• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar basketbol takımız iddialı olmadığını transferde bu vakte kadar hareketli olmayarak gösterdi. Bugün Efesin, Fenerin kadrosu üç aşağı beş yukarı belli ki bizim alabileceğimiz oyuncular da öyle. Karşılaştırma yapmaya gerek yok çünkü onları yenecek bir kadro kuramayacağımız aşikar. Transferi taaa ağustosa bıraktık ise oyuncu kalitemiz düşük olacak, tüm yönetim de bunu kabul etmiş durumda. O yüzden bazı arkadaşlar hevesli şekilde çok kaliteli oyuncular yazıyorlar. Buna gerek yok. Yönetiminin iddialı olmadığı bir takımın taraftarının iddialı olması bence çok saçma bir şey. Bence transferden çok neredeyse seyirci ve taraftar oranı aynı olan Fenerbahçe takımıyla bu kadar bütçe farkı olmasının sorumlusu kimler ise onlar tartışılmalı. Keşke bütçe dinlendiriliyor olsa da seneye adam gibi basketbol izliyor olsak fakat farkında mıyız bilmiyorum ama basketbol takımımızın önü uzun vadede de çok karanlık. Olumlu duyguları unuttuğumuz bu branşta, kendi adıma söylüyorum ki, bugün feneri kıskanır durumdayız ki onların başarılarına ulaşmak için yanlızca planlı olmamız yeterli idi. Ama biz hiç bunu tercih etmedik. Bugün burda yazılan hangi oyuncuyu tartışsak da yersiz. Böyle bir organizasyon ile şampiyon olmak bir hayalden öteye gitmez.

Bobby Brown ve Jeter'i ikna edemeyen biz.. :(

Aslında Fersu'yu hiç takip etmeyeceksin de işte insan bakıyor.. Hayır anlamıyorum Efes'e Fener'e gelince isimleri ardı ardına sıralıyor İsmail bey ama bize gelince hiç sesi soluğu çıkmıyor..İsimleri söylese ölür sanki :)

Hocanın kesin talimatı kendiside söyledi listedeki isimleri dışarı sızdırmicaz fiyat artıyor diye hoca geçen sene oyuncu peşinde koşmayınca saçma kadro çıktı şimdi kendi kovalıyo yani bişiler olucak elbet :-)

Kadroyu görmeden enseyi karartmamak lazım .İki hafta içinde işin rengi belli olur.Minimum 6 milyon dolarlık bir takım kurulacak neticede.

Calathes de panaya dönmüş sanırım

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milano Macvanı da alacak gibi Beobasketten koç gelince hemen tüm yeni transferler oradan oldu Mclean dışında da pek değecek bir adam almadılar bence

Boby Brown da gelirse efsane olur hakkaten ya çinde değilmiydi bu arada :-D valla jeter falan hikaye Brown ın yanınada al yapıştır Shawn Jamesi ortaya doldur önemli değil

BROWN - ŞAFAK

SİNAN - JANİNG - GÖKSENİN

MİCOV - SERHAT

GREN - İZZET -EGE

JAMES - SOFO - DUŞAN

6 yı biraz geçer oda ergin hoca halleder valla güzel oldu bence :-D

Janning'den falan bi iş olmaz. Ayrıca çok fazla endişe var, gereği yok gerçekten. Biraz rahat olun gerçekten. Ergin Hoca'ya güveniyorum ben.

JANİNG iyi şutor efes yeterince süre vermedi bizde gayet alır şut mekaniği gayet iyi

JANİNG yoksa MARKO paşa gelsin :-) markoda hemen faul problemine giriyo JANİNG iyidir :-)

Daha iyisi var, hiç gerek yok ona.

Bu sezon 70 maçın ortalamsında 24 dakika sahada kalmış, 9,8 sayı ortalaması var, %51 2 sayılık ortalaması, %38 3 sayılık ortalaması var ve 1,2lik top kaybı. İstatistikleri genel olarak böyle az süre almamış ve sahada görünmeyen işleri de iyi yapmıyor. Daha iyisi iyisi bulunur kesinlikle.

Ne janningi allahınızı severseniz efeste şut sokana kadar kalpler durdu.Geçen sene janning sienadan gsye gelcek olsa kimse istemezdi berbat transfer derdi.Hedefleri düşürmeyün.Bu sene takım iyi olacak Ergin hoca ince eleyip sık dokuyunca hep iyi işler ortaya çıkartmıştır.Hızlı transfer değil doğru transfer önemli.Boşa atacak para yok artık basket takımında.

Bir ara BJK'de Patrick Christopher vardı nerelerde suan bilen varmı?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Janning'in beğenilmemesi de ayrı enteresan tabi. Bakalım Janning üst klasmanda oynadıktan sonra yönetilemeyen, üst üste maddi skandallar yaşayan ve yaşamaya devam etmesi muhtemel olan kupa 2 takımına gelmeyi kabul eder mi? Ben hiç sanmıyorum.

Janning tabiki F4 zorlayan takımın kısası olamaz ama Eurocup oynayan bütçesi görece düşük takıma gayet gider hem de alternatif olarak zaten 1-2'ye.

Yakında şubede şimşekler çakacak,burada yazılan isimlerin hepsi hayal,neyi hak ettiysek onu yaşayacağız

Hasheem Thabeet ismini yazanlar kendisini izleyerek mi öneriyor? İkinci sıradan draft edildiğine bakmayın, kendisi NBA tarihinin en facia draft tercihlerinden biri olarak gösterilir. Darko Milicic bile kendisinin yanında Vlade Divac gibi kalır. Marjanovic ile kıyaslayanlar olmuş, boyu hariç hiçbir şeyi benzemiyor. Hücumu bu kadar kötü bir pivot görmedim ben NBA'de. Boş kaldığında smaç yapmaktan başka yapabildiği birşey yok. Savunması falan kurtarsa barı diyeceğim, o da amiyane tabirle "kütük" olmaktan öteye gidemiyor. Mutombo'ya benzetilip ikinci sıradan draft edilmesinin ve uzun boyunun ekmeğini yiyor Thabeet, yoksa üst düzey liglerde hedefi olan hiçbir takımda oynayamaz.

İzlemeden öneriyoruz. Çünkü biz buraya ismini yazınca Thabeet bizim hesaplarımıza para gönderiyor.

Arkadaslar Koponen gard değil. Bazı arkadasların ısrarla alalım demesini anlayamıyorum. Khimki de Rice var lider. Koponen yan parça.

İkincisi Datome'nin bana göre yıllık alacağı para çok değil. Cska azmanı var avrupada piyasa yükseliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri