2023-2024 Euroleague

Bologna koparmak üzere maçı. hoş koparmasa bile Efes dönemez daha. kazansalar sezonun dönemeci olurdu bence. bakalım erdem can'a daha ne kadar tahammül edecekler.
 
ivanovic'in son hucumda çizdiği set hayatımda izlediğim en iyi setlerden birisiydi. codi miller o şutu sokup kahraman olmalıydı.
 
Moneke maçın sonunu çok büyük oynadı valla howard'dan rol çaldı baya hahaah. İvanovic, baskonia kariyerine galibiyetle başlamaya çok yakın. 0.4 kaldı 84-83 baskonia önde.
 
Klişe spor yorumcusu anlatımıyla, Panathinaikos Ergin Ataman'ın seçmediği deplasman maçlarında farkı 25'ten son bölümde neredeyse tek haneye indirirken sergilediği oyunu maç geneline yayarsa Euroleague şampiyonu olur. :)
 
40'ına yaklaşmış adamla yolları ayırmanın yanlış olduğunu düşünmüyorum. Yerine de sezona damga vurmuş Jones almak da kağıt üzerinde yanlış bir hamle değil. Ha TR Ligindeki Anadolu topçusunun performansını baz almamak ve Dunston'ı yaşına rağmen eksilmeyen atletizmi ve oyun yeteneğiyle yedek olarak kadroda tutmak da mantıklı olabilirdi. Bu da bir bakış açısı ve doğru da bir bakış açısı sayılabilir.
Görünen tek bir gerçek var; Erdem Can her an kovulabilir. Efes de Ataman öncesi deneme tahtası moduna geçmiş gibi. Tek fark, oturmuş bir kadro ve sisteme sahipler. Doğru koçu bulduklarında yeniden şahlanma ihtimalleri var. Erdem Can'a güle güle. Buraya kadarmış.
 
Partizan üçüncü çeyreğin ikinci devresini müthiş oynadı ve maçın kontrolünü ele geçirdi. Fenerbahçe'yi hücum ribaundlari ve serbest atışlar ayakta tutuyor şuan.
 
son 7 saniye partizan 85-84 önde. itoudis son 1 dakika 2 tane mola aldı 2'sinde de rezalet hücum yaptı valla istesen bu kadar berbat hücum edemezsin. itoudis'u tebrik ediyorum bu konuda.
 
Frank Kaminsky EL'ye geldiğini yeni öğrendim. Bu adamın yıldızlaştığı NCAA finalini Ntv Spor'dan izlemiştim. Yorumcular öve öve bitirememişti. Pivot olmasına rağmen oyun kurucu zekasına sahip olduğundan bahsetmişlerdi. Geleceğin NBA yıldızı diyorlardı ama 30 yaşında Avrupa'ya gelmiş. partizan için çok iyi hamle. Sırp pasaportu varmış zaten.
 
Panathinaikos'ta Balcerowski hücumda biraz daha işin içine girmiş görünüyor. Panathinaikos eğer Huanchu'yu da işin içine sokarsa, Kendrick Nunn'dan alacağı verim sezonun geri kalanını belirler. Luka Vildoza çok umut vermiyor demiştim ama o da bugün özelinde iyi oynuyor.
 
Son düzenleme:
İnsallah Ergin hoca Kendrick Nunn'a ''oğlum haftayada maç var Euroleague bu hafta bitmiyor'' der.Yani adam yarınlar yokmuş gibi oyundayken kaçırdıkça üçlük deneyip durdu.

Öte yandan 17 sayı öne geçtiğin maç çok kısa sürede 6 farklara düşmemeli,oralara düşmeden maçı kırman gerekir.Deplasmanda olabilirsin rakibin yüksek tempoyla oynayabilir fakat Alba ile oynuyorsun neticede.
 
Efes 89-82 kazandı. Bu deplasmanı erkenden aradan çıkarmaları ve çift maç haftasına galibiyetle başlamaları çok ekstra oldu. dönüm noktası olabilir onlar için.
 

Üst