2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

Fener ahı gitmiş vahı da gitmek üzere olan Fowles'i getiriyorsa 14. şampiyonluğumuz şimdiden hayırlı olsun. Demek ki tüm braşlarda yine panik halindeler. Sancho ile Nevriye kaldıktan sonra alayını getirsinler.

O yunan ant. dua etsin o zamanlar başımızda akla zarar biri vardı. Şimdi yumruk yemiş boksöre dönecek.

Verameyenka ile yeniden anlaşmışlar. Bu kadın sezonun en kritik yerinde hamile kalıp, takımını yalnız bırakmıştı. Şimdi hiçbir şey olmamış gibi tekrar kadroya kattıklarına göre, FB yine çiftlik misali yönetilmeye devam edecek demektir. Bu şekilde başarılı olma şansları yok... Biz gerekli takviyeleri yaparsak ligi yine domin ederiz.

Fowles pozitif hatırladığım bir figür değil.Yalnız Ana Dabovic gelmesin.Geçtiğimiz yaz Abdi İpekçi'de takımını elimden geldiğince destekledim,önümüzdeki günler için de benzeri tasarıdayım. :)

Yönetimin artık bir güzellik yapıp Ekrem hocaya iyi transferler vermesi lazım, Maya konusunda ise ağırlık FB'den yana gibi gözüküyor ters köşe olmazsa, birde şu var
onlar transfer yapar şampiyon yine biz oluruz..

Bizim de gerekli takviyeleri yapmamız lazım. Hiçbir şey yapmadan kuru kuruya Ekrem Hoca'ya güvenmekle de olmaz. Yönetim gereğini yapsın.

Benzer şeyleri yazacaktım ben de.. Kim gelirse gelsin, kimi alırlarsa alsınlar yine vurur geçeriz demek yanlış bana göre ya da ben ne olursa olsun hep temkinli olduğumdan öyle düşünüyorum bilmiyorum ama Ceyhun Yıldızoğlu'na verilen kadroları Ekrem hocam da artık hak ediyor..

Benzer şeyleri yazacaktım ben de.. Kim gelirse gelsin, kimi alırlarsa alsınlar yine vurur geçeriz demek yanlış bana göre ya da ben ne olursa olsun hep temkinli olduğumdan öyle düşünüyorum bilmiyorum ama Ceyhun Yıldızoğlu'na verilen kadroları Ekrem hocam da artık hak ediyor..

Işıl gelip Nuria-Jelena-Sancho-Nevriye çekirdeği de bozulmazsa bir Alba-Shavonte tarzı skorer ikili işimizi görür sanırım.

Işıl gelip Nuria-Jelena-Sancho-Nevriye çekirdeği de bozulmazsa bir Alba-Shavonte tarzı skorer ikili işimizi görür sanırım.

Nuria ve Jelena tamam zaten de Sancho ve Nevriye hatta Şebnem de kalırsa yeni transfer yapılmış kadar sevineceğiz zaten :) Bone gitti sanırım onun yerine bir uzun bir de skorer aldık mı dediğin gibi iş tamam olur.. Fakat olur da Sancho ve Nevriye yine ocak-şubat gibi geliriz derlerse ona göre de önlem alınmalı..

Twitterda bayan basketbol haberleri giren bir sayfa var. Bilen biliyordur zaten. Verdiği transfer haberlerinin olmadığı yok. Kesinleşmiş haberleri veriyorlar 1-2 gün içinde de kulüpler açıklıyor. Bizimki görüşme olsa da heyecanlanmaya yetti. Maya Moore ile anlaşmaya yakınmışız.

SON DAKİKA: Galatasaray Odeabank, Amerikalı süperstar Maya Moore transferi için temasta. Taraflar anlaşmaya yakın.

Allah'ım sana geliyorum :)

Dubljevic kaldıysa ya Maya gelir Dub'u 4'te kullanırız ya da Sancho gelir bu seneki gibi 3'te kullanırız. Bütçemizin Sancho,Dubljevic ve Maya'yı beraber tutacak kadar yüksek olduğunu düşünmüyorum. Sancho'ya verdiğimiz parayı direk Maya'ya veririz.

Işıl-Ayşegül
Martinez-X
Maya-Cansu
Dubljevic-Bahar
Nevriye-Bone muadili pivot

Oradaki x için ya ligde parlamaya başlamış bir yerli bulabiliriz ya da alt yapıdan çıkardığımız bu sene kadroda olan gençlerimize daha fazla süre veririz.

Dün sizlere Maya Moore haberini paylaşmıştım bu gün haberler gelmeye başladı. Size bir diğer müjdem Chiney Oguwumike arkadaşlar. Transferlerimiz Işıl, Moore ve Ogwumike şimdiye kadar. Kaynağımız sağlam yalnız paylaşamıyoruz.

Galatasaray Gazetesi Basketbol sayfası paylaşimi.