2023-2024 Basketbol Süper Ligi

Yapma dostum Göksenin hiç değilse savunması var bunda oda yok adam bjk da birinci opsiyonken burada yoklara oynuyor.
Göksenin hiçbir zaman iyi savunmacı olmadı. Yalnızca pozisyonuna göre özellikle üst gövdesini iyi geliştirdi. Vücut temasından kaçmıyor, hepsi bu. Kalın olduğu için her perdeye takılıyor. Perdeyi yapan uzunu itebilirse ne mutlu. Onu da her uzuna yapabilmesi imkansız. Ayrıca ilk adımı hızlı her oyuncuya geçiliyor. Bu da çok normal.
 
son 1:32, 81-77 karşıyaka önde. az önce yorumcu da değindi Fenerbahçe hiç panik atış kullanmıyor ama Kenan sipahi, KSK önde olmasına rağmen ikidir panik atış kullanıyor. çok pahalıya patlayacak bu atışlar.
 
74-67 e geldi maç.Ufuk hoca ısrarla mola almamaya devam ediyor.Deniz Kılıçlıyı oyuna aldı üstelik.

Şunun mantığı yok.Ufuk hoca hem fark bir anda 19 sayıdan erirken çözüm üretmeyerek,hemde Deniz'i oyuna alıp fark 4 e gelene dek çıkarmayarak çok büyük risk aldı.

Deniz hücumda 2 tane olumlu iş yaptıysa,girer girmez karşı alanda faul yaparak,tepede sürekli geçilip sayılar yedirerek ve Melih'e üçlük esnasında faul yaparak takımı direkt dibe çekti.
 
KSK Fener'i yenmiş. Şehmus falan denmiş ayrıca Guduric'e de sövmüşler Twitter'da. Şehmus en son 850K alıyordu, hala alıyorsa enteresan. Guduric'i yıllardır yazarım. Obradovic'in gizli bir kazığı. Yıllarca cilala parlat yapılan ve sonunda hep küfürler yiyen overrated ve loser. Maç son toplara ya da kritik yerlere kaldıysa Guduric'i olan kaybeder.
 
Guduric'in bugünkü top kayıpları aklıma geldikçe Kemal Sunal'ın,Meral Zeren ile başrolünü paylaştığı filmin müziği çalıp duruyor kafamda :)
 
Merkezefendi inanılmaz kötü savunma yapıyor.Çaba bile yok.Sürekli ya bomboş şutu ya da bomboş alanı verip duruyorlar.Savunmada takımın uyumu 0
 
Ömer Yasir köşeden tuğlayı gönderdi,Homesley ribaundu aldı Tofaş'ta 3 kişi karşıya koşmaya hazırdı 1 saniye sonra Tolga bomboş smaçladı.

Alihan bomboş tuğlayı gönderdi,köşede Tolga topu alıp içeri girip bomboş tamamladı.

Ömer Yasir top kaybı yaptı Homesley rahat şekilde gidip smaçladı.

Hem savunmada çok kırılgan,yumuşak bir takımlar hemde hücumda yerleşimleri çok kötü.Sadece kaldır şut at,kaldır şut at mantıgıyla bugün kazansan sezon sonunda küme düşersin.
 
Maksimum Zafer Aktaş stratejisi izledik.Son 19 saniye tam sahada 3 kişiyle ön alan baskısı yapıp Luke Maye'den bomboş üçlük yedi Merkezefendi.

Bu takımdan 2 veya 3 yabancı değişmezse çok sıkıntı çekerler uzun vadede.
 
Bu çeyrek Pecarski'yi kenarda,yerlilerden ise Çağatay Özkan'ı oyunda tuttuğu bölümlerde Merkezefendi yaşam belirtisi verdi.Oturu'yuda zaman zaman pota altında hatırladılar.Ne zaman topla buluşsa iş yapıyor unutmamaları lazım.

Derken Berke Aygündüz topu JJ Obrien'e attı bomboş gidip bıraktı o da.Ömer Yasir-Berke-Pecarski net takımı aşağıya çeken oyuncular.
 
Çağatay savunmada 2.yarı çok iyi bir enerji kattı takıma.Az öncede ceza şutunu soktu.2 pozisyonda ciddi hatalar yaptığı halde diyorum bunu.

Birde Berke'ye bak.Ege Demir alley oopu tamamlayacakken koluna asılıp sportmenlik yaptırmıstı.

Ben bu dakikalarda Luke Maye neden oyunda değil anlamadım.
 
Merkezefendi kazanırsa Jalen Hudson'ın 5 dk kala 5'lemesi ve Lomazs'ın tamamen direksiyona geçmesi etkili oldu diyebilir miyiz ?

11 serbest atış kullanıyorsun 5 tanesini kaçırıyorsun.En önemli noktada serbest atış kaçırıyorsun Oturu.
 
Bleijenbergh topu aldıktan sonra bildiğin ölü noktaya doğru topu sürdü.Yani rakip takım için bundan daha iyi ne olabilir ? Topu aldığı anda çevre kontrolü yapıp ileriye çıkarması lazımdı.Ezbere şekilde ölü noktaya sürüp Tofaş'ı rahatlattı.
 

Üst