Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
En azından kötünün iyisini düşünün. Rus takımları katılmış olsaydı, şu an BVA'da idik. Eğer yanlışım yoksa, challenge'de şampiyonluk halinde CEV'e katılma olasılığımız var. Artık en azından ileriye dönük yeni yapılanma vaktidir. Ağlayıp sızlayarak, bir yere varamayız.Artık kupa3te, challenge cupta mücadele ediyoruz.yazıklar olsun.asırlık çınar ,ne günlere kaldı.
Şikayetlerinizde ve beklentilerinizde yerden göğe kadar haklısınız ve size katılıyorum. Üstteki yazı ve yorumlarımda ve önceki paylaşımlarımda da benzer düşünceleri zaten paylaşmıştım. Şu an geldiğimiz nokta itibarı ile, en azından kariyerli bir hoca değişikliği görüyoruz. İlkin, Logan, Ayçin ve Sude'nin elde tutulması da akıllıca bir tercih. Devre arası transfer Emine'nin de bu yıl verimli olabileceğini düşünüyorum. Maja Savic alınırsa, orta hücum ve bloklarımız kesinlikle oturacaktır. Önceden önermiş olduğum Kurtagic benzeri bir oyuncu ve klas olarak da Stevanovic kalitesindedir. Pasör mevkisi Kanami ile doldurulursa fena bir seçim olmayacak ancak keşke Nazlı'yı göndermek durumunda olunmasaydı.. Sorun olarak görülebilecek noktalar şu an Bihterle birlikte görev alacak üst düzey bir libero ve kronik yetmezliğimiz, dağıtıcı güçlü bir pasör çaprazıdır. Cuttino'nun yeni takım ve sistemle verimliliği ne olacak birlikte izleyip göreceğiz ancak yeniden vurgulamak isterim ki, eleştiri ve beklentilerinize yürekten katılıyorum ve her gerçek Galatasaraylının da aynı görüş ve düşünceler içerisinde olduğuna inanıyorum.Mete, kardeşim zaten yıllardır saç baş yoluyor, kahroluyoruz. amatör branşlarda, şampiyonluğu bulunmayan tek şube takımı bayan voleybol.yazık değilmi?bu şubelere, yapılan üvey evlat, muamelesi yüzünden; challengeye katılıyorsak onada şükür, demek bize bir şey kazandırmaz. Çözüm belli.ama o çözüme, ulaşacak misyona sahip olan samimi, bir galatasaraylı ,pek yok amatör branşlarda. Hepsi dost, ahbap, torpili ile şubeye demir atmış.bu böyle gitmez.düzelir bu işler. ama ne zaman düzelir?
Bir süreden beri söylenti aşamasındadır ve bunu önceden de paylaşmıştım. Alınması halinde çok faydalı olacağını ve orta blok ve hücumlarda etkili olacağını düşünüyorum. Bununla birlikte, önceden önerdiğim Hena Kurtagic, bugün itibarı ile Kanami'nin geldiği Neptune De Nantes ile imzaladı. İnşallah Maja'yı kaçırmayızMAJA SAVİC GALATASARAY’DA!!
Geçtiğimiz 2 sezonu Almanya Bundesliga’da SC Postdam’da geçiren Sırp milli orta blokör Maja Savic, yeni sezonda Galatasaray forması giyecek. Savic’in kariyerinde 3 Sırbistan Ligi Şampiyonluğu, 3 Sırp Kupası Şampiyonluğu, 1 Alman Süper Kupa Şampiyonluğu, 1 Gloria Cup Şampiyonluğu bulunmakta!
#İlkKezVolleyTurkeyDe
#VOLLEYTRANSFERS
#VolleyTurkeyNews
İyi oyuncu .demekki iyi oyuncu transferleri yapmak zor değil. Bu branşın, yönetiminde olanlar elini taşın altına, koyuverseler en azından yıllardır hasretini çektiğimiz, şampiyonluğu, yada şampiyonlukları, önceden yaşamış olurduk.MAJA SAVİC GALATASARAY’DA!!
Geçtiğimiz 2 sezonu Almanya Bundesliga’da SC Postdam’da geçiren Sırp milli orta blokör Maja Savic, yeni sezonda Galatasaray forması giyecek. Savic’in kariyerinde 3 Sırbistan Ligi Şampiyonluğu, 3 Sırp Kupası Şampiyonluğu, 1 Alman Süper Kupa Şampiyonluğu, 1 Gloria Cup Şampiyonluğu bulunmakta!
#İlkKezVolleyTurkeyDe
#VOLLEYTRANSFERS
#VolleyTurkeyNews