Beşiktaş Tofaş maçı hızlı başladı. Mathews Mitchell toplu ve topsuz çok hareketli hücumda olsun savunmada olsun. Homesley de ha keza. Bizim forvetler topla bu kadar hareketli değiller yetenek farkı var kabul etmek lazım.
Orhun Ene rezaleti izliyoruz. İki takım arasında asla bu kadar fark yok. Beşiktaş iyi bir takım ancak Efes ve Fenerbahçe dışındaki takımlar arasında abartılacak kadar fark yok. Hatta Efes ve Fenerbahçe de devşirme oynatamadığı için ligde eski avantajları yok.
Ülke şartlarında 75 tl çok uygun bir fiyat bence.Karşıyaka taraftar grubu, bilet fiyatlarını protesto edip maça gitmemiş. Yönetim de mesajı aldık demiş. bilet fiyatlarına çeki düzen vereceklermiş. öyle bir özendim ki anlatamam, hafta sonu bizim Manisaspor maçında biletler 75 liraydı. maça gidecektim, yemin ederim baktim fiyata dedim siftahı Fener maçında yaparım. 75 lira bilet olmaz, Euroleague takımı değilsen kimse gelip o parayı vermez. vermez yani, istediğin kadar ekonomi cart curt say bir şeyler, 75 liraya kimse gelmez. salonda 3-4 bin kişi bile olmaz. Galatasaray yönetimi geçen yıl %200 zam yaptı biletlere, sezonun sonlarına doğru tıklım tıklım dolu olan salondan taraftarın ayağı bilet fiyatları yüzünden kesildi. bu sene de aynı durumu yaşama ihtimalimiz çok yüksek. Bizimde bu konuda protestoda bulunmamız lazım.
öyle de algılar öyle değil abi. el oğlu yönetimine ayar verip bilet fiyatlarını 5 lira bile indirse bize örnek olmalı. geçen yıl 50 lira da çok ucuzdu o şartlarda ama bir önceki sezon gidiş geliş + bilet'i en fazla 35 liraya kapatan adama 50 lira pahalı geliyordu. taraftarın ayağı kesilmişti salondan.Ülke şartlarında 75 tl çok uygun bir fiyat bence.
Dostum 75 tl verip maça gelmeyen adam hiç gelmesin daha iyi. Ben İstanbul'da yaşasam 75 bırak 150-200 bile olsa giderim.öyle de algılar öyle değil abi. el oğlu yönetimine ayar verip bilet fiyatlarını 5 lira bile indirse bize örnek olmalı. geçen yıl 50 lira da çok ucuzdu o şartlarda ama bir önceki sezon gidiş geliş + bilet'i en fazla 35 liraya kapatan adama 50 lira pahalı geliyordu. taraftarın ayağı kesilmişti salondan.
Onu çekebilseydik çok iyi olacaktı.Thomas Akyazılı'nın şu iki sezonda geldiği seviye çok başka. karşıyaka sonrası yollarımız kesişir umarım.