün çalındı ve kimseye dokunulmadı. Kulüp yeteneksiz gerçek piyasada iş bulamayanlara yemlik olmuş.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ne ağaç budayıcı Denizli, ne de bu otelci başkan ve yönetimi bizim geleceğimizi oluşturamaz. Her şeyi o kadar bilinçsizce yapıyorlar ki. Daha birkaç gün öncesine adı duyulmadık bir Arjantinli'ye 6-7 milyon euro vereceklerdi bu adamlar. Uefa kararı sonrası durdurduk falan diyorlar, kimseyi kandırmasınlar Uefa olayı zaten aylardır bilinen bir gerçekti. Şimdi Denizli bey çıkmış Burak'ın satılmasına karşıyım gibi laf etmiş, sanki bu saatten sonra Burak bey bizi ligde şampiyon yapıp , avrupada finale götürecek. Bu değeri bulmuşken göndereceksin adamın kontratı zaten kulüp üzerinde ağır yük. Daha bunun gibi bir çok saçma hareketlerle dolu. Artık bazı kişiler inisiyatifi ele alıp seçime götürmelidir. Yoksa ileride uzun bir süre fb-bjk ve hatta başka takımları arkalarından izleriz. Ama şöyle de gerçek var bizim kendi içimizde esas düşmanlar. Lise dene kurum değil mi yıllardır bu halde olmamıza neden?

Muslera hariç takımda geniş çaplı yenileme lazım hizmetlerinden dolayı herkese teşekkür edilmeli yollar ayrılmalı. Takıma kaliteli aç isimler alımalı Bu takım yapabilecek maksimu'mu yapmıştır.

Galatasaray'ı bu duruma sokan ne Ünal Aysal transferleri ne de Terim'in ayrılışıdır. Galatasaray Real Madrid'i Arena'da yenerken, ligimizde Fenerbahçe Avrupa cezalısı olduğu için Galatasaray arayı açmasın diye lige koyulan yabancı sınırıdır. Galatasaray, elindeki 10.000.000€ bonservisli Bruma'yı oynatamayacak kadar aciz bırakılmıştır. Elinde Bruma, Felipe Melo, Fernando Muslera, Eboue, Didier Drogba, Nordin Amrabat, Johan Elmander, Albert Riera, Dany Nounkeu, Tomas Ujfalusi gibi oyuncularının sadece 6'sını bir arada oynatabilmiştir. Ligde tecrübe kazandıramadığımız Bruma'yı bu arenada kullanamamak gibi bir acizliğe mahkum bırakılmıştır. Taraftarın uğruna deli olduğu Johan Elmander'i satmaya mahkum bırakılmasıdır bu yabancı sınırı. Bu yabancı sınırı, Fenerbahçe'nin Avrupa cezasıyla beraber tarihe karışırken olan Galatasaray'a oldu. Alternatif olsun diye yaptığımız onlarca transfer elimizde kaldı. Kim bir dünya yıldızı transfer edip kulübede oturtabilir? Kim bu transferi, takımında mevcut oynayan onca yabancı varken yapabilir? Genç oyunculara, oynatılmayınca sorun olmayan adamlara yöneldik, patladı. Ligin en iyi yerlilerini aldık, patladı. Galatasaray'ın kadrosu Galatasaray'a, lige fazlasıyla yeterken bu sınırla beraber kendimizi infilak ettik. Galatasaray'a Aysal zarar vermedi. Bir zarar arıyorsanız Galatasaray'ın 2.sermaye arttırımına mevcut taslağını değiştirerek izin vermeyen SPK'da arayın. Galatasaray türlü saldırılarla, kararlarla Fenerbahçe'ye ligde denk tutulmaya çalışıyor. Ama bir süreden sonra inanın buna ne can ne de para dayanıyor. İşte durumumuz şu an tam olarak bu. Saygılar.

Emre Dokuyan

Hamza Hoca varken en azından şampiyonluk şansımız vardı, 5 puan gerideydi takım, eğer takımın başında kalsaydı en azından son ana kadar yarışta olurduk, gitmeden de diyordum, şimdide diyorum, adama transfer yaptırmayanlar taraftara yem etti...

Hamza Hoca varken en azından şampiyonluk şansımız vardı, 5 puan gerideydi takım, eğer takımın başında kalsaydı en azından son ana kadar yarışta olurduk, gitmeden de diyordum, şimdide diyorum, adama transfer yaptırmayanlar taraftara yem etti...
Hamza'nın pek transferden anladığını sanmıyorum yonetebilecegini düşündüğü adamları istedi hep. Golcülük özellikleri Umut'tan farklı olmayan Sighortson isteği bile kapasitesini gösteriyor. Burak'ı yöneteceğim diye az saçmalamadı.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Denizli göreve geldikten sonra, devre arasına kadar oynadığı takımlar; Kasımpaşa, Bursa, Beşiktaş, Akhisar, Kayseri şeklinde sıralanıyor.

Evet, Hamzaoğlu görevden ayrıldığında zirveden 5 puan gerideydik, ama ligin üst sırasındaki rakiplerin çoğu ile henüz maç yapmamıştık. Hamzaoğlu kalsaydı da, devre arasına 8-10 puanlık bir farkla girmemiz kuvvetle muhtemeldi.

Tabi tüm bunlar, Denizli döneminde takımın geriye gittiği gerçeğini de değiştrimiyor.