2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

Bentley, geçen sezon Fransa'da Tarbes formasıyla ligde 17,2 sayı, 1,9 top çalma, 2,2 ribaunt ve 3 asist, WNBA'de de Connecticut Sun'la 14,7 sayı, 2 ribaunt, 2 asist ve 1,9 top çalma ortalamalarıyla oynadı.

Eylül'de BGD ile anlaşmış ama ayrıldı mi ordan ?

Bu arada dün AGÜ sahasında Ekaterinburg'u 68-54 mağlup etti.
Sanders bizim olmalı.
Onu bu takıma dahil etmenin bir yolunu bulmalıyız.

Devre sonuna kadar fikstürümüz; Mersin, Botaş (D), Canik, BGD (D), İstanbul Üniversitesi, Beşiktaş.

Fenerbahçe'nin devre sonuna kadar fikstürü; Ordu (D), YDÜ, Aski (D), Hatay, AGÜ (D), İstanbul Üniversitesi (D).

Bizim fikstür onlara göre nispeten daha kolay, Fenerbahçe'nin devreye kadar minimum üç maçta takılmasını bekliyorum. Bizim de Mersin ve BGD maçlarına dikkat etmemiz gerek.

Ekrem hoca ne zaman Ayşegül, Meltem ve Cansu'ya süre verecek merak ediyorum.
Aynı merakı bende taşıyorum Ayşe Hanım...Özellikle Ayşegül geçen sene baya iyiydi bence, neden hiç süre bulamadığını bende merak ediyorum, özellikle Martinez'de bu kadar kötü durumdayken...
Bide ne zaman takviye yapılacak, Sonuçta artık Kizer ligde oynayamayacak, hem onun yerine bir oyuncu şart, hemde skorer gerekli bana göre...

Geriye dönüp bakıyorum da, Taurasi, Augustus, Tamika, Whalen, Fowles, Tina, Sancho, Alba, Wauters, gibi çok üst düzey oyuncular giydi bu formayı, Fowles ve Tina'yı beğenmesemde ? Böyle oyuncuları kadro da görmeyi özledim... Bu takımda Taurasi, Augustus, gibi bir kısa oyuncu, birde dominant Pivot olsa, Ekrem hocanın elinde neler yapabileceğimizi düşünemiyorum, Taurasi, Alba, Fowles, Tina ve Prince aynı kadroda Ceyhun Yıldızoğlu'na verildi, oda heba etti, o sezon aklıma geldikçe hâlâ üzülüyorum...Keşke Taurasi'yi birkez daha bu forma altında izleyebilsek...

Geriye dönüp bakıyorum da, Taurasi, Augustus, Tamika, Whalen, Fowles, Tina, Sancho, Alba, Wauters, gibi çok üst düzey oyuncular giydi bu formayı, Fowles ve Tina'yı beğenmesemde ? Böyle oyuncuları kadro da görmeyi özledim... Bu takımda Taurasi, Augustus, gibi bir kısa oyuncu, birde dominant Pivot olsa, Ekrem hocanın elinde neler yapabileceğimizi düşünemiyorum, Taurasi, Alba, Fowles, Tina ve Prince aynı kadroda Ceyhun Yıldızoğlu'na verildi, oda heba etti, o sezon aklıma geldikçe hâlâ üzülüyorum...Keşke Taurasi'yi birkez daha bu forma altında izleyebilsek...

Ahh ahh.
Sorma Aykut.
O kadro Galatasaray basketbol tarihinin en iyi kadrosuydu.
Malesef Ekrem hoca yanlış zamanda geldi.

Shavonte Zellous, ZU ASKİ

bizde çok iş yapardı bu kız ya

Her ne kadarda Fb'ye gitmiş olsada bendeki yeri hep aynı, Shavonte'yi hep Euroleague şampiyonu olurken verdiği katkıyla, müthiş hırsıyla hatırlayacam, birde Mersin'de oynarken hem fb'yi hemde bizi tek başına yenerken ki haliyle(30 küsür sayılar atarak) hatırlayacam, belki Taurasi, Augustus, Angel yada Moore gibi bir ismi yoktu, ama El'yi alırken sahada büyük bir oyuncuydu...

Ahh ahh.
Sorma Aykut.
O kadro Galatasaray basketbol tarihinin en iyi kadrosuydu.
Malesef Ekrem hoca yanlış zamanda geldi.

Sahada Taurasi, Augustus, Tamika, Alba, Sancho vb. oyuncuları izlemeyi özledim, o yıl ABD milli takımında oynayan 3 oyuncu, Taurasi, Tina, Fowles, belkide en iyi EU pasaportuna sahip oyuncu olan Prince ve tartışmasız en iyi Avrupalı kısa Alba vardı takımda, Ekrem Hoca olsaydı o takımda bence yenilgisiz şampiyon olurduk her kulvarda... Özellikle Taurasi hayranı olan biriyim, onu tekrar bu takımda görmek istiyorum :(

Shavonte, bizle yaşadığı başarıyı hiçbir yerde yaşamadı. Yaşayamaz da bundan sonra. Geçen sene horozlanmıştı bir ara eziklerin takımında ama boyunun ölçüsünü aldı.
Bize katkısı yadsınamayacak kadar çoktu ama sonrasında tüm saygısını, itibarını paramparça etti. Yine de yolu açık olsun.

Shavonte'yi Galatasaray da istedi, ASKİ kaptı

1451122427.jpg

KBSL'nin onuncu haftası sonunda 2 galibiyetle sonuncu sırada bulunan ASKİ transfer girişimlerini gerçekleştirdi ve Erlana Larkins, Shavonte Zellous ile Miljana Bojovic'i kadrosuna kattı.

Shavonte Zellous konusunda Galatasaray'da devreye girdi ancak ASKİ elini daha çabuk tutup transferi gerçekleştirdi. Zellous ülkemizde Beşiktaş, Mersin BŞB, Galatasaray ve Fenerbahçe formalarını giydi.

Üç oyuncunun kadroya katılmasının ardından ASKİ randıman alamadığı isimlerle yollarını ayırmak için görüşmelerini sürdürüyor.