2023-2024 Euroleague

Nikola Topic henuz 18 yasindaymis.O kadar olgun ve saglam oynuyor ki ben kendisini 30lu yaslarinin basinda falan sandim.Hani boyle Adriyatik Ligi’nin orta sira takimlarinda yillardir takilip bu sezon cikis yapmis bir topcu gibi.Ama henuz kariyerinin cok cok basinda.Gelebilecegi maksimum seviye Sirplar’a guzel seyler hayal ettiriyordur eminim.Muazzam bir fundamentali var.Avrupa’nin yeni Micic’i olabilecek potansiyeli fazlasiyla var.

Sfairopoulos Euroleague’deki en underrated koc olabilir.Bugun de kazanabilir veya kaybedebilir ki ilk ceyrek yine muazzam top oynatti Partizan’a karsi.Ama benim cok begendigim bir koc.Sezon basi Efes’e yaziliyordu.Hatta buradan sevdigim bir buyugum bana ozelden Efes’in kendisiyle anlastigini ama beklettigini yazmisti.Efes buyuk balik kacirdi bence.Hele ki Erdem Can’i dusununce..

Partizan’i yok ettiler bugun.Bence sacma sapan maglubiyetler almazlarsa onleri acik.Napier cok iyi bir oyuncu olsa da o gittikten sonra roller de daha net oturmus.Bana en keyif veren takim su an Euroleague’de Kizilyildiz.

Paris Lee bugün Zalgirise karşı 22 sayı 8 asistle oynamış. Bu sezon 8.5 sayı 4.5 asist ortalaması var.
Sezon başı bize de çok yazılmıştı ama bizim her şeyi bilen tayfa onuda vasat yetersiz ilan etmiş. Biz de süper yıldız!!!! Walden'ı almıştık.

C sınıfı Amerikan kolej filmi motivasyonundan, sitede oturup basketbolu seven kıvırcık saçlı ergen irisini hoşnut kılma çabasından kurtulabilecekse düşünülür. Bunu somut şekilde beyan edebildiği takdirde kulüp kendisini dikkate almalı.

Son 3 sezonun ikisini Euroleague şampiyonu olarak tamamlayan, geçen sezon da favoriyken kaybeden takıma varlığı dahi tartışma sebebi olan Türk Telekom muamelesi yaparak, genç antrenör genç oyuncularla büyüyecek diyerek kredisini tüketti.

Anadolu Efes Real Madrid'e deplasmanda şu ana kadar iyi dayandı. 2.uzatmaya gidecek.

Panathinaikos'da Vildoza ve Juancho sonunda devreye girdiler ve galibiyeti elde ettiler. 4.sırada ki yerini koruyor.

Chus Mateo Real Madrid'in sadece figüranı.Adam full zarar.

2.çeyrek bir rotasyon yaptı 8dkda 8 sayı attılar hala rotasyona devam ediyordu.Son çeyrek Tavares'i uzun süre dinlendirdi,takım öndeyken geriye düştü hala bakıyor.Yetmedi ilk uzatmada en kritik anlarda 2 teknik hediye ediyorlar.Son hücumu oynayıp şov yapacağım diye 2 sayı öndeyken Larkin'e faul yapıyorlar.Tavares'e uzun süre top indiremiyorlar.

Ve final.4 faullü Campazzo'yu ilk uzatmada oynatıp bir anda 2.çeyrekten beri oyunda olmayan Llul'u oyuna atıyor.Sen koç falan değilsin.Llul başta olmak üzere Real ve efsaneleri sayesinde bir şey oldum sanıyorsun kendini.Figüran adam.

Chus Mateo Real Madrid'in sadece figüranı.Adam full zarar.

2.çeyrek bir rotasyon yaptı 8dkda 8 sayı attılar hala rotasyona devam ediyordu.Son çeyrek Tavares'i uzun süre dinlendirdi,takım öndeyken geriye düştü hala bakıyor.Yetmedi ilk uzatmada en kritik anlarda 2 teknik hediye ediyorlar.Son hücumu oynayıp şov yapacağım diye 2 sayı öndeyken Larkin'e faul yapıyorlar.Tavares'e uzun süre top indiremiyorlar.

Ve final.4 faullü Campazzo'yu ilk uzatmada oynatıp bir anda 2.çeyrekten beri oyunda olmayan Llul'u oyuna atıyor.Sen koç falan değilsin.Llul başta olmak üzere Real ve efsaneleri sayesinde bir şey oldum sanıyorsun kendini.Figüran adam.
Mateo burayı okudu galiba :D