2023-2024 Basketbol Süper Ligi

Needham'ın yaptığı top kayıplarının taktığı maskeyle alakası yok ya.Her hatadan sonra maskeyle oynamak zor diyorlar.

Yahu yanındaki adama beyzbol sopasıyla,beyzbol topuna vurur gibi şiddetli pas atmasının maskeyle alakası nedir ? Yok ille güzelleme yapılacak.
 
Aliağa farktan dönüp uzatmalarda 107-100 yenmiş tofaş'ı. 4-1 ile başladılar sezona, içerde bizi, ksk'yi ve tofasi yendiler. bu sezon manisaspor ile beraber sezonun sürpriz takımı olacaklarının mesajını verdiler. ben Burak gören'i pek beğenmez hatta torpilli olduğunu düşünürdüm ama bu sezon gösterdiği performans çok başka. saygılar hoca.

son olarak, Aliağa ve Manisaspor kadar olamadık. teşekkürler.
 
Kupon yaparken aliağa maçı skorunu görmüştüm 42-60tı forumda öğrendim maçın döndüğünü... O maç nasıl döndü inanılmaz...
 
Çağdaş Bodrum-Çekmece maçını izledim.Çekmece bu maçı kaybettiyse ana sebebi Özhan hoca ile Alex Perez'dir.

Özhan hoca son 2 dakikaya kadar Upson'ı son hücuma kadarda Kendrick Ray'i,uzatmaya kadarda Bruinsma'yı kenarda tuttu.Hücumda 2 oyuncuyla maç kazanamazsın.Kaldı ki Perez sadece 3 sayıyla oyunda.Emircan pota altında bomboş topla buluşuyor hayaletlere fake atıp sonrasında Bodrumlu oyuncuya takılıyor.Çok garip cidden.Bunu birkaç kez yaptı.


Son 48 saniye Çekmece 2 sayı önde ve çok kolay bir sayı yemiş Özhan hocanın 2 molası var ve almıyor.Son topta molayı alıyor ve Alex Perez 21 saniye boyunca topu elinde tutup dengesiz bir turnike deniyor.Uzatmada gidiyor saçma şut tercihlerinde bulunuyor.Geçen sezondan beri vasata giden bir Perez var.Sadece asistle var olamazsın.

Çok ciddi coaching hatalarıyla kaybetti Çekmece.
 
Normalde Avrupa'dan basketbol alanına yazmak lazım ama buraya yazma nedenim farklı.

Lega A'da Pesaro-Napoli basket maçını izlerken Napoli'de birkaç tanıdık isim dikkatimi çekti.2017-2018 sezonunda Afyon'u Bsl'ye çıkaran Jacob Pullen,Tofaş'ta beraber oynamış olan Tyler Ennis-Zubcic ikilisi ve geçen sezon Beşiktaş'ta oynamış olan Sokolowski.

Takımın koçu ise geçen sezon Beşiktaş'ı çalıştıran Igor Milicic.

8 Ekim'de ise Milano'yu yenmiş bu ekip.
 
1-Geçen sezon defalarca dedim Efes'te Clyburn ile Larkin takımı baltalıyorlar diye.Bugün basketbolla ilgili hangi spor programını izlesem olumsuz anlamda bu ikiliden bahsediyorlar.Bu 2 oyuncu kendisini koçtan değil Efes'ten üstün görüyorlar.Bu çok tehlikeli.
Uzun birliktelik sonucu yeni koç getiriyorsan ne yapıp ne edip bu 2 oyuncudan kurtulman lazımdı.En azından Clyburn'den kesin kurtulman lazımdı.

2-Erdem Can Efes'in başında küçümsemek için demiyorum Çağdaş Bodrum'un başındaymış gibi davranıyor.Efes'e Efes seviyesinde olmayan oyuncuları doluşturmuş.

3-Bugün Samsunspor maçını izliyorum.Yine anlamsız yabancı tercihleri,savunma ve hücumların kötü,oyuncuların birbirinden kopuk oyunu var.Samsun gibi ayakta zor duran takım karşısında üstelik.Erdem Can ise takımla yarışıyor,gidiyor Salih'i oyuna atıyor.Adam bir giriyor el göstermeyerek 2 tane üçlük yediriyor dışarıya çıktığında.Bu takımda oynayacak tek genç oyuncu,sınırlı süre olmak kaydıyla Melih Tunca'dır.

4-Erdem hoca Axel Boutille ile Sestina'yı nasıl alamazsın ? Yoksa alamadın mı ? Tony Taylor'ıda istedin mi takımına ?
 
Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol’un Başantrenörü Selen Erdem: "Fatih Terim, Türkiye’nin en büyük spor adamlarından biri. İsmimin onunla yan yana geçmesi bile benim için büyük bir onur. Onun haricinde saha içindeki duruşumuz ve hareketlerimiz gerçekten benziyormuş. Ben de videoyu izledikten sonra fark ettim. Adrenalinin çok fazla olduğu bir spor basketbol. Saha içinde gerginliklerimiz oluyor, mutluluklarımız oluyor bu noktada hareketlerimin Fatih Hoca'ya çok benzediğini ben de gördüm." (@radyospor - @Salimmanav)
 
Fenerbahçe-Beşiktaş finalini favori, Fenerbahçe-Karşıyaka finalini ise plase ihtimal olarak değerlendiriyorum. Efes sıradışı bir coach adımı atmazsa toparlanacak bir Karşıyaka'nın ve bugünkü haliyle dahi Beşiktaş'ın karşısında duramaz.
 
Bugün Ufuk hocayı gerçekten tebrik ediyorum.Henüz ilk çeyrek oynanırken Kelan Martin basit top kayıpları ve faul yaptığında çok fazla kendine kızmaya başlayınca Ufuk hoca yanında hemen kolundan tuttu oyuncuyu motive etmek istedi.Ardından bir sonraki pozisyonda oyundan alırken Martin hızlıca yerine geçecekken karşısına çıkıp yine oyuncuyla konuştu.

Ve sonrasında Kelan Martin çok iyi maç çıkardı,kendisine ne zaman pozisyon gelse şutları soktu,20 sayıylada maçı tamamladı.Kelan Martin'deki bu moral bozukluğunu ise anlamadım.Maç dışında bir şeye canı sıkkın gibiydi.
 
Millet yağmaya başlamış. Allah rızası için daçka'nın yabancılarına çökün turgaydır mitrovicdir erdendir dursundur biriniz okuyun şurayı yalvarıyorum kaçırmayın şu treni. allman ve mccormack'i alın uzun vadeli imzalayın kafamız rahat olsun şu pozisyonlarda.
 
Beşiktaş Bodrum deplasmaninda çok rahat takiliyor muhtemelen en aşağı +20 farkla kazanacaklar. Bjk'de direkt rakibimiz ve bize +2 fark attı şimdiden. Bjk kadar olamadık yazıklar olsun harbi diyorum.
 
Tamamen koç farkı.
Can ve Muhsin'e ihtiyacımız yok. Yakup hoca, Cormack ve 3 numara için Berk Demir. Bu isimler kafi.
zaten mümkünse uzun süre yerli kovalamayalım ya. sağlam bir kemik oluşturuldu yerli konusunda, bütün problem koç ve yabancılar. Daçka'daki bu sıkıntılı süreçten faydalanmak lazım. Sezonu kurtarma fırsatı gelmiş elimize, zahmet olucak yonetimdekiler de ellerini ceplerine atsınlar.
 

Üst