Dumerc boşta mı?
bizim eksıklıgımız skorer degıl pota altında sancho tarzı atletık ve bıraz bıtırıcı biri oyle bırını alırsak cok ıyı takımız var bence
Tahkim kararı açıklanmadan transfer beklentimize yön verebilmenin yolu yok. Şayet hukuk bir gram olsun uygulanırsa Kizer sezonun geri kalanında ligde oynayabilir ve dolayısıyla Euroleague rotasyonumuzdaki varlığını da sürdürür. Bu durumda Kulichova'nın yerine daha iyi bir uzun oyuncu almak yapabileceğimiz yegane hamle olur. Ligdeki yabancı sınırını düşündüğümüzde iki transfer beklentisi, yani kısa oyuncu almayı da düşünmek bana lüks geliyor.
Candace Parker ile Alba Torrens keser şahsen beni. Ancak o zaman kafalarına vura vura şampiyon oluruz. Tabi bu yönetim getirebilir mi? İhtimal yok. Galatasaray tarihinin en kötü yönetiminden bahsediyoruz.
Jws Baskete göre Transfer yapılması düşünülmüyormuş yönetim tarafından!, yani o koltukta benden farkınız ne allah aşkına bi anlatsanız, Ben bile en azından takıma düşükte olsa bir sponsor bulur, Harun'a da o İstanbulu dar ederdim, Gerçekten yazık, Bunların hepsini toplasan Ünal Aysal'ın tırnağı etmez..
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi