#24 Jewell Loyd

Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en kepaze yönetimin yediği haltlar yüzünden şubelerin düştüğü hale bak. Bunlar ellerinden gelse erkek basketbolu da bu sene bitirirdi de taraftar boğardı bunları. Ondan çekindiler herhalde. Ünal Aysal' ın Bay Ego' yu takımdan gönderdiğinde büyük tepki veren taraftar, şu rezil yönetime utanmasa gıkını çıkarmayacak. Koskoca Gaatasaray ne hale geldi.Yazık çok yazık...

Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en kepaze yönetimin yediği haltlar yüzünden şubelerin düştüğü hale bak. Bunlar ellerinden gelse erkek basketbolu da bu sene bitirirdi de taraftar boğardı bunları. Ondan çekindiler herhalde. Ünal Aysal' ın Bay Ego' yu takımdan gönderdiğinde büyük tepki veren taraftar, şu rezil yönetime utanmasa gıkını çıkarmayacak. Koskoca Gaatasaray ne hale geldi.Yazık çok yazık...
Hangi taraftar Berkan bey? Ben satılık bir grup haricinde tepki vermeyeni görmüyorum.

0affc2872e35f8e9b31632fe29891d1d.jpg

Şu yazıyı hangi gerizekalı yazdıysa yarın istifa etsin.
Sen sözleşmenin gereğini yerine getirmeyip sonra bankalar kapalı diye resmi açıklama yaparsan insanlar gülerler, ama ağızlarıyla değil...
Kulübün bir sürü hukukçusu vardır suç nedir ne değildir hangi davranışlar suç teşkil eder ona da bir ceza kanunlarından baksınlar. 1 maaş olduğu konusunda da ciddi şüphelerim var Loyd iyidir kötüdür bu başka mesele. Utanç verici bir açıklama bence de

Saçma,komik,talihsiz ne dersen cuk oturur bu açıklama için.

Bu ayda elden verselermiş kızın parasını ,menajeri ihtar çekince gelmiş akıllarına yönetme yetisine sahip olmayanların.

Nedense son yıllarda maaş ödeyememe gibi skandallarla gündeme gelen ne yazık ki bizim kulübümüz oluyor Galatasarayın itibarını daha ne kadar yerin dibine sokacak ey yönetme yetisine sahip olmayanlar!

Biz hukukçuların performansını Kizer skandalında da gördük.
Şu açıklamayı hem de kulüp adını kullanarak yapmak ciddi bir sorundur. Ama esas sorun bu çapsızları ibra eden, hala o kulübün yönetiminde tutan Genel Kuruldadır.

Yahu bankalar kapalı ne demek kardeşim ya. Şunu kim yazıyor merak ediyorum. İtibar zaten yerdeydi yerin yedi kat dibine sokuyorsunuz bizi

Şimdi sen oyuncunun maaşını ödemeyerek sözleşme yükümlülüklerini yerine getirmeyerek açık bir şekilde suç işliyorsun. Ama oyuncu hakkını aradı diye sizler tarafından suç işlemiş oluyor öyle mi ?

Madem Pazar günü bankalar kapalı madem ki 1 maaş alacağının olduğunu biliyorsunuz da bu sorunu neden Cuma günü halletmiyorsunuz ? Şimdi şu yapılan açıklamanın çaresizliğine bakınca Galatasaray'ı bu çapsızların yönettiğini görünce üzüntüm daha çok artıyor. Çok yazık.

Bu maaş ödenmemesi büyük ihtimalle tüm takıma yönelikti, herhalde tek Loyd'un maaşı değildi, keşke tüm takım maça çıkmayarak tepki koysaydı, o zaman böyle yüzsüzce pişkin pişkin zeytin yağ gibi üste çıkmaya çalışmazlardı, sizede sizi oraya getirenlere de yazıklar olsun, bu tür bir durumda oyuncuların toplu halde tepki koyması gerekiyor yoksa bunlar akılanmayacak, öyle bir açıklama ki sanki takıma milyon dolarlar veriyorlar, tüm takımın bütçesi Hamit'in bir yıllık maaşından az...

