Yago Dos Santos, ekmek banarak izliyorum.
Hatta Ataman hoca bile isteye o teknik faulü aldığında bile "neye itiraz ediyo" diyerek o fanatikliğini de bir kez daha göstermiş oldu. Adım gibi eminim Itoudis hoca aynı şeyi yapsaydı "bravo çok akıllı hareket" derdi.Dün Panathinaikos-Zalgiris maçını izlerken maçı yorumlayan İbrahim Kutluay, Ergin Ataman'a düşmanlığını çok açıkça belli ediyordu. Sürekli hocanın tercihlerini eleştirdi. Hakem Panathinaikos lehine karar verince sanırım seyirci faktöründen dolayı verdi gibi cümle kurdu. Hatta Ergin Ataman bir pozisyonda teknik faul alınca, neye itiraz etti ki, gibi bir cümle kullandı. Yani o kadar belli etti ki düşmanlığını şaşırmamak elde değil.
Sonuçta ülkeni Avrupa'da 1 numaralı organizasyonda temsil eden bir hoca var. Hiç mi milli duyguların kabarmadı be adam? Bu kadar mı düşmanlıktan gözünüz köreldi? Allah sabır versin böylesine başka bir şey diyemiyorum.
Panathinaikos'un şu aşamada işi çok zor. Vildoza, Nun, Guy, Juancho ve Balcerowski'den nerdeyse hiç katkı alamıyorlar. Ergin hocanın bir şekilde bu isimleri işin içine katması lazım. Yoksa işleri çok zor.Şikeci tayfa sevmez Ergin Hocayı, kin duyarlar çünkü bilirler ki yine karşılarına çıkacak ve mağlup edecek zamanı geldiğinde...
Real farklı başladı ama sezon uzun ben birçok takımın devreye gireceğini düşünüyorum ki bunlardan biri de Pana olacaktır.