Otis Livingston hariç bütün transferler 7. ya da 8. sıradan Play-off'a tutunmak ve sonrasında tek maç kazanamadan elenmek üzerine. Bu son transfer Roberts Blumbergs ise direkt küme düşmemeye oynayan takımların yapacağı çapta bir transfer. Bu kadar düşük seviyedeki oyuncularla (James Palmer Jr. , Izundu, David Efianayi, Blumbergs) bırakın Türkiye'de ve Basketbol Şampiyonlar liginde şampiyon olmayı ilk 4'e bile girilemez. Yakup Sekizkök'ün koç, Dursun Özbek'in başkan olduğu bir yapıdan zaten büyük beklentilerim yoktu ama transferler "Ben büyük takım olmak istemiyorum. Ligde ve Avrupada şampiyonluğa oynamak istemiyorum. Ben sıradan olmak istiyorum" diye bağırıyor.
Izdırap dolu bir sezona hazır olun.

Izdırap dolu bir sezona hazır olun.

Aynen Yakup hoca ve ekibi izlemedi siz izlediniz herkesi. 1 hamleyle battık bittik aynen. Oraya az süre alacak bir isim geleceği zaten söylenmişti şaşılacak birşey yok. Bütçe belli. Bütçe ve şartlar doğrultusunda en iyisi yapılmaya çalışılıyor. Tüm hamlelerden memnunum. Gelecek kısa ve ana pivot da ağırlıklarını koyacak isimler olacaktır. Güzel bir sezon bizi bekliyor.
 Aynen Yakup hoca ve ekibi izlemedi siz izlediniz herkesi. 1 hamleyle battık bittik aynen. Oraya az süre alacak bir isim geleceği zaten söylenmişti şaşılacak birşey yok. Bütçe belli. Bütçe ve şartlar doğrultusunda en iyisi yapılmaya çalışılıyor. Tüm hamlelerden memnunum. Gelecek kısa ve ana pivot da ağırlıklarını koyacak isimler olacaktır. Güzel bir sezon bizi bekliyor.