2023-2024 Basketbol Süper Ligi

Venezia alır, bizde para olsa hocayla gm gönderilir. Sezonu çöpe attık nerdeyse bıçak sırtı bir karar hoca ve 2 transferle adam oluruz' un garantisi yok maliyeti 1m dolar olmayan bir para yani borç yapılacak yani gelecekten çalınacak.

Daçka 'da kepenk kapatmiyor eldeki fazlalıkları gönderdiler şimdilik. Mason tutmadı Timma kısa vadeli transferdi. Oyuncu bırakırsa bile buy out veya alacaklarını bıraktirarak izin verirler 1-2 oyuncuyu geçmez operasyon.
 
Jordan Floyd 1 e 1 de çok iyi delici,üstüne adam birde çok rahat şekilde basket faulü bile çıkarabiliyor.67-67 uzayan maçta bildiğin uzatmada tek başına takımına maçı kazandırdı.Bazen 3 kişinin üzerine gitmeye kalktığı anlar oluyor,öyle anlarda pası düşünse veya 3 kişi üzerine gitmese çok daha değerli bir oyuncu olacak.

Ömer Utku Al ise oyunda olduğu anlarda Bryant Crawford'ı çileden çıkardı.Çok etkili baskı yaptı.
 


Çok iyi sponsorluk buldular. Salonları var. İyi bir koç ve GM'leri var. Hasan Arat kazanırsa Bjk basketbolda Euroleague yapabilir.
Şundan rahatsız olmayan, yönetimi basketbola teşvik konusunda mesai vermeyen taraftara yazar bundan sonrası. Beşiktaş ya bu, Beşiktaş. küçük gördüğümüz Beşiktaş basketbolda bizden daha vizyoner çıktı. kabullenmesi çok güç.
 
Kyle Allman'ın ligde bizim maçta olmak üzere en az 6-7 maçtır bütün tercihleri hatalı.Maç başından,maç sonuna kadar tüm tercihleri hatalı.Ve adam maçın gidişatına bile bakmadan takımdan kopuk hareket ediyor.Atıyorum 10 da 2 ile oynuyor gidiyor hala uzaklardan el üstü kaldır dene şutu yolluyor.Yakup hoca,Ergin hoca'dan yanlış öğrenmiş.Ergin hoca doğru oyuncuları özgür bırakırdı.Neticesinide fazlasıyla alırdı.Senin Allman'ı bu kadar özgür bırakman hata.Ya 6-7 maçtır hoca buna nasıl izin veriyor ? İnsan demez mi kardeşim sen ne yapıyorsun ?

Garip olan diğer durumda bu adam şu anda ne hızlı hücumları bitirebiliyor,ne boş turnikeyi atabiliyor.83-81 iken son top Daçka'daydı ve uzaktan el üstü üçlük deneyip kaçırarak maçı 16 da 2 ile bitirdi.Yakup hocada kenardan Allman'a tepki gösteriyor.Sen molaya gidip bir şey çizmemişsin ki.Hala Daçkalı oyuncuları ve koçu övmeye devam mı :)

2-Mccormack'ı istatistiklere bakıp öven var fakat savunması ciddi derecede kötü.Kısayı savunamıyor,uzunu savunamıyor,hem ağır,hem çok yumuşak oyuncu.Takımda istatistik yapacak adam yok.Mccormack yerine Berk Demir mi yapacak ?

3-Can Korkmaz olmasa bu takımın bizim maç olmak üzere 3-4 maç daha az galibiyeti olurdu.
 
Beşiktaş takımı ve tribünü bizim Oktay Mahmuti'nin ilk dönemi gibi başarıya aç ve kontrolsüz. Sahada heyecan, tribünde gerginlik var. Fenerlilerin tahriklerine dayanamayıp yabancı maddeye boğdular benchleri. Büyük kaptan Melih Mahmutoğlu da havlusunu bir yana bırakıp olaydan avantaj sağlamak için kendini sahaya attı.
 

Üst