Takım çok iyi oynuyor.
7 sayı öndesin.
Ne gerek var küfüre ve buna.
Bu çarşı kadar çok embesil bir taraftar görmedim
Birazdan salon boşaltılır.
her cümlenize ayrı imza atıyorum. bütün maç "şu Beşiktaş kadar olamadık" diyip durdum kendi kendime.Ezeli rakibimiz Fenerbahçe'nin yedeklerinin, bugüne kadar ezeli rakip olarak bile pek değer vermediğimiz Beşiktaş'ın ise aslarının bizden çok daha kimlikli ve organize olduğunu gördüğümüz, kulüplerin şubelerine verdiği önem ve değeri imrenerek izlediğimiz bir karşılaşma geride kaldı. Bu organizasyonu sağlayan insanları ve bize bu derbiyi ancak tarafsız basketbolsever olarak izletebilen kıymetli yönetimimizi tebrik ederiz. Herkes emek verdiği ölçüde hak ettiği yerlerde gezinmeye devam ediyor.
Çok iyi yorum.Ezeli rakibimiz Fenerbahçe'nin yedeklerinin, bugüne kadar ezeli rakip olarak bile pek değer vermediğimiz Beşiktaş'ın ise aslarının bizden çok daha kimlikli ve organize olduğunu gördüğümüz, kulüplerin şubelerine verdiği önem ve değeri imrenerek izlediğimiz bir karşılaşma geride kaldı. Bu organizasyonu sağlayan insanları ve bize bu derbiyi ancak tarafsız basketbolsever olarak izletebilen kıymetli yönetimimizi tebrik ederiz. Herkes emek verdiği ölçüde hak ettiği yerlerde gezinmeye devam ediyor.
Eyüp Yıldız genelde isteklerini yazar. Bende çok isterim gelmesini keşke gerçek olsa ama bence çok zor.