Eurohoops oyuncunun bu sezonki EC performansından kesitler atmış.

Şurda da Yunan liginin full maçları var playlist halinde daha detaylı bakmak isteyenler için.

Savunmada epey istekli ve iştahlı bir oyuncu. Alan kaplayabiliyor. Ben hiç de öyle temastan kaçan bir oyuncu görmüyorum. Teması alıyor ve geri adım da attırıyor. Sadık bu temasları alsa devrilmişti çoktan. Ayak çabukluğu ve atletizmi savunmada güçlü tarafları. Scoutlar bunları belirtmekten imtina etti sanırım veya scoutlukları o kadar.

Şurda da Yunan liginin full maçları var playlist halinde daha detaylı bakmak isteyenler için.
Savunmada epey istekli ve iştahlı bir oyuncu. Alan kaplayabiliyor. Ben hiç de öyle temastan kaçan bir oyuncu görmüyorum. Teması alıyor ve geri adım da attırıyor. Sadık bu temasları alsa devrilmişti çoktan. Ayak çabukluğu ve atletizmi savunmada güçlü tarafları. Scoutlar bunları belirtmekten imtina etti sanırım veya scoutlukları o kadar.

Son düzenleme: 

Baya temas seviyormuş hakikaten.
 Baya temas seviyormuş hakikaten. 

Bu herşeyi biliyorum ben üstünüm özgüveni nerden geliyormuş acaba. Anca çoluk çocuğu kandırırsınız siz. Gayet iyi bir oyuncu full maç izledim ve gözlemlerimi de yazdım sen de izle boş ahkam keseceğine. Gerçi oturup bütün aris maçlarını izlemiş olabilir bu arkadaş heralde asosyal olabilir. Harcanıyosunuz burada gurmeler
  Bu herşeyi biliyorum ben üstünüm özgüveni nerden geliyormuş acaba. Anca çoluk çocuğu kandırırsınız siz. Gayet iyi bir oyuncu full maç izledim ve gözlemlerimi de yazdım sen de izle boş ahkam keseceğine. Gerçi oturup bütün aris maçlarını izlemiş olabilir bu arkadaş heralde asosyal olabilir. Harcanıyosunuz burada gurmeler (emoji'de koyalım eksik olmasın )
(emoji'de koyalım eksik olmasın ) Oyuncu hakkında düzgün bir yorum yapamadan bir bilgisi olmadan burada oyuncu hakkında yorumlarını belirtenlere ve koça saydırmaya gelmiş. O zırvalar senin ne kadar boş bir insan olduğunu gösteriyor sadece. Malum linkten maçları izleyen gs sevdalısı objektif arkadaşlar zaten oyuncunun performansını görmüşlerdir. Sizin egoist yorumlarına ihtiyaçları yoktur.
 Oyuncu hakkında düzgün bir yorum yapamadan bir bilgisi olmadan burada oyuncu hakkında yorumlarını belirtenlere ve koça saydırmaya gelmiş. O zırvalar senin ne kadar boş bir insan olduğunu gösteriyor sadece. Malum linkten maçları izleyen gs sevdalısı objektif arkadaşlar zaten oyuncunun performansını görmüşlerdir. Sizin egoist yorumlarına ihtiyaçları yoktur.