• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Radebough- Jonah Mathews konusu sene başında gündeme geldiğinde ben olsam Mathews'i alırım demiştim. Bir Radebough ya bakalım bir de Mathews'e..
Doğru tercihi yine beşiktaş yapmış. Radebough tamamen düzen oyuncusu ve pek bir numarası yok.

Düzen olmadığı yerde düzen oyuncusuna suç bulunmaz. Şu sistemle şuraya Matthews'i koy Radebaugh'dan fazlasını oynamaz. Takımın en büyük sorunu hocası bu sorun çözülmedikçe bu kadroyla bir yere gidilmez.

Düzen olmadığı yerde düzen oyuncusuna suç bulunmaz. Şu sistemle şuraya Matthews'i koy Radebaugh'dan fazlasını oynamaz. Takımın en büyük sorunu hocası bu sorun çözülmedikçe bu kadroyla bir yere gidilmez.
Takımın hocası en büyük sorun doğru ama düzen takımında da düzen dışı bir takımda da Mathews Radebough ile top diye oynar:)

Trinchieri nerdesin?

Valla pek zannetmiyorum. Bir defa profil olarak çok farklı oyuncular. Ama matthews gelip şu takımda oynasın nerden bulmuşlar bunu diyecek ilk 3 kişiden birisin abi bunu kötü manada söylemiyorum:)

Takımda pivot görmeyeli uzun zaman olmuştu. Hoş geldin McCormack. Prepelic'de oyun aklı olsun şutu olsun kaliteli basketçi.

Benfica bize uygun bir rakipti şans bir anlamda. Vakit kaybetmeden koç değişmeli.

Galatasaray’in mevcut kadrosunun son iki eklemeyle birlikte totalde Besiktas’in kadrosundan daha kaliteli oldugunu dusunuyorum.

Bizde Mitrovic oldugu surece cogu oyuncumuzun yuzde yuzunu goremeyecegimizden eminim.Insallah yanilirim bu konuda.Prepelic ve Mccormack cok iyi basladilar ama Mitrovic etkisiyle geri gitmezler umarim.

Edo muric 32 yaşında
3 numara
Grovat 29 yaşında 3 numara
Justin Jackson 28 yaşında 3 numara

Sizce nasıl olur ?

Takımda ilk 5'i yapsanız kimleri yazarsınız ?

Valla pek zannetmiyorum. Bir defa profil olarak çok farklı oyuncular. Ama matthews gelip şu takımda oynasın nerden bulmuşlar bunu diyecek ilk 3 kişiden birisin abi bunu kötü manada söylemiyorum:)
Mathews'i bizimle adı çıktığında ayrıntılı olarak izledim benim sevdiğim tarzda bir oyuncu. Ben beğeniyorum o yüzden takımda olsaydı da fikrim aynı olurdu. El tavuğu kaz görünür meselesi değil benim için. Ben Gerald Fitch'i de çok beğenirdim onun da beğenmeyeni çoktur.

Ama takımla ilgili söylediklerine genel manada katılıyorum. Koç değişikliği elzem ama yapmamakta ısrar edecekler sanırım.

N.Markovic olsa aslında güzel olurdu coach..

Halilovic Martin Dee ile yollar ayrılır 4 gelir bana kalsa Radebaugh ile de yolları ayırırım talibi çıkar

Mitrovic, walden, dee bost, halilovic gtimesi gerekenler zaten. Adamı kurtarıcı diye getirdiler bide sosyal medya'da show yaptılar😂.
Max heidegger ve bi tane 3.5 tarzı skorer birini alıp sezonu kurtaralım. Olursa daulton hommes iyi olur.

Son düzenleme:
Bu işten parasını kaldıran kaldırdı zaten ordan sonra Bost gitse ne olur gitmese ne olur :)

Geri