Isterse 45 yasina gelsin ben bu Teodosic’i sari-kirmizi parcali formayla gormek istiyorum arkadas.Ne Larkin ne Micic ne baskasi.Benim icin en ozeli Teodosic..
Ben de çok isterim. Adamı izlemesi zevk.Isterse 45 yasina gelsin ben bu Teodosic’i sari-kirmizi parcali formayla gormek istiyorum arkadas.Ne Larkin ne Micic ne baskasi.Benim icin en ozeli Teodosic..
S.Obradovic Vasıfsız coach mı yok artık Mehmet iyi misin seni bilmesem basketbola sezonluk bakan adam dicem.. Bu adam gittiği yere seviye anlatıyor ve yükselişte olan bir coach, Monaco geçen sene F4 oynadı, Son Eurleague 3.sü ondan önce mitrovicle Monaconun hali ortadaydı. Bu haftaya kadar genelde ilk 4teydi şimdi 7leri görmüş kaldı ki 3.sıraya 2 galibiyet uzakta... Geçen hafta sezonun favorilerimden Barcelonaya 20 sayı fark attığını da hatırlatayım..Monaco su kadronun hakkini vermek istiyorsa bir an once Sasa Obradovic isimli vasifsiz koca yol vermeli.
S.Obradovic Vasıfsız coach mı yok artık Mehmet iyi misin seni bilmesem basketbola sezonluk bakan adam dicem.. Bu adam gittiği yere seviye anlatıyor ve yükselişte olan bir coach, Monaco geçen sene F4 oynadı, Son Eurleague 3.sü ondan önce mitrovicle Monaconun hali ortadaydı. Bu haftaya kadar genelde ilk 4teydi şimdi 7leri görmüş kaldı ki 3.sıraya 2 galibiyet uzakta... Geçen hafta sezonun favorilerimden Barcelonaya 20 sayı fark attığını da hatırlatayım..
hahshshshshshs abi kahkaha attım mesajına, büyük geçmiş olsunAbi Kizilyildiz 10 fark yemez ve Monaco galibiyetine 1000 lira bastik Birinden cikarmam gerekiyordu bu siniri
hahshshshshshs abi kahkaha attım mesajına, büyük geçmiş olsun
maçı izledim. 50 saniye de verdiler maçı. Nunn neden o kadar saçma sapan işler yaptı anlamadım.Pana'nın aldığı maglubiyet tam bir rezillikti bu arada. maçı izleyenler hak verecektir, ömrümde bu kadar saçma sapan bi mağlubiyet görmedim ben. Moneke çok acayip bir çar bu arada, izlemesi aşırı keyifli.
süreyi yiyip öyle kalksa o şuta yine bir şey yok, baskonia'ya o kadar uzun süre bıraktı ki yani ergin ataman takım otobüsüne almasa hakkıdır.maçı izledim. 50 saniye de verdiler maçı. Nunn neden o kadar saçma sapan işler yaptı anlamadım.