Dağiliriz Ennis Mcgee zaten pg değil atlet uzun da yok vs.
Bu saatten sonra bu teknik ekip ve bu idari ekip tek bir kuruş bile para harcamamalı.
Bu saatten sonra bu teknik ekip ve bu idari ekip tek bir kuruş bile para harcamamalı.
Abi nasıl bir oyuncudur kendisi.Samet Yiğitoğulu’nun sözleşmesi feshedilmiş. Kesinlikle yerli rotasyonu için almalıyız. Mahir’den birşey olacağı yok.
İzlediğim kadarıyla pota altı bitiriciliği iyi,sırtı dönük oynayabiliyor ve ribaunt konusunda fiziğinden dolayı etkili olabilecek bir oyuncu.Savunma konusunda ağır olmasından dolayı defoları var.18 yaşında ve 2.16 boyunda olması en azından bizim bu kadromuzda denenebilir bir risk.Sonuçta gelişime açık bir oyuncu ve Mahir gibi basketbolla alakası olmayan adam yerine denenecek. Mahir’den kötü olacağını zannetmiyorum.Abi nasıl bir oyuncudur kendisi.
Bence doğru yapılan şey; geçen sezonki “beklentilerin üzerinde başarılı olmuş” takımın dağıtılması ve saçma sapan bir kadro kurulmasıydı. Bu; vizyonu günü kurtarmaktan ibaret olanların, gerçeği unutup hayallere kapılanlara okkalı bir tokat atıp “haddini bil” demesiydi. Kendi yağımızla kavrulup gitmek varken başarılı olup milletin başına iş açmaya ne gerek var? Başarı sevilmiyor, istenmiyor burda.
Kerry'i yazmışsın da ayağında ki problemden dolayı basketbolu bırakacakmış galiba Kerem Övet söylemişti. Hatta bu yüzden avrupa dan gelen teklifleri reddettiğini söyledi. Ama Canaan'ın ücretini olympiakosta aldığına yakın yükseltebilirdik tabi birde euroleague faktörü var. Bost, Sadık'ın etrafına iyi bir kadro kuramadık.%100 katılıyorum,bence en azından kemik kadro korunabilirdi.Canaan Euroleague oynamak istedi,Melo Çin Ligine gitti tamam fakat Kerry vizsyonsuzca Japonya ligine gitti onu ikna edebilirdik bence.
Çin ligi tamam Qj Peterson-Nick Johnson gibi oyuncular bile oynasada zaman zaman Nba'den oyuncular düşürüyorlar bir nebze anlarım.Japonya Ligi,Güney Kore ligi tamamen vizyonsuzluk.Yine Ndour'uda bu şekilde tutardın.İzliyorum arada saçma sapan ligler Japonya ile Kore.Dee Bost zaten kalmış,üstüne birde Sadık var,iyisiyle kötüsüyle Gökseninde var 5 oyuncuyu korumuş olurdun.
Kerry'i yazmışsın da ayağında ki problemden dolayı basketbolu bırakacakmış galiba Kerem Övet söylemişti. Hatta bu yüzden avrupa dan gelen teklifleri reddettiğini söyledi. Ama Canaan'ın ücretini olympiakosta aldığına yakın yükseltebilirdik tabi birde euroleague faktörü var. Bost, Sadık'ın etrafına iyi bir kadro kuramadık.
Kerry haklı. Ben bunu geçen sene de söyledim o adamın bu şekilde bu kadar üst düzey basketbol oynaması hiç kolay bir şey değil. Adam neredeyse engelli gibi..O kötü ya üzüldüm.
Geçen seneki o sinerji tamamen kayboldu. Yazık oldu. Melo-Canaan kadroda tutulabilseydi ligi ilk 4’te kesin bitirir ve şampiyonluğu zorlardık. Ama olmadı.%100 katılıyorum,bence en azından kemik kadro korunabilirdi.Canaan Euroleague oynamak istedi,Melo Çin Ligine gitti tamam fakat Kerry vizsyonsuzca Japonya ligine gitti onu ikna edebilirdik bence.
Çin ligi tamam Qj Peterson-Nick Johnson gibi oyuncular bile oynasada zaman zaman Nba'den oyuncular düşürüyorlar bir nebze anlarım.Japonya Ligi,Güney Kore ligi tamamen vizyonsuzluk.Yine Ndour'uda bu şekilde tutardın.İzliyorum arada saçma sapan ligler Japonya ile Kore.Dee Bost zaten kalmış,üstüne birde Sadık var,iyisiyle kötüsüyle Gökseninde var 5 oyuncuyu korumuş olurdun.
Kerem övet'te yazdı doğruymuş hatta dee ve menajeri alacaklarını bırakmış.Haluk Yürekli : Dee Bost icin 250bin euro alacak Galatasaray dedi
İyi rakam ustune biraz eklenip 2 tane iyi yabanci oyuncu alabiliriz.
Yarim sezon kala 1 tane iyi Türk koparsak aslinda çok sey değisebilir
Kerem Övet'in söylediği de benzer Bost'un kalan maaşıyla beraber 400 bin dolarlık bir kaynak oluşmuş.250 bin Euro bana biraz abartılı geldi. Euroleague’den oyuncu çekmek için bile bu kadar buy-out ödenmiyor. Bonservis+oyuncu maaşı+menajer ücreti toplam 250 bin Euro olsa anlarım ama sadece bonservis olarak 250 bin Euro verildiğini sanmıyorum.