2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Abdülkerim gibi belki de kariyerinin zirvesinde olan bir stoperi sol bek oynatmak nedir? Kim oynasın sorusu ise; Angelino’yu alanlara, Dubois’yı gönderenlere sorulmalı.
 
Zaha güzel bir gol attı. Zaten artık yeni transferler katkı vermeye başlamalı acilen, duruma göre devre arasında değişiklik de olabilir. Katkı vermeyenlerle yollar ayrılmalı.
 
devre arasinda ilk transfer orta sahaya yapilmali hemde acilen.

Kosmayi seven, fizik olarak güclü, Gedson tarzi bir orta saha alinmali.

Emil Breivik bile cok iyi olur Torreiranin yanina
 
Maçın skorundan bağımsız yazıyorum , Okan hoca hatalarında ısrar ediyor. Kerem A. dan 10 numara olmaz , Abdulkerim den sol bek olmaz , Kaan bizim ihtiyacımız olan orta saha değil . Orta saha kurgusunda bir tek garibim Torreria bir şeyler yapmaya çalışıyor. Okan hocanın Torrerianın yanına doğru 2 orta saha bulmalı.
Hakim de etkisiz ve faydasız şu ana kadar.
 
Sezon başından beri büyük beklentiyle transfer edilen oyuncuların faydalı olma yüzdeleri:

Zaha: %40
Tete: %60
Ziyech: %10
Ndombele: %5
Angelino: %2
Bakambu: %1
Davinson: %90


Aldığımız verim gerçekten çok düşük. Buna rağmen ligin zirvesini takip ediyor olmamız güzel lâkin bir an önce toparlanmalıyız. Bu şekilde devam edemez.
 
Son düzenleme:
Paşa maçına 5 stoperle çıkmakta nebilim.
Kereme zaten sözüm yok izleyen hala kerem diyorsa iyi günler onlara.
 
Hızlı oynayamiyoruz bir türlü hücumda, geri gelirken de özellikle Zaha cok ağır kalıyor,ikinciyi atmalıyız en kısa sürede yoksa yük yine aynı oyunculara binecek. 2 oldu
 
Kendi sahamızda Kasımpaşa gibi takımları ilk yarıdan ezip geçmemiz gerekirken niçin her maç sonu işkence çekiyoruz? Bu takım ne zaman tam anlamıyla hazır olacak?
 
Kötü futbola devam , hem de 50 bin seyirci önünde.
Avrupa Ş ligi ilk ön elemeden bu yana takımda giden tek iyi şey İcardinin takıma katılması ve D. Sanchez. , bir gram gelişme yok.
 

Üst