1-Geçen sezon defalarca dedim Efes'te Clyburn ile Larkin takımı baltalıyorlar diye.Bugün basketbolla ilgili hangi spor programını izlesem olumsuz anlamda bu ikiliden bahsediyorlar.Bu 2 oyuncu kendisini koçtan değil Efes'ten üstün görüyorlar.Bu çok tehlikeli.
Uzun birliktelik sonucu yeni koç getiriyorsan ne yapıp ne edip bu 2 oyuncudan kurtulman lazımdı.En azından Clyburn'den kesin kurtulman lazımdı.
2-Erdem Can Efes'in başında küçümsemek için demiyorum Çağdaş Bodrum'un başındaymış gibi davranıyor.Efes'e Efes seviyesinde olmayan oyuncuları doluşturmuş.
3-Bugün Samsunspor maçını izliyorum.Yine anlamsız yabancı tercihleri,savunma ve hücumların kötü,oyuncuların birbirinden kopuk oyunu var.Samsun gibi ayakta zor duran takım karşısında üstelik.Erdem Can ise takımla yarışıyor,gidiyor Salih'i oyuna atıyor.Adam bir giriyor el göstermeyerek 2 tane üçlük yediriyor dışarıya çıktığında.Bu takımda oynayacak tek genç oyuncu,sınırlı süre olmak kaydıyla Melih Tunca'dır.
4-Erdem hoca Axel Boutille ile Sestina'yı nasıl alamazsın ? Yoksa alamadın mı ? Tony Taylor'ıda istedin mi takımına ?