Balkan Kupası 3. ve son maç :
Galatasaray Daikin - KV DRITA
21 Eylül Perşembe günü saat 21.00
Yayın : GS TV
Galatasaray Daikin - KV DRITA
21 Eylül Perşembe günü saat 21.00
Yayın : GS TV
Teneke kupa kazanıp, şovunun yapılacağı hipotezini nereden çıkardınız anlayamadım. Konu şu ki, takımımız, Sultanlar ligi playoff'unda Nilüfer'i yenerek 5. olsaydı, playoffsuz challenge katılacaktı. Şu an durum yine aynı. Bu takımı yener ve şampiyon olursa, CEV Challenge'e katılacak. Kısaca hedef bu. Ayrıca, kazanılan her turnuva, takım puanını artıran ayrı bir öğedir.Balkan Kupası, Avrupa'nın en sert ve en güçlü takımlarının olduğu çok değerli ve prestijli bir kupa? Kazanırsak büyük iş yapmış oluruz ? Hey Allahım ya şu takımı düşürdükleri hallere bak. Şu teneke kupayı kazanıp bunun şovunu yapacaklar. Utanmazlar...
Evet doğru ancak konu hangi açıdan baktığınıza bağlı. Bu tür rakipler karşısında odaklanmak da zordur. Kaba taslak, hangi oyuncunun, hangi düzeyde olduğu konusunda da bir fikir verebilir. Kanımca,Liseden bozma bir takım gibi rakip.
haberleri yoktur hiç sanmıyorumAcaba GS resmi twitter hesabı, bu bilgiyi paylaşmak için neyi bekliyor? Yoksa haberleri'mi yok?
Bence en zorlu olanı, Novara. Oldukça iyi oyunculara sahip ve köklü bir kulüp. Belirttiğiniz gibi Nilüfer ve Casalmaggiore de can sıkabilir. Ayrıca Yunan AEK ile Olympiakos ve özellikle de Alman Pfefingen ile Fransız takımı Neptune'ü de dikkate almak gerekir. Yani kendi gücümüze göre, evet kolay sayılabilecek rakipler de var ama takımımızın adaptasyon sürecini hızla tamamlaması gerekiyor ki yukarıda saydığım olası engelleri kolaylıkla aşabilsin. İş, teknik heyetle oyunculara kalıyor. Ben de, kendi fikrimce o ışığı görüyorum ama herşey sahada başlar ve biter. Umarım uzun zamandan sonra, Avrupa'da başarılı sonuçlar alırız.Bana kalırsa Casalmaggiore yada Galatasaray şampiyon olur iki takımda denk güçte ama Nilüfer şampiyon olursa da şaşırmam düşük bütçelerle çok şey başarıyor senelerdir bu üç takım dışında kalan takımlar kalite olarak çok düşük