2023-2024 Euroleague

Oturu muhteşem topçu ya Larkin'in havaya attigi bütün topları bitirdi. iyi ki Beşiktaş'a gitmemiş.
bunu yazarken hezonja üçlük attı farkı çift topa çıkardı. 126-122. son 35 saniye.
 
Valencia'yı izlemeyi seviyorum ama Alex Mumbru rotasyonu o kadar kötü ve uzun süre yapıyor ki farkı bir tık açarak kazanabileceği maçta önce rakibi psikolojik olarak maça ortak ediyor,ardındanda takım olarak ecel terleri dökerek kazanmaya çalışıyorlar.

Ve bunu bu adam Acb maçlarındada yapıyor.Valencia için kazandığı maçlarda koçluk bir şey mi var diyorlar harbidende yok ya.
 
Barcelona son çeyrek ne yaptı öyle ya ? 8 dakikada sadece 4 sayı atabildiler.Bildiğin takım halinde kontak kapattılar.Laprovíttola'nın olmaması tamam ciddi eksik ama son çeyrek 14 sayı önde giripte kendi beceriksizliklerinle,hiçbir şey üretemeyerek Oli'yi maça ortak ediyorsun.

Benchten gelen Oscar Da Silva önündeki adamı bırakıp akıl tutulması yaşayıp Jokubaitis'in savunduğu adama koşuyor Peters bomboş üçlük atıyor.Parra 2 kez kendi boyunu aşan hareketler yapıp boş döndürüyor,savunmada batırıyor.Brizuela kötü savunma yapıp,hızlı hücumda 5 e 4 hücum ederlerken sağa sola,yukarı aşağı bakarak karşı alana geçiyor,kendi taraftarını bile delirtiyor.Vesely desen 3 fauldeyken net hücum faul yapıp sonrada teknik yiyip kendini attırıyor.Tamam Barcelona kontak kapattı hücumları rezildide Oli maça ortak olurken benchten gelen oyuncular ve Vesely ağır saçmalıyorlardı.Vesely'nin atılması Barcelona'ya bence maçıda kazandırdı.

4dk kala maç 79-76 a geldiğinde ise Oli üst üste 5 hücumdan boş döndü.

Son olarak fark 3 iken pota altında Hernangomez'e tam faul yapılırken Kalinic şuta kalkmıştı,Kalinic'in basketi altın niteliğindeydi.Top tekrar Barça'ya geçtiği için maçı kazandılar.
 
Wilbekin takriben 10 sezon önceki Daçka-PAO maçında dahi bunu yapmıştı. Görüntü beni hiç şaşırtmadı. Hücum ettiği pozisyondaysa Bayern'li oyuncu faul çalın dercesine müdahale etti fakat Wilbekin dengesiz yüklenerek hiç gösteremedi.

Maç sonunda tek doğru tercih yapabildiler, o da Yunan Dorsey'nin iki adımlık penetresiydi. Jasikevicius tam da bu tercihlerle büyüyemiyor.
 

Üst