2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

Ana Dabovic ve Leuchenka(ya da başka bir 5) alınırsa Ekrem Hoca yine yapar yapacağıni.
Şu anda 2 yabancı oyuncumuz var.
Loyd ve Duba.
Ana ve Leu de gelir inşAllah.

Arkadaşlar Augustus giderken o rezil hakemler ve salon şartları sonrası bir daha bu ülkede basketbol oynamam dedi. Neden dönüp herkes Augustus diyor anlamadım.

Tabi Şebnem'in durumu belli değil ama Gülşah Gümüşay tekrar düşünülebilir mi? Fenerbahçe maçındaki üçlükleri aklıma geldi. Geçen sene de sakatlık etkilerini atlatmış gibiydi. Bir de Işıl ve Bahar ile arkadaşlıkları var. Ekrem Hoca'nın elinde daha da iyi olacaktır.

Dabovic aldık mı ligi aldık demektir... Iyi bir uzun la Avrupa da finale çıkarız. Bu sene çok iyi ve dengeli bir kadromuz olacak. Tam hocanın istediği gibi. Yeterki Dabovic gelsin...

Dabovic ve iyi bir pivota ihtiyacımız var.
Şebnem inşAllah gelir.
Lara gelirse lig şampiyonluğu ve Euroleague final four garanti olur.

Canım sıkıldı;

Benim bayan basketboluna ilgim yaşıma rağmen bir çoğunuzdan daha yenidir. Eurocup finali ile başladım takımı takibe. O zamandan bu yana sayısız yabancı oyuncu transfer ettik.Belki Augustus'u daha çok sevdi taraftar, belki Taurasi gibi takımı sırtına alan olmadı ama Sancho Lyttle kadar Galatasaray Kadın Basketbol takımına fizik, kimya, mantalite olarak daha fazla uyan başka bir oyuncu görmedim. Göreceğimden de şüpheliyim.
Sancho Galatasaraydır, hiçbir zaman 30-40 sayı atmaz ama son topu atar. çünkü kazanmak ruhunda var.
Sancho Galatasaraydır, belki ilk sıçrayışında ribaundu çekemez ama bir daha zıplar, çünkü çalışmak ruhunda var.
Sancho Galatasaraydır, her maç araya uzattığı kolu ile 2-3 top çalar. çünkü mücadele ruhunda var.
Sancho Galatasaraydır, en zor maça bile kafadan yenik çıkmadı, çünkü isyan ruhunda var.

Ve bu kız bizden bu zamana kadar sözleşme yenilemek için haber bekledi ve biz göz göre göre gitmesine sessiz kalıyoruz.
Yönetim, her tur atladıkça satranç tahtasından bir taşını daha alıyor koçun. Şimdi veziri alıyor elinden. Garibim yolun sonuna nefesi yeterse elindeki piyondan vezir çıkarmak zorunda. Daha önce veziri varken piyondan at,fil ve kale çıkarmıştı. Jewell Loyd hamlesiyle de görüyoruz ki koç "Challenge Accepted" demiş. Hoca kabul ettiyse bize de aynını demek düşer:

Challenge Accepted...

Allah hepimize sabır versin, Benim gibi sahurda takımını düşünen oruçlulara ise iki kat sabır versin.
Rahatladım biraz. İyi geceler.

Canım sıkıldı;

Benim bayan basketboluna ilgim yaşıma rağmen bir çoğunuzdan daha yenidir. Eurocup finali ile başladım takımı takibe. O zamandan bu yana sayısız yabancı oyuncu transfer ettik.Belki Augustus'u daha çok sevdi taraftar, belki Taurasi gibi takımı sırtına alan olmadı ama Sancho Lyttle kadar Galatasaray Kadın Basketbol takımına fizik, kimya, mantalite olarak daha fazla uyan başka bir oyuncu görmedim. Göreceğimden de şüpheliyim.
Sancho Galatasaraydır, hiçbir zaman 30-40 sayı atmaz ama son topu atar. çünkü kazanmak ruhunda var.
Sancho Galatasaraydır, belki ilk sıçrayışında ribaundu çekemez ama bir daha zıplar, çünkü çalışmak ruhunda var.
Sancho Galatasaraydır, her maç araya uzattığı kolu ile 2-3 top çalar. çünkü mücadele ruhunda var.
Sancho Galatasaraydır, en zor maça bile kafadan yenik çıkmadı, çünkü isyan ruhunda var.

Ve bu kız bizden bu zamana kadar sözleşme yenilemek için haber bekledi ve biz göz göre göre gitmesine sessiz kalıyoruz.
Yönetim, her tur atladıkça satranç tahtasından bir taşını daha alıyor koçun. Şimdi veziri alıyor elinden. Garibim yolun sonuna nefesi yeterse elindeki piyondan vezir çıkarmak zorunda. Daha önce veziri varken piyondan at,fil ve kale çıkarmıştı. Jewell Loyd hamlesiyle de görüyoruz ki koç "Challenge Accepted" demiş. Hoca kabul ettiyse bize de aynını demek düşer:

Challenge Accepted...

Allah hepimize sabır versin, Benim gibi sahurda takımını düşünen oruçlulara ise iki kat sabır versin.
Rahatladım biraz. İyi geceler.

Duygularımıza tercüman olmuş bir yazı.
Paylaşımınız için teşekkür ederim.

Sancho çok büyük bir kayıp, bunu tartışmak bile mümkün değil.
Fakat olur da transferi gerçekleşirse Lara Sanders'ın da yeni Sancho olacağından hiç endişem yok, yeteneği ve kalitesi bariz ortada, olağanüstü pozitif vücut dili, çalışkanlığı, takımdaşlığı çok sayıdaki artılarından başlıcaları, şu ana dek gördüğüm en sempatik oyunculardan biri olan bu hanımefendinin en kısa sürede Galatasaray'ımıza kazandırılması en büyük dileklerimden biri.
Hazır Işıl'ımız da yuvaya dönmüşken yanlarına Ana Daboviç de eklense çok mu talepkar olmuş oluruz?

Geçmiş olsun hepimize, başkan son noktayı koymuş Allah cezasını versin hepsinin. Boşa buraya kadro falan da yazmayın

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi