Çok acaip bir ortam.
Sfairopoulos Euroleague’deki en underrated koc olabilir.Bugun de kazanabilir veya kaybedebilir ki ilk ceyrek yine muazzam top oynatti Partizan’a karsi.Ama benim cok begendigim bir koc.Sezon basi Efes’e yaziliyordu.Hatta buradan sevdigim bir buyugum bana ozelden Efes’in kendisiyle anlastigini ama beklettigini yazmisti.Efes buyuk balik kacirdi bence.Hele ki Erdem Can’i dusununce..
Öne geçti iyi oynuyorlar şu ana kadar. Birde bu Musa efese özel bileniyor galiba.Efes müthiş getirdi maçı 2. uzatmaya gidiyoruz şimdi. 91-91.
Mateo burayı okudu galibaChus Mateo Real Madrid'in sadece figüranı.Adam full zarar.
2.çeyrek bir rotasyon yaptı 8dkda 8 sayı attılar hala rotasyona devam ediyordu.Son çeyrek Tavares'i uzun süre dinlendirdi,takım öndeyken geriye düştü hala bakıyor.Yetmedi ilk uzatmada en kritik anlarda 2 teknik hediye ediyorlar.Son hücumu oynayıp şov yapacağım diye 2 sayı öndeyken Larkin'e faul yapıyorlar.Tavares'e uzun süre top indiremiyorlar.
Ve final.4 faullü Campazzo'yu ilk uzatmada oynatıp bir anda 2.çeyrekten beri oyunda olmayan Llul'u oyuna atıyor.Sen koç falan değilsin.Llul başta olmak üzere Real ve efsaneleri sayesinde bir şey oldum sanıyorsun kendini.Figüran adam.