2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

bizim eksıklıgımız skorer degıl pota altında sancho tarzı atletık ve bıraz bıtırıcı biri oyle bırını alırsak cok ıyı takımız var bence

Skorer bir kısaya ve Petra+Kizer ikilisinden daha fazla verimli olacak bir uzuna kesinlikle ihtiyacımız var. Koçun ve şu kızların değerini bilen bir yönetim yok ama insan bekliyor işte..

Tahkim kararı açıklanmadan transfer beklentimize yön verebilmenin yolu yok. Şayet hukuk bir gram olsun uygulanırsa Kizer sezonun geri kalanında ligde oynayabilir ve dolayısıyla Euroleague rotasyonumuzdaki varlığını da sürdürür. Bu durumda Kulichova'nın yerine daha iyi bir uzun oyuncu almak yapabileceğimiz yegane hamle olur. Ligdeki yabancı sınırını düşündüğümüzde iki transfer beklentisi, yani kısa oyuncu almayı da düşünmek bana lüks geliyor.

Tahkim kararı açıklanmadan transfer beklentimize yön verebilmenin yolu yok. Şayet hukuk bir gram olsun uygulanırsa Kizer sezonun geri kalanında ligde oynayabilir ve dolayısıyla Euroleague rotasyonumuzdaki varlığını da sürdürür. Bu durumda Kulichova'nın yerine daha iyi bir uzun oyuncu almak yapabileceğimiz yegane hamle olur. Ligdeki yabancı sınırını düşündüğümüzde iki transfer beklentisi, yani kısa oyuncu almayı da düşünmek bana lüks geliyor.

Eğer beklediğimiz karar çıkarda tahkim kurulu kararı bozar ve lehimize karar verilirse veya en azından maç tekrarı olurda kazanırsak,sadece bir oyuncu alırlarsa şayet o zaman uzunlar kalsın sadece iyi bir kısa skorer oyuncu alsınlar onada razı oluruz çünkü uzunlarında verimi haliyle artar herkes işini yapar.

Her halükarda üç kulvardada mücadele ettiğimiz için üstte yazdığımız şartlar lehimize oluşursa biri kısa skorer diğeri Petra yerine iki transfer şart,yabancı oyuncunun biri lig maçlarında tribüne çıkar ama EL de oynar.

Transfercileri alalım buraya.

Kizer'da beklenen oldu, transferle kapatırız ''en anlamlı'' cevabı veririz işte. Hoş, Griner'ı getirecekler ya sanki.

Candace Parker ile Alba Torrens keser şahsen beni. Ancak o zaman kafalarına vura vura şampiyon oluruz. Tabi bu yönetim getirebilir mi? İhtimal yok. Galatasaray tarihinin en kötü yönetiminden bahsediyoruz.

Candace Parker ile Alba Torrens keser şahsen beni. Ancak o zaman kafalarına vura vura şampiyon oluruz. Tabi bu yönetim getirebilir mi? İhtimal yok. Galatasaray tarihinin en kötü yönetiminden bahsediyoruz.

Hangi yönetim şu şubeye dediğin oyuncuları mevcut şartlarda getirebilecek kadar önem verdi ki abi sanki. Üvey evlat muamelesi görüyorlar sürekli, sende iyi biliyorsun çektikleri sıkıntıları. Karşı yakanın kadın basketbol şubesine verdiği önemin/bütçenin yarısını biz versek Ekrem Memnun'la her yıl ELW finali oynarız.

Kizer yerine de gidip yine ucuz, maliyetsiz bir oyuncu alacaklar, Ekrem hoca yine o oyuncuyla bir şeyler yapmaya çalışacak, başarılı olacak. Sonra da çıkıp bizim yönetim ''bütçeyi azaltabiliriz'' diyecek. Devran böyle dönüyor bu şubede, yazık.

Amerikali alinmasi su an için hem zor hem kontrat açisindan kisitlayici. ELW'de de sadece iki kita disi kullanilabiliyor, bu durumda Kizer'in kontratindan çikilmasi lazim ki bu da tazminat demek. Geçmis yillardan borç surukleyen bir subenin kontrattan çikmasi, hele ki sezonun bu safhasinda Maya Moore duzeyince bir isim alinamayacagi dusunulurse, pek akillica bir is olmaz gelecege yonelik.

O yuzden eger oyuncu alacaksak Avrupa piyasasina bakmamiz lazim. Orada da bakiyorum, bakiyorum, bosta kim var kim yok diye, pek iç açici bir sey goremiyorum.

Ogwumike bize karsi oynadigi oyun ile Sancho'dan kesitler sundu . Fizik olarakda cok güclü bir oyuncu . Önümüzdeki 4-5 yıl avrupa'nin en iyi pota altı oyuncusu ünvanini korur bu potansiyelle .

Chiney Ogwumike anlaşabilsek bari. Hoca sezon başında bahsetmişti biraz sakatlık filan yüzünden güvenemiyolar heralde. Bireysel antremanlara filan başlamış ama bayadır videolar filan atıyo. İnanılmaz piyasasi olan bi oyuncu değil zaten. Wnba oynadıktan sonra italyada sakatlanmıştı, kardeşi gibi ayakları filan çabuk hareketli bi uzun genelde penetre veya çember çevresinde bitirerek iş yapıyo.

Jws Baskete göre Transfer yapılması düşünülmüyormuş yönetim tarafından!, yani o koltukta benden farkınız ne allah aşkına bi anlatsanız, Ben bile en azından takıma düşükte olsa bir sponsor bulur, Harun'a da o İstanbulu dar ederdim, Gerçekten yazık, Bunların hepsini toplasan Ünal Aysal'ın tırnağı etmez..

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jws Baskete göre Transfer yapılması düşünülmüyormuş yönetim tarafından!, yani o koltukta benden farkınız ne allah aşkına bi anlatsanız, Ben bile en azından takıma düşükte olsa bir sponsor bulur, Harun'a da o İstanbulu dar ederdim, Gerçekten yazık, Bunların hepsini toplasan Ünal Aysal'ın tırnağı etmez..

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Işıl, Alba ve Zelious'un gitme nedeni Aysal yönetimidir bunu da unutmayalım. 100 tane seyirci bulamayan bir şubeye yönetimin ilgi göstermemesini de belki taraftara sormakta fayda var. Aynı sorun erkek takımında da var. Eurocup'ın favorisi olduğumuzu iddia ederken maçta 2.400 seyirci var. Hasılat 25 bin tl. Yayın geliri, reklam falan hak getire. 16 milyonluk İstanbul'dan 10 bin seyirci çıkmıyorsa yönetime de kızmak zor galiba.