Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Öncelikle, böyle bir programın olduğundan haberdar ettiğin için çok teşekkürler. Paylaşımın üzerine ben de oturup izledim. İlk programları imiş. Açık söylemek gerekirse, bende biraz hayal kırıklığı yarattı. Adeta, elektrikler kesik olduğundan sınavına çalışmamış çocuklar gibiydiler. Önlerinde ne doğru dürüst bir not, ne referans olabilecek kaynak olmadan, tamamen geyik muhabbetine dönüşmüş, senkronize olamamış, vıyır vıyır bir program olmuş. Buradaki forumda, herhangi bir arkadaş yapacak olsa, eminim çatır çatır daha başarılı bir program yapabilirdi. Umarım bundan sonraki programları, bu ilk programdan çok daha başarılı olur ve Her Daim Voleybol gibi, gümbür gümbür, net ve çarpıcı, akıcı, verilere dayanan ve hiç sıkılmadan izlenebilir bir program yaparlar.Fileye temas programına göre Sultanlar Ligi ilk 4 haftanın en iyi kadrosu:
Pasör: Bongaerts(Galatasaray)
Pasör Çaprazı:Vargas(Fenerbahçe)
Smaçör:Ana Cristina(Fenerbahçe)
Smaçör: İlkin Aydın(Galatasaray) - BUSA
Orta oyuncu:Timmerman(Galatasaray)
Orta oyuncu:Zehra Güneş(Vakıfbank)
Libero:Eylül Yatgın(Galatasaray)
Güzel bir yorum ama bana kalırsa, kimin oynadığından daha önemli olanı, kimin nerede ne kadar katkı yapacağı ve nasıl performans göstereceği önemli. Koç, tabii ki en doğru kadroyu çıkarmaya çalışacak ama dikkat etmesi gereken konu, iki maç öncesinde olduğu gibi, çok da verimli oynayamayan oyuncu veya oyuncular üzerinde maç sonuna kadar ısrarcı olmaması. Lazoviç ile başlamasında sorun görmüyorum. Sonuçta hafta içi maç oynamadı ve dinlendi. Bu maçta, başarılı olabilir ancak istenen performans alınamazsa, Kalandadze ile rotasyona girmeli. Bu, genelde herkes için düşünülmesi gereken bir uygulama.Bu maçta Lazovic yerine Kalandadze oynamalı bence. Önceki maç iyi sinyaller verdi sadece manşeti sıkıntıydı ama normal kariyerinde iyi manşet alan hatta bir çok turnuva da en iyi manşet alan oyuncu seçildiğini biliyoruz. Servis blok alanında bence çok etkiliydi blok üstü hücum edebilen 1.86 bir smaçör olması da bir artı bence Bahçelievler maçında denenip bu maçta da iyi oynarsa Fener maçında Lazovic yerine oynamalı. Ama Hernandez biraz garantici davranıyor şuan Lazovic ile başlar Fener maçına gibi duruyor.