Arkadaşlar basketbol takımız iddialı olmadığını transferde bu vakte kadar hareketli olmayarak gösterdi. Bugün Efesin, Fenerin kadrosu üç aşağı beş yukarı belli ki bizim alabileceğimiz oyuncular da öyle. Karşılaştırma yapmaya gerek yok çünkü onları yenecek bir kadro kuramayacağımız aşikar. Transferi taaa ağustosa bıraktık ise oyuncu kalitemiz düşük olacak, tüm yönetim de bunu kabul etmiş durumda. O yüzden bazı arkadaşlar hevesli şekilde çok kaliteli oyuncular yazıyorlar. Buna gerek yok. Yönetiminin iddialı olmadığı bir takımın taraftarının iddialı olması bence çok saçma bir şey. Bence transferden çok neredeyse seyirci ve taraftar oranı aynı olan Fenerbahçe takımıyla bu kadar bütçe farkı olmasının sorumlusu kimler ise onlar tartışılmalı. Keşke bütçe dinlendiriliyor olsa da seneye adam gibi basketbol izliyor olsak fakat farkında mıyız bilmiyorum ama basketbol takımımızın önü uzun vadede de çok karanlık. Olumlu duyguları unuttuğumuz bu branşta, kendi adıma söylüyorum ki, bugün feneri kıskanır durumdayız ki onların başarılarına ulaşmak için yanlızca planlı olmamız yeterli idi. Ama biz hiç bunu tercih etmedik. Bugün burda yazılan hangi oyuncuyu tartışsak da yersiz. Böyle bir organizasyon ile şampiyon olmak bir hayalden öteye gitmez.