2023-2024 Basketbol Süper Ligi

Yorumcu ısrarla Samsunspor kaçırdıkça neden üçlük denemeye devam ediyor diyor.Samsunspor ise ısrarla Doğan Şenli ile bile üçlükler deniyor,hızlı hücumu verip üçlüğü yiyor.

1 dk önce 7 olan fark bu yüzden Cruz ve Mustafa Baki Görür'ün 2 üçlüğüyle 16 sayı oldu.
 
Daçka'da top kullanabilen tek yabancı Kyle Allman.O da her 3 hücumdan 2 sinde saçmalıyor.Aşırı derecede düzensiz takımda oynadığından olabilir.Mason Jones top kullanan oyuncu değil.Todd Whiters hiç değil.Janis Timma'ya hiç pozisyon hazırlanmıyor.Daçka 3 haftadır ne oynuyor,sezon için amacı ne ben anlamıyorum.Karşılarına sağlam bir takım geldiğinde ciddi derecede dağılırlar.

Mccormack ise Daçka tarihinin en yanlış transferi.Alex Perez potaya giderken takibi bırakıyor.Emircan önünde orta mesafe denerken öne doğru uzanmıyor bile.Az öncede Kendrick Ray orta mesafe şut denerken el uzatır gibi yapıp geri çekti.Yani bu adam vasat oğlu vasat..Burada zaman zaman en kötü o alınsa deniliyordu.Allah korumuş bizi.

Yakup hocayı sadece bu 3 maç için değil,Ergin hocanın rahatsız olup maça çıkamadığı zamanlardada hiç beğenmezdim.Yani hem oyuncu seçimleri yanlış,hemde 1 tane mantıklı hücumu yok Daçka'nın.

Hakem kendilerine topu vereceği esnada teknik faul yemeside ayrı garip.
 
Özhan hoca 3 haftadır hep aynı şeyi yapıyor.Rotasyonu berbat kullanıyor.Yakaladığı tüm ritimleride kendi eliyle her hafta veriyor rotasyonu kötü kullandığı anlarda.Penetre etme özelliği olmayan 4 oyuncunun yanına Kendrick Ray'i koyarak geçiyor.Yine yaptı yine ritmi verdi.Sonundada mola aldı.
 
Daçka ve Beşiktaş tam savunma takımı oldu özellikle Dacka'nın yaptığı savunmaya hayran kalıyorum her seferinde, 3. çeyrekte feci bocaladılar ama 4. çeyrekte savunmada verdikleri reaksiyonla maçı alacaklar. Zaten zor sayı yiyen takım olmuş daçka, bide ustune kendilerini sıkınca zorlama şut sokamazsan sayı bulamazsın bunlara karşı. saygılar Yakup hoca. Bu sene bu iki takıma karşı oynayacağımız oyunu çok merak ediyorum.
 
Önce Kyle Allman tam sahayı geçerken elden topu verdi,ardından tam sahada topu oyuna sokarken Rıdvan çizgiye bastı.Şimdi bu durum 1 maçlık olsa şanssızlık dersin fakat geçen hafta kaybedilen Bursa maçının son bölümü tamamen böyle geçmişti Daçka adına.En tuhafıda 5 saniyede topu oyuna sokamamalarıydı.

Alex Perez Daçka'nın hata yaptığı,çok kritik yerlerde 3 kez dış atış kaçırdı.
 
Önce Kyle Allman tam sahayı geçerken elden topu verdi,ardından tam sahada topu oyuna sokarken Rıdvan çizgiye bastı.Şimdi bu durum 1 maçlık olsa şanssızlık dersin fakat geçen hafta kaybedilen Bursa maçının son bölümü tamamen böyle geçmişti Daçka adına.En tuhafıda 5 saniyede topu oyuna sokamamalarıydı.

Alex Perez Daçka'nın hata yaptığı,çok kritik yerlerde 3 kez dış atış kaçırdı.
Abi Alex perez kahkaha attırdı valla o tercihler kaçan şutlar neydi öyle? bide eline en çok bakıp guvenecegin adam yani. Özhan hocanın yerinde olsam kafayı yerdim herhalde, tam bir hayal kırıklığı.
 
Bursa-Beşiktaş karşılaşması çok güzel bir maç oluyor.2 camianın birbirini hiç sevmemesi ve her sezon maçların gerilimli geçmesi bir yana,Bursaspor taraftarı Nedim Yücel-Alimpijevic-Needham üçlüsüne bilenmiş.Taraftar bu üçlüye tepkiler gösterip durdu.Takımda ekstra konsantre ile maça hazırlanmış.Enes Berkay Taşkıran'da ayrı bir hikaye peşinde.Alimpijevic hoca kendisini disiplinsiz diyerek kadro dışı bırakmıştı.
 
Bursaspor ucuza mal ettiği yabancılarından iyi verim alıyor Anthony Brown Jordan Floyd Hamilton iyi yabancılar. Akıcı ve atlet oyuncular kki takımda da. Ligin herhalde en yeteneği düşük 3 numarası bizde.
 
Muhteşem maç oluyor hakikaten, maç sifresiz kanalda imkanı olan herkes izlemeli. devreye 42-40 Beşiktaş önde girdi. ortam sıcak, oyuncuların eli ortamdan da sıcak. üçlük yağmuru vardı ilk yarı, ikinci yarı oyun sertleşir gibi ama bakalım ilk yarıdan feci keyif aldım ben.
 
Son pozisyonda Delgado'nun gereksiz ikili sıkıştırmaya gitmesi pahalıya patladı.Kendi savunmacısını bıraktı,Floyd topu elinden sola çıkardı.Mathews 2 e 1 kalınca köşeden bomboş Ömer Utku Al üçlüğü yolladı.
 
sert bir üçüncü çeyrek oldu, 57-52 Beşiktaş önde. Bursaspor Floyd'a bir yancı bulmak zorunda, Floyd tek başına götürüyor maçı Bursaspor adına.
 
Şu basit top kayıpları artık maçın gerginliğinden değil ya.Berkan yetişebileceği topu kaybediyor falan.

Bjk'ın son 5 dkda 2 sayısı var neredeyse.O da top çalıp bulduğu.
 

Üst