Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
25 Aralık tarihli paylaşımınızda vermiş olduğunuz haberin doğruluğu teyit edildi. Tebrik ederim. Kendall Kipp, Firenze ile imzaladı. Sonuç olarak, hem Kipp hem Jehlarova uçtu. Geçmiş ola...Bakalım bizim pastanın kreması ve çileği nasıl olacak....Dediğin gibi Kipp ve Jehlarova sabredilirse geleceği dönük önemli transferler olur ama Kipp için İtalyanlar Frienze ile anlaşmak üzere haberleri yaptı ama cazip bir teklifle takıma kazandırılabilir Kanami gereken bütçe ayrılırsa yedek pasör olarak kalabilir Japon disiplini olan bir oyuncu belli bir seviyenin altına düşmüyor hızlı oyunun çok önemli olduğu dönemde hızlı paslarla da önemli katkı veriyor ama boyu sorun yanında onu kesebilecek kaliteli bir pasör daha şart
Zaten Alexia'nın takımımıza dahil olması ile çok katkısının olmayacağını düşünmek, voleyboldan tamamen bihaber olmak demektir. Yani bunu anlamak yada bilmek için, kahin olmaya gerek yok. Tam aksine, Türk vatandaşı olması nedeni ile, tüm denklemi değiştirecek nitelikte bir transfer olur.Özlem Özçelik:Alexia’nın Galatasaray’a çok katkısı olur ve Galatasaray’ın seneye çok güçlü bir kadro kuracağını biliyorum çokta sağlam oyuncular gelecek bunun bilgisi net.
(Mackolik)
Logan lazovic den çok daha iyi oyuncu. Bu nasıl büyüme?.LOVB’e yeni transfer!
Galatasaray Daikin forması giyen smaçör Logan Eggleston, gelecek sezonda LOVB Austin forması giyecek.
Seneye Logan ve Danielle Cuttino yoklar.
Amerikalı bir çok oyuncu kendi ülkesinde oynamak istiyor yönetimlik bir şey olduğunu düşünmüyorum bir çok yıldız oyuncu Avrupa da kalmaya ikna edilemediLogan lazovic den çok daha iyi oyuncu. Bu nasıl büyüme?.
Söylenen orta oyuncu da Folie olabilir diye düşünüyorum bu sene çok forma şansı bulamadı Milano da ama bir bilgim yok tamamen tahmin.Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara, Gün Ortası programında transfer gündemine de değindi.
Cibara, Heither Gneiting yerine İtalyan orta oyuncu transfer edildiğini ve Katarina Lazovic’le birlikte bu ay içinde takıma katılacaklarını açıkladı.