Bi farkı olmazdı, ekstra bi fark yaratmazdı.TT Kyle Alexander'i almış Delgado yerine biz alsak daha iyi olmaz mıydı?
Orta sınıf bir oyuncu Enoch'tan sert geçen yıl yazmıştım olsa diye. 300-350 civaridir ücreti.TT Kyle Alexander'i almış Delgado yerine biz alsak daha iyi olmaz mıydı?
Bütçe düşük ama bu düşük bütçeye göre ilk tercihler olmuş olamaz mı?Problemin bu olduğunu sanmıyorum, geçen sene Sadık'ı mesela Efes'e kaptırmış olsak küfür kıyamet gidecektik e Efes'in elinden oyuncu alacaksak da belli bir meblanın üstüne çıkmamız gerekiyor. Yukarıda linki atılan programda da yapılan transferlerin hepsinin ilk tercih olduğu söylendi. Bütçesel bir problemimiz olduğunu sanmıyorum.
Bütçe düşük ama bu düşük bütçeye göre ilk tercihler olmuş olamaz mı?
Hayır.TT Kyle Alexander'i almış Delgado yerine biz alsak daha iyi olmaz mıydı?
Geçen sezonu neredeyse boş geçirmiş ama 2 sezon önce Portland'da 58 maça çıkıp (25'i ilk 5) 20 dakika ortalamayla oynamış. Daha yeni 24 yaşına bastığını düşünürsek potansiyeli var. NCAA'de 2 sezonda yıldız performansı göstermiş. Bu sayede 2020 NBA Draftı'nda 46. sıradan (Yam Madar'ın, Isaiah Joe'nun ve Paul Reed'İn önünden) seçilmiş.Erdal Bey NBA Türkiye temsilcisi olarak Ankaragücü`nün cj elleby transferini kaçırdınız. bi onu da değerlendirin isterseniz.
![]()
CJ Elleby Stats, Height, Weight, Position, Draft Status and more | Basketball-Reference.com
Checkout the latest stats of CJ Elleby. Get info about his position, age, height, weight, draft status, shoots, school and more on Basketball-Reference.comwww.basketball-reference.com
Üste para verse gelemez buraya.Melih Mahmutoğlu fb den ayrılmş. Keşke biraz bütçe olsaydı. Çok iyi olurdu.