2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Toreira kırmızı gördü. Transfer yapılmazsa CL play off maçlarına Berkan - Sergio ile çıkacağız.

hayda Torrreria yok molde maçlarında.Bu orta saha ile Mertens , Oliveria , Berkan ve Kerem D. ile çok çok sıkıntı yaşarız.
Geçen sene şampiyon olan takımda 2 tane kiralık olup tutmamız gereken oyuncular var idi. Biri İcardi , biri Rashicca. Birini aldık ama öbürü hala yok , aynı yere Tete yi aldık ama hazır olur mu Molde maçlarına bilmiyorum.
Bunun dışında yapılması gereken , ilk 11 için 3 yer var idi , sol bek , 8 numara ve 10 numara. Sol bek alındı ama 8 ve 10 numara ortada yok. Eğer Molde maçlarına bunlar gelmez ise , al başına belayı. Yönetim bu açıdan sınıfta kalabilir.
Birde maç içinde Zaha artistik bir hareket yapmak istedi ama yapamadı , yedek kulubesinde Mertens ve İcardi pis pis güldüler , bu hiç hoşuma gitmedi.

Bu arada Rashicca yı bjk aldıysa , Halil den 10 kat değerli bir gol atmış olurlar bize.
Yönetim umarım bizi hayal kırıklığına uğratmaz.

Şu ana kadar sahada görülen top oynayışımız çok kötü. Bazı arkadaşlar yeni takım diyor , kayseri maçında ilk 11 de 1 tane yeni oyuncu var idi.
Keza bu maçın ilk 11 de de 1 tane yeni oyuncu var idi.
Takım pas yapamıyor , sahada ne oynadığımız belli değil , bir oyun şablonumuz var mi , ben anlayamadım.
Yapılan transfer İcardi ve sol bek hariç hiç biri aciliyet veya öncelik transferi değil .
çok can sıkıcı bir hala gidiyoruz.
Tek umudum , yarın Zaniolayı verip , 3-5 gün içinde öncelik orta saha olmak üzere 2-3 oyuncu almamız. Yoksa çok geç kalırız.

Rashica büyük kayıp ama şu anda sorunumuz asıl olarak orta saha. Molde tehlikeli bir takım. Berkan Oliveira ikilisi ile zorlanırız. Kamp görmüş hatta takımıyla maç oynamış bir adet orta saha haftasonuna kadar kadroya girmeli ve Molde deplasmanına yetiştirilmeli.

İş gittikçe erkek basketboldaki transfer sürecine benziyor. Orda da bir sürü transfer yaptık lâkin hâlâ net bir oyun kurucu yok, 3 numara yok, 5 numara yok. Futbolda da 8 numara yok, Rashica yok, 10 numara yok, Torreira’nın yedeği yok, güvenilir 3. stoper yok. Geçen sezona göre daha güçlü olmayı hedeflerken daha zayıf kalmasak bari.

Oyun aklı olan kanadı Beşiktaş 'a bırakan Erden Timur marka takintiliysa Halilovic Yeboah 'ı nasıl aldı acaba? Taylan Berkan'dan çok daha iyi top kontrolü vardı Berkan koşma dışında hiçbir şey yapamayan yedek bile olmaması gereken biri.

Rashica 'yı kaptırmak iş bilmezlik Hazard 'ı almaya çalışan Mata'yı alan akıl Allah'tan Zaniolo'yu tutmadık Erden Timur bu futbol aklıyla bisey yapamaz. Olimpia gördüğüm en yumuşak ve buna rağmen takıntılı şekilde ayağa oynamaya çalışan bir takım, görüp görebileceğimiz en kolay rakipti.

Kerem Barış gibi oyun zekasi düşük topu alıp gitmekten başka bisey düşünmeyen kanatlarla ve sadece Toreira ile gruplarda elek oluruz. Gedson ve Rashica, Burak Elmas ve Erden Timur aferin size.

Son düzenleme:
İş gittikçe erkek basketboldaki transfer sürecine benziyor. Orda da bir sürü transfer yaptık lâkin hâlâ net bir oyun kurucu yok, 3 numara yok, 5 numara yok. Futbolda da 8 numara yok, Rashica yok, 10 numara yok, Torreira’nın yedeği yok, güvenilir 3. stoper yok. Geçen sezona göre daha güçlü olmayı hedeflerken daha zayıf kalmasak bari.
Benzer bir plansızlık var futboldakiler daha iyi isimler olduğu için biraz gözden kaçıyor ama yine de transfer bittiğinde eksiklerin kapanmış olacağına inanmak istiyorum.

Oyun aklı olan kanadı Beşiktaş 'a bırakan Erden Timur marka takintiliysa Halilovic Yeboah 'ı nasıl aldı acaba? Taylan Berkan'dan çok daha iyi top kontrolü vardı Berkan koşma dışında hiçbir şey yapamayan yedek bile olmaması gereken biri.

Rashica 'yı kaptırmak iş bilmezlik Hazard 'ı almaya çalışan Mata'yı alan akıl Allah'tan Zaniolo'yu tutmadık Erden Timur bu futbol aklıyla bisey yapamaz. Olimpia gördüğüm en yumuşak ve buna rağmen takıntılı merhaba şekilde ayağa oynamaya yakın bir takım görüp görebileceğimiz en kolay rakipti.

Kerem Barış gibi oyun zekasi düşük topu alıp gitmekten başka bisey düşünmeyen kanatlarla ve sadece Toreira ile gruplarda ekek oluruz. Gedson ve Rashica, Burak Elmas ve Erden Timur aferin size.
Rashica gibi bir oyuncu için Erden Timur'a vurulmaz! Halil ve Yeboah'ı da Erden Timur mu aldı? Bu nasıl bir kafa?

Rashica yerine playmaker bir kanat isteniyor sanırım. İcardi ve Zaha varken bence doğru yöntem. Berghuis ismi geçenler arasından en doğru isim.
Tete umarım Rashica’yı aratmaz.

Ziyech geliyor. Ziyech Rashicadan büyük transfer helal olsun yönetime.

10 Numara Ziyech oynar hem sol ayakli cok iyi transfer olur

Rashica benim de çok sevdiğim ve burada kışın maçlarda yorumladığım, takımın en iyisi ve kahramanı dediğim bir isimdi. Ancak bir üst seviyede hedefin Şampiyonlar Ligi'nde iyi yerlere gelmekse, onun yerine daha üst seviye kalite futbolcular hedeflenmiş olabilir, bunu anlarım. Aynı şey diğer iyi katkı veren oyuncularımız için de geçerli. Torrerira ve Icardı'yi bu konudan ayrı tutuyorum tabii ki. Onlar hem katkı veren hem de üst segment oyuncular.