Takım rolleri net olursa sezon başladığında Ekim kasım ayında gidişat belli olur ona göre hamle yapılabilir. Jarell Martin Walden gibi 500 binlik kontratı yok. 100-150 bin ancadir. Izundu bile daha maliyetli.
Galatasaray 'ın önümüzdeki sezon hedefi nedir bilmiyoruz hedefi koç değil Can Natan'ın açıklaması lazım
Abi patlamış galiba transfer.pivot zaten angel delgado değil mi?
pivot zaten angel delgado değil mi?
Abi biz niye Sadık 30 dakika oynasın diye kasalım ki? Sadık sakat olunca sahaya Türk atanacak mıyız? Ligdeki Fenerbahçe ve Efes'ı çıkar bizden çok çok daha iyi yerlileri sahip takım mı var herkes bir yerli atacak sahaya. Buğrahan, Göksenin, Sadık, yerli PG kimse bunları döndüre döndüre atarız sahaya. Gerçekten bir pozisyonu tırnak içinde yetersiz yabancıyla geçme işine mantık aramamak lazım. Yani Buğrahan'a kızıyoruz filan hepimiz ama Fener, Efes dışında kimde oynamaz bu ligde?Zaten mevcut kural ozelinde sahaya atabileceğin kaç tane yerli var ki ülke genelinde? Aklıma Furkan haltali geliyor, Sadık geliyor, Ercan geliyor başka kimse gelmiyor. Belki vardır 1-2 kişi daha ama onun dışında cırt gibi. Sadık 21-22 sezonunda oynadığı topun ucundan esintiler izletse zaten razı olacağız ondan. Bu sezon yeniden çıkışa geçeceği sezon olacak inşallah, kendisine çok ciddi bir misyon yükleniyor ve degerlendirirse kendisi için de çok olumlu olur uzun vadede.
Özürlük bişey yok dostum hepimiz böyle heyecanlıyız son isimler için.Özür diliyorum.
Haberi yapan hesap fakemiş.![]()
Acaba kaç k önerdiler merak ettim,umarım alamazlar. Bizde telif yapmıştık bizi reddetmişti diye haber vardı. Delgado'ya 500 k çıkıyorsa normal şartlarda almamız lazım willeyi.