O değilde yönetim hala loyd a gereken ceza verilecek diyor..ulan parasını vermiyosun bi de ceza vereceksin.neyin kafasinda bu yönetim. .bu yönetimi nasil indirecez ...bu ne biçim yönetim. ..kafayı yiyecek bunlar yüzünden tüm Galatasaray lilar ben başta olmak üzere. .

Whealen'den sonra maalesef Loyd'u da kaybettik . Önümüzdeki sezon böyle potansiyelli , ABD milli takimina secilmis , şutu cok temiz bir oyuncuyu takimda tutup yanina augustus tarzi bir oyuncu monte etmek varken biz yine kendimize küstürmeyi seçtik .. Herkes suclu bizim ' gerizekali' yönetim hakli .. Şu acıklamada Loyd'un tamamiyle hakli oldugunu anlamak icin bu sezon bu yönetimin gösterdigi ' duruş ' vizyonsuzluk ve performansa bakın .. Ali dürüst ve Abdurrahim albayrak gibi Galatasaray icin kendisini feda eden yöneticilerden ; Fatih işbecer gibi , ismini hatirlayamadigim TT arena'da çerez yiyerek elinde telefon laylay lom mac izleyen 'yöneticilere ' ... Nerede görülmüs basarili olan bir oluşuma çomak sokuldugu ? Futbolda 4 yilda 3 sampiyonluk alıp tüm kupalari toplayan bir olusum bu kadar hic edilebilirdi . Yayinda ve yapimda emegi gecen herkesin ...!

Loyd, buraya Dursun Özbek'in yağlı suratı için gelmiyor. Parasını/maaşını vereceksin. O bahaneler filan boş laf.

Yapılan açıklama günden güne yüzsüzlüğü ve beceriksizliği artan yönetimin imzası niteliğinde. Resmi siteden yapılan tüm açıklamaların hepsinde bir skandal mevcut. Alex'in söylemediği sözü resmi siteden söylenmiş gibi paylaşan zihniyete bu açıklamayı çok görmemek lazım. Aynı zihniyet her futbol maçı sonrası tekrar ortaya çıkıyor. Bu insanlar o koltuktan gitmedikçe; başarılı ve saygın bir Galatasaray görmek hiçbir branş için mümkün değil.

Kontratı olan oyuncu, maaşı ödenmediğinde maça çıkmayıp suç işlemiş oluyorsa; aynı mantıkla bahsedilen kontratta yazan maaşı ödeyemeyen yönetim açık bir suç işlemiş olmuyor mu?

Resmi açıklama resmen taraftarı aptal yerine koymaktır. Maaşları zamanında ödemediniz eyvallah. Menajer paranın bankaya yatırılmasını istiyor,sen açıklamada diyorsun bankalar kapalı. Sen bunu menajere anlatacaksın,ikna edeceksin. Olmadı kaç bin dolarsa maaşı, diyeceksin al kardeşim elden veriyorum bankalar kapalı olduğu için.Yahu bayan basketbol takımında bir yabancı basketbolcunun maaşı ne kadar olabilir ki ? 10 bin bilemedin 20 bin dolar.Belki de bu rakamlardan daha az. Belki de bir yöneticinin eşinin haftasonu lüks bir Avm 'de yaptığı alışveriş kadar maaşı var. Hiç bir boku beceremiyorsan, bankalar kapalı menajer kardeş deyip,cebinden maaşı elden menajere verirsin o oyuncuyu oynatırsın. Yahu play off maçı bu,önemli bir maç.

Özetle...

Yönetim, bu takımın başarılı olmasını istemediği için Jewell Loyd un oynayıp oynamaması umurlarında olmadı.Bu yüzden de oynaması içinde hiç bir girişimde bulunmadılar.Tek diyeceğim,Allah sizin belanızı versin çapsızlar.

Eklemeden geçemeyeceğim. Kimse kusura bakmasın ama bu olayda Ekrem Memnun' un da suçu var. Senin takımının belkide ete dişe dokunur tek oyuncusu Loyd playoff maçında böyle bir kepazelik yüzünden oynamayacak ve sen tavır koymayacaksın.Olmadı.Çıkarmayacaksın abicim takımı maça, bırak hükmen yenilsinler.Daha 1 sene önce Avrupanın en büyüğü olmuş takımı ite köpeğe madara edenlere tavrını koyacaksın,dik duracaksın,vereceksin istifayı bırakıp gideceksin arkana bakmadan. Bugün 2. başkanın açıklamalarını dinledikten sonra bunların yüzüne küfretsen tükürsen yarabbi şükür diyen tipler.O yüzden keskin tavırlar koymadan, bunları taraftarın önüne iyice atmadan adam olmazlar.

Süper zeka yönetimin yaptığı açıklamaya bak. Hafta sonu bankalar kapalıymış. Pişkinlikte utanmasalar şikecileri geçecekler. Allah'tan olay hafta içi yaşanmadı. O zaman da "çarşamba çarşafa dolanır", "perşembe perişanlıktır",
"cuma mübarek gün" falan diye açıklama yaparlardı herhalde.

175 bin dolar diye biliyorum maaşını

175 bin dolar olduğunu sanmıyorum ama olsa bile o parayı menajere vereceksin ne olursa olsun. Takımın en önemli oyuncusunu en önemli maçlardan birinde oynatmamak affedilir gibi değil. Bu konuda Loyd' da en ufak hata bulmuyorum.Daha 22 yaşında, ilk kez ülke dışında bir takımda oynuyor.Büyük ihtimalle menajerinin etkisiyle oynamamıştır diye düşünüyorum.Belkide bizim bilemediğim sezon içi maaş gecikmeleri varsa da oda etken olmuş olabilir. Yok abi aklım almıyor bir türlü, hem maaşları geciktirip hemde saçma sapan resmi açıklamalarda bulunmak.İşe gitmeyip otobüsü kaçırdım teyzem öldü yalanlarına başvuran kaypak bir işçi açıklaması olmuş.

Resmi açıklama resmen taraftarı aptal yerine koymaktır. Maaşları zamanında ödemediniz eyvallah. Menajer paranın bankaya yatırılmasını istiyor,sen açıklamada diyorsun bankalar kapalı. Sen bunu menajere anlatacaksın,ikna edeceksin. Olmadı kaç bin dolarsa maaşı, diyeceksin al kardeşim elden veriyorum bankalar kapalı olduğu için.Yahu bayan basketbol takımında bir yabancı basketbolcunun maaşı ne kadar olabilir ki ? 10 bin bilemedin 20 bin dolar.Belki de bu rakamlardan daha az. Belki de bir yöneticinin eşinin haftasonu lüks bir Avm 'de yaptığı alışveriş kadar maaşı var. Hiç bir boku beceremiyorsan, bankalar kapalı menajer kardeş deyip,cebinden maaşı elden menajere verirsin o oyuncuyu oynatırsın. Yahu play off maçı bu,önemli bir maç.

Özetle...

Yönetim, bu takımın başarılı olmasını istemediği için Jewell Loyd un oynayıp oynamaması umurlarında olmadı.Bu yüzden de oynaması içinde hiç bir girişimde bulunmadılar.Tek diyeceğim,Allah sizin belanızı versin çapsızlar.

Eklemeden geçemeyeceğim. Kimse kusura bakmasın ama bu olayda Ekrem Memnun' un da suçu var. Senin takımının belkide ete dişe dokunur tek oyuncusu Loyd playoff maçında böyle bir kepazelik yüzünden oynamayacak ve sen tavır koymayacaksın.Olmadı.Çıkarmayacaksın abicim takımı maça, bırak hükmen yenilsinler.Daha 1 sene önce Avrupanın en büyüğü olmuş takımı ite köpeğe madara edenlere tavrını koyacaksın,dik duracaksın,vereceksin istifayı bırakıp gideceksin arkana bakmadan. Bugün 2. başkanın açıklamalarını dinledikten sonra bunların yüzüne küfretsen tükürsen yarabbi şükür diyen tipler.O yüzden keskin tavırlar koymadan, bunları taraftarın önüne iyice atmadan adam olmazlar.

Sen çok yaşa Berkan abi.
Son paragraftaki düşüncelerine noktasına hatta virgülüne kadar katılıyorum.
Ekrem Hoca artık gereken şeyleri çıkıp söylemeli.
Yoksa daha çok canımız yanacak
Daha çok ele güne rezil olacağız...