Alex Bentley, tek başına maç alabilecek türden skorer. Gelecekse kafa olarak da gelmeli.
Alex Bentley adı dolanıyor.Tanıyan bilgi verebilecek bir arkadaş var mı?
transfer ile ilgili gelişme veya haber yok mu? maya moore ile sezon ortası için anlaşmış deniyor karşı taraf
Kizer artık formamızı giyemeyecek. Yerine alabileceğimiz uzun var mı?
Aynı merakı bende taşıyorum Ayşe Hanım...Özellikle Ayşegül geçen sene baya iyiydi bence, neden hiç süre bulamadığını bende merak ediyorum, özellikle Martinez'de bu kadar kötü durumdayken...Ekrem hoca ne zaman Ayşegül, Meltem ve Cansu'ya süre verecek merak ediyorum.
Geriye dönüp bakıyorum da, Taurasi, Augustus, Tamika, Whalen, Fowles, Tina, Sancho, Alba, Wauters, gibi çok üst düzey oyuncular giydi bu formayı, Fowles ve Tina'yı beğenmesemde ? Böyle oyuncuları kadro da görmeyi özledim... Bu takımda Taurasi, Augustus, gibi bir kısa oyuncu, birde dominant Pivot olsa, Ekrem hocanın elinde neler yapabileceğimizi düşünemiyorum, Taurasi, Alba, Fowles, Tina ve Prince aynı kadroda Ceyhun Yıldızoğlu'na verildi, oda heba etti, o sezon aklıma geldikçe hâlâ üzülüyorum...Keşke Taurasi'yi birkez daha bu forma altında izleyebilsek...
Shavonte Zellous, ZU ASKİ
bizde çok iş yapardı bu kız ya
Ahh ahh.
Sorma Aykut.
O kadro Galatasaray basketbol tarihinin en iyi kadrosuydu.
Malesef Ekrem hoca yanlış zamanda geldi.