2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Hamza kalsa "bana Sabri yeter" deyip Linnes'i de aldırmazdı.

Hamza hoca yönetimin yanında oldu hep. Yönetim böyle istediği için böyle oldu. Yönetim Hamza Hoca'ya ihanet etti. Bahçevan Denizli ile bakalım nasıl Budama yapacaklar ?

Hamza Hoca da liste son 3 maçta 9 puan aldı.
Böyle giderse bizi geçecekler.

Önce içimizde ki hainleri budamak lazım.
Liseli zihniyeti artık devre dışı bırakmak lazım.

Gomezle Umut aynı tip ondan almadık :D. O gün futboldan anlamadığını net anlamıştım. Neyse hayatta başarılar. Olmuş bitmişi tartışıp yorulmanın anlamı yok. Gerçek şu ki 19. haftada ligi bitirdik Uefadan ceza geliyor transfer yapamıyoruz takım berbat

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza'nın pek transferden anladığını sanmıyorum yonetebilecegini düşündüğü adamları istedi hep. Golcülük özellikleri Umut'tan farklı olmayan Sighortson isteği bile kapasitesini gösteriyor. Burak'ı yöneteceğim diye az saçmalamadı.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Burak Türkiye'nin en iyi forveti benim gözümde, ve adam açık açık Gomez'i istedi, pahalı dediler, sonra bildiğim adam diye Niasse'yi istedi, taraftar aldırtmadı, Ki Sighortson 'da benim İzlanda Türkiye maçlarında izleyip beğendiğim bir oyuncu, Umut'tan da fazla katkı verir, bu forumda sürekli yazılan çok iyiydi denilen Elmander'in kariyer gol rekoru 13 tü bizde attığı, Hergün eleştirilen Burak'ta en kötü dedikleri geçen sene 17 attı yanılmıyorsam, bu yıl 10 gol attı, ondan daha fazla oynayan oyuncular kadar gol attı, ama ne yazık ki adamın ismi Buroviç felan değil...

Denizli göreve geldikten sonra, devre arasına kadar oynadığı takımlar; Kasımpaşa, Bursa, Beşiktaş, Akhisar, Kayseri şeklinde sıralanıyor.

Evet, Hamzaoğlu görevden ayrıldığında zirveden 5 puan gerideydik, ama ligin üst sırasındaki rakiplerin çoğu ile henüz maç yapmamıştık. Hamzaoğlu kalsaydı da, devre arasına 8-10 puanlık bir farkla girmemiz kuvvetle muhtemeldi.

Tabi tüm bunlar, Denizli döneminde takımın geriye gittiği gerçeğini de değiştrimiyor.
Bjk maçı hariç kazanırdık, onun dışında geçen yılda Hamza hocanın takımı bundan çok iyi olmayan takımla bu takımları yenerek şampiyon oldu, bu yılda sonuna kadar şansımız olurdu, tabii ki bu benim fikrim...

Bu Niasse mevzusu da bize yıkılıp duruyor ya taraftarı önemseyen arkadaşlar Jemle Bilali de almazlardı o zaman. Alamadılar işte bu çok bariz. Kaldı ki Niasse ı neden istemedi taraftar onu da bir düşünürsek anlarız

Burak Türkiye'nin en iyi forveti benim gözümde, ve adam açık açık Gomez'i istedi, pahalı dediler, sonra bildiğim adam diye Niasse'yi istedi, taraftar aldırtmadı, Ki Sighortson 'da benim İzlanda Türkiye maçlarında izleyip beğendiğim bir oyuncu, Umut'tan da fazla katkı verir, bu forumda sürekli yazılan çok iyiydi denilen Elmander'in kariyer gol rekoru 13 tü bizde attığı, Hergün eleştirilen Burak'ta en kötü dedikleri geçen sene 17 attı yanılmıyorsam, bu yıl 10 gol attı, ondan daha fazla oynayan oyuncular kadar gol attı, ama ne yazık ki adamın ismi Buroviç felan değil...
Niasse'yi isterken amacı Burak'ı rahatsız etmeyecek bir adamdı ve bu son dönemdeki performansı yoktu. Golcülük yetenekleri ile atılan gol sayısı arasında bana göre bağlantı yok. Elmander iyi bir golcüydü lakin oynadığı takımlarda hem birinci golcü değildi hem de orta sahaya destek veriyordu. Oyun içi katkısı herşeyin üstündeydi.

Şu gün Galatasaray futbol takımının tüm sıkıntıları, yazın transfer yapılsaydı çözülecek sorunlar. Yani o gün, "biz çözümü içimizden bulacağız", "evlatlarımız", "4. yıldızı alan takım, yeterli", "ben yetişmiş yabancı yerine, yerliyi tercih ederim" gibi futbol cahilliğinin yanı sıra yüksek miktarda ırkçılık taşıyan sözler söyleyen hoca, transfer istese, yönetim de o transferleri becerebilse bugün bu sorunlar olmazdı. Bir tanesinden kurtulduk. Şimdi sıra yönetimde. İSTİFA DA BİR HİZMETTİR!

Mustafa Denizli, icraat bekliyoruz senden artık. Eray, Sabri, Tarık, Koray, Semih, Rodriguez, Jem Paul, Olcan, Burak, Yasin, Emre, Hamit, Umut gibi oyunculardan kurtulalım artık. Kendi adıma, şu isimlerden 2-3'ü sahada olursa maçı izleyemiyorum ve genelin durumun da böyle olduğu stada giden taraftar sayısından belli. Zaten bu sene bitti. Seneye de ceza alacağımız kesin. Gerekirse a2'den oyuncu oynat ama şu budamayı artık görelim.

Niasse'yi isterken amacı Burak'ı rahatsız etmeyecek bir adamdı ve bu son dönemdeki performansı yoktu. Golcülük yetenekleri ile atılan gol sayısı arasında bana göre bağlantı yok. Elmander iyi bir golcüydü lakin oynadığı takımlarda hem birinci golcü değildi hem de orta sahaya destek veriyordu. Oyun içi katkısı herşeyin üstündeydi.

Elmander'in nasıl iyi golcüydü Allah aşkınaya, yok adamı Toulouse'den belli izliyordum, yok yani ayrı adamları izlemişiz demekki, adamın en iyi özelliği Umut'un da çok övüldüğü baskı ve pres, Eğer Burak'ın istatistikleri Elmander gibi olsa Galatasaray'da oynayamazdı... Adam bu yıl yine 20 gol atar kalırsa ki ben onun yerinde olsam kalmam, bu yapılanları hiç haketmiyor...Hem Selçuk hemde Burak taraftarın yaptıklarına haketmeyen kalitede iki adam...

Bu Niasse mevzusu da bize yıkılıp duruyor ya taraftarı önemseyen arkadaşlar Jemle Bilali de almazlardı o zaman. Alamadılar işte bu çok bariz. Kaldı ki Niasse ı neden istemedi taraftar onu da bir düşünürsek anlarız

Bilal kötümü performans gösterdi sizce? Bence iyiydi...Niasse'nin alınmamasınında tek sebebi taraftar, dediginiz oyuncuların alınmasından sonra yapılan haberleri bi daha okuyun istiyorsanız...Mesela niye hiç kimse her golde hatası olan Chedjou'yu eleştirmiyor, niye yani adı Cheudju diyemi...Bu takımın en büyük savunmanın her maçta bireysel hatalarla gol yedirmesi, biz takım savunması ndan gol yemiyoruz ki, hep bireysel hatta, bi semih, Cheudju, bi Denayer, bi Sabri...

Aykut kardeşime katılıyorum.
Hamza hoca olsaydı şimdi 13 puan değil en fazla 4-5 puan geride olurduk.
Doplasmanda da bu kadar rezil oynamazdık.

Burak giderse forvetimız kalmayacak.
Başka transfer de olmayacağına göre hâlâ Burak gitsin diyenleri cidden anlamıyorum.
Tek Umut mu kalsın ?

Muslera, Sneijder, Podolski, Chedjou hali hazırda 4 tane firstclass isim var takımda. İskeleti böyle olan bir takıma önemli dokunuşlarla keyif veren bir takım yaratıp güzel futbol oynatabilirsin.

Bilal kötümü performans gösterdi sizce? Bence iyiydi...Niasse'nin alınmamasınında tek sebebi taraftar, dediginiz oyuncuların alınmasından sonra yapılan haberleri bi daha okuyun istiyorsanız...Mesela niye hiç kimse her golde hatası olan Chedjou'yu eleştirmiyor, niye yani adı Cheudju diyemi...Bu takımın en büyük savunmanın her maçta bireysel hatalarla gol yedirmesi, biz takım savunması ndan gol yemiyoruz ki, hep bireysel hatta, bi semih, Cheudju, bi Denayer, bi Sabri...
1. Bilal kötü demedim her zaman da savundum. Taraftar tepki gösterdiği için yazdım. 2. Niasseı zamanında ben de istemedim çünkü Galatasaraya daha iyilerini layık gördüm ve aradığımız tipte bir forvet olduğunu düşünmüyorum hala. 3. Niasseı son 1 ay sorsalardı taraftara kim hayır derdi? Sen İbrayı ortaya atarsan taraftar da en kötü Huntelaara tav olur bu çok doğal 4. Chedjou kötü evet hatta epey kötü bu haliyle işi zor 5. Muslera da kötü evet onu da yazayım, ama onun canı sağolsun 6. Hamzaoğlu olsa da bişey değişmezdi. Bu takımın en büyük problemi yanlış planlama yapmak bunda en büyük pay Hamza Hamzaoğlunda. Mbia 'yı veto eden de ben değildim herhalde 7. Burak 31 yaşında yerine kimseyi almasan bile en kötü 3. Oluruz zaten yarısını sakat geçiriyor 7 milyon verene satarım. Ama beyaz tv diyorsa o doğru değildir bu da gerçek. 8. Değil Denizli Mourinho gelse bu takımı kurtaramaz, yapılanma senesi olmalı gelecek sene. Denizli de Sinanı oynatmak haricinde takımı geriye götürdü 9. Son olarak şunu söyleyeyim Selçuka ciddi haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Burak etkisiyle
Selçuk eğer yabancı olsaydı muhtemelen herkes büyük saygı duyardı. Selçuka verilen tepkiler çok abartı.

Muslera, Sneijder, Podolski, Chedjou hali hazırda 4 tane firstclass isim var takımda. İskeleti böyle olan bir takıma önemli dokunuşlarla keyif veren bir takım yaratıp güzel futbol oynatabilirsin.
Chedjou ya first class demeyelim bence hocam. Çünkü ciddi ciddi beni çok huzursuz eden bi oyuncu ne yapacağı hiç belli değil.

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En azından bi kalitesi var ve yanına iyi parçalarla ben belirli bir düzeyin altına ineceğini düşünmüyorum. Luiz Adriano için temaslar yapmıştık galiba ama getirebilirsek şaşırırım.

Chedju hiçbir zaman bizim oyuncumuz olmadı, 2.200.000 euro alıyor sanırım garanti ücreti sadece. Bu paraları alacak bir defans değil. Ama şu anki takımda ilk sorunlardan biri değil tabi Chedju. Bence artık bu sezon lig, avrupa gitti. Bir iki sene de avrupada olmayacağımız düşünülürse oyuncular para ediyorken edenleri elden çıkarmamız(Muslere, Sneijder, Burak, Telles ve Brumayı da gidecek sayıyorum). Yerli, yabancı para etmeyenleri de bir şekilde yollamalıyız. Elde ettiğimiz parayı geleceği oluşturmada kullanmalıyız. Takımın yıllık sözleşme gideri 35 Milyon olmalı maksimum. Şu an 50 üzeri diye biliyorum. Tek sıkıntı var bu yönetim o geleceği kuramaz. Bu yönetimin görevi bu temizleme işini yapıp, hocaları ile birlikte gitmeleri.

Madem transfer yapamıyorsun bütçen yok o zaman ne diye kiralama yoluna gitmezsin anlam veremiyorum çokmu zordu yani 5m euroya 5 tane kaliteli adam kiralamak bizde tek oyuncuya bu miktarı verip satın alıyoruz anlam veremediğim işler.

Irkçıoğlu'ndan sonra korkak Denizli'de yerli faşizanlığı yaparak kendini yaktı. Kovulma veya istifa sürecini zevkle izleyeceğim.
Bu senede başarı gelmesin ne olacak boşverin hem bu sene leş temizliği falan olursa şampiyonluk kadar değerli olur.

a50a5c5e29ec8426e8321d06f11d8daf.jpg
Nerden nereye